Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.12.2008, 20:04   #1
silvgirl17
Guest

Domyślnie

czy da sie jakoś anulować zmiany wprowadzone przez używanie kodu boolprop testingcheatsenabled true ? cóż wcisnęłam coś tam ze śmiercią na niemowlaka, coś mi odbiło, ale ja nie chce by ono jednak umarło.... próbowałam by opiekunka nim się zajęła, opieki społecznej nie ma w opcjach by oddac..... zwykłe zamiast true na false zamienić nic nie daje....z góry dzięki za pomoc....

lub jak się nie da to czy się da jakoś "usunąć" to dziecko-bo nawet zabić nie moge....

Ostatnio edytowane przez haughton : 26.12.2008 - 03:20 Powód: nie piszemy posta pod postem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.12.2008, 20:53   #2
Searle

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: uratować niemowlaka

Mogłaś gry nie zapisywać
stare 25.12.2008, 20:58   #3
Nyks
Guest

Po pierwsze: Możesz wyrażać się jaśniej? Chcesz uratować to dziecko, czy je oddać?
Jeśli uratować, to wyjdź z gry nie zapisując jej. W boolpropie jest również opcja, żeby przywrócić umarłych do życia.
Po drugie:
Na początku Admin stworzył Forum Thesims. Następnie stworzył userów i powiedział, że stworzył forum dla nich i do ich dyspozycji, ale zakazał im pisania posta pod postem. Jednak źli userzy nie posłuchali się Admina i zaiste zastali ukarani BANEM. Od tamtego czasu wszyscy userzy muszą strzec się Adminów i ich wysłanników-Modów, bo inaczej zaiste ukażą ich BANEM.

Spróbowałam wyjaśnić to bardziej obrazowo.

stare 25.12.2008, 21:03   #4
silvgirl17
Guest

Domyślnie

oj przprasam za takie postowanie, ale widziałąm w inym temacie tak bezkarnie wiec nie przeszło mi przez myśl że zostane ukarana. przepraszam. nie zapisac-ta opcja jest dla mnie nie dostępna, bo ja innego dnia tak zrobiłąm wiec.... jest zapisane.
chciałabym to dziecko albo oddać albo uratować. wolę uratować. jak właczyc ta opcję by przywrócić umarłych do życia?

a zreszta. trudno. zabrali mi je. nie umarło. koniec tematu.

Ostatnio edytowane przez haughton : 26.12.2008 - 03:21 Powód: no na miłość boską!
  Otrzymano Ostrzeżenie
stare 26.12.2008, 03:22   #5
haughton

Reputacja: 10

Amen.

<znaki, znaki od moda>
haughton jest offline  
Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania