Zobacz pełną wersję : Ul. Lipowa 4:) [BRAK ZDJĘĆ]
Esterkaa
19.02.2009, 17:14
Przedstawiam wam mój domek. Ul. Lipowa 4.
Mieszka tam młode małżeństwo jeszcze bez dziecka:)
Niewiem czy się spodoba.. ale wydaje mi się ze nawet wyszedł okej.. tym bardziej ze ja w budowie domków nie jestem za dobra:P
pozdrawiam:)
kajucha95
19.02.2009, 17:17
Tak ,napradę ładny!
Najbardziej mi się podobają lampki w sypialni(te kwiatki)
Bryła ładna tylko ogrodzenie mi nie pasuje.
Wnęrze: szkoda że wypełnione samymi dodatkami z neta i to jeszcze tymi gorszej jakości. Ale dom jest całkiem przytulny.
Zdjęcia trochę niewyraźne popraw to.
8/10
Esterkaa
19.02.2009, 17:35
Dziękuję za oceny:)
wnetrza sa z dodatkami z neta bo te maxisa mi się nie podobaja....:P I uznałam ze z tymi bedzie jakoś ładniej.:)
katerina1989
19.02.2009, 18:22
Bryła nawet ładna tylko nie podoba mi się ogrodzenie.
Wnętrza są przytulne i ciepłe.
Nie podoba mi się łazienka-nie pasuje do reszty domu.
Ocena 9/10
Przytulny, ciepły, kolorowy dom:) Nie podoba mi sie ogrodzenie i pokrycie terenu:) 8/10
Nie w moim stylu, mógłbym się przyczepić do paru rzeczy, ale ujdzie w tłoku.
Ocena: 7,9/10
Yyy, ten płot jak dla mnie to źle wygląda, źle rozplanowałaś okna, i bryła taka jakaś, nie wiem xd
Natomiast wnętrze jest super :D Najbardziej podoba mi się sypialnia i kuchnia ^^
8/10 ;]
Przód domu w ogóle mi się nie podoba- nie ma ścieżki, po której możnaby dojść do drzwi, ta trawa jakoś rażące wg mnie tam nie pasuje i nieładnie wygląda. I brakuje mi tam jakiegoś wysokiego drzewa- te krzewy to jeszcze nie wszystko.
Potem wnętrze i tył już OK, aczkolwiek 1 zdjęcie na pomieszczenie to zdecydowanie za mało. Ale fajnie, że jest tam tak optymistycznie (kuchnia+jadalnia+korytarz ^^). Reszta taka nawet, ale nie zachwyca.
7/10
Reminiscencja
19.02.2009, 19:39
ee. w temacie lipowa tu kwiatowa ^^. zdecyduj się. dom nawet 6/10
Esterkaa
19.02.2009, 19:45
Dziękuję wszystkim za ocenki.. Myślalam ze beda gorsze czym jestem mile zaskczona.:)
Płot moze i faktycznie nie pasuje. Postaram się zrobic lepszy domek następnym razem:)
Bryła i ogród są bardzo fajne :D
Pomieszczenia też, ale:
Coś mi w nich brakuje, takiego czegoś,
co dodaje uroku wszystkim wnętrzom
Ogólne wszystko wyszło Ci ładnie,
8/10
ładne ;] 8/10 ;] pozdróFFka
Domek mi się podoba, bryła mi się podoba, ogród również. Wnętrza bardzo ładne, takie w moim stylu. Ocena: 10/10
pozdrawiam:
kubuss
Esterkaa
22.02.2009, 20:23
Domek mi się podoba, bryła mi się podoba, ogród również. Wnętrza bardzo ładne, takie w moim stylu. Ocena: 10/10
pozdrawiam:
kubuss
Dziękuje za ocenę:)
Oceniam tak :
Dobranie kolorów (1)
Dobranie mebli do kolorów (1)
Bryła (1)
Ogród(0)
Płoty itp (-1)
Zagospodarowanie (1)
Drobne szczegóły (0)
Oświetlenie (1)
Podsumowująć (5/10) :)
Za Bryłe można było dostać 2pkt i za ogród 2pkt :D A ogród jest słaby bo jest okropna trawa i go właściwie niema jest tylko taras :D
Bryła w stylu: "Mój drugi dom na forum". Ale do przyjęcia. Natomiast wnętrza Ładne, ciepłe, kolorowe :) Bardzo mi się podobają. Ogródek wygląda na zarośnięty.
8/10
Pozdrowienia
Upadła Dusza
23.02.2009, 13:48
Ładna kuchnia, w sypialni podoba mi się takie coś żółtawego na ścianie (to ozdoba czy po prostu taka tapeta ?) Łazienka była by ładna gdyby nie ten biały dywanik? troche razi po oczach. Ogród mi się nie podoba, troche pusty jest.
Dom jest ładny, dość przytulny.
7/10
Esterkaa
23.02.2009, 16:59
Ładna kuchnia, w sypialni podoba mi się takie coś żółtawego na ścianie (to ozdoba czy po prostu taka tapeta ?) Łazienka była by ładna gdyby nie ten biały dywanik? troche razi po oczach. Ogród mi się nie podoba, troche pusty jest.
Dom jest ładny, dość przytulny.
7/10
Te zółte kawiatki na ścianie w sypialni to światło:P
Dziękuje za ocenę:)
Bardzo podoba mi się kuchnia z jadalnią - bardzo ładne pastelowe kolory :)
Trawa jest nieco za "soczysta" :)
(Troszkę za mało zdjęć).
Esterkaa
24.02.2009, 16:47
Dziękuję za ocenę:)
pozdrawiam:)
Chelseaa
08.03.2009, 18:03
Haha :D Wiesz, właściwie to nie oglądam domków z dwójki, lecz z jedynki, ale zobaczyłam w Twoim podpisie "Ul. Lipowa 4" i weszłam. Jest to dla mnie znajomy adres (nie, nie mój), więc to tak z ciekawości ;)
Domek b. fajny - świetnie urządzony. Meble dobrze do siebie dobrane, dom nie jest pusty. Moja ocena - 10/10.
b.ładnie
najbardziej podoba mi się ta pralka w łazience
szkoda tylko że nie można z niej kożystać...
Wnętrza bardzo ladne ale bryła taka średnia:/
ocena: 8/10
symfonia
13.03.2009, 15:52
Nawet mi się podoba jest w środku taki jasny i kolorowy-ładna sypialnia:D
Bryła nie zbyt ciekawa!
ocena :8/10
chupa_chups
13.03.2009, 16:38
Świetne! Bardzo podobają mi się drzwi [9/10 zdj.]
Podobają mi się ciepłe kolory, które zostały użyte niemal w każdym pomieszczeniu.
Trzeba wyróżnić dardzo stylową łazienkę, a także wyjątkową kuchniw.
10/10
schogetten
07.04.2009, 20:15
ciepła kolorystyka, kuchni jest boska! taras też mnie się podoba. łazienka robi wrażenie. fajna pralka :D szkoda, że tak mało pomieszczeń, mogłoby być coś jeszcze... mniemam, iż pokój dla dziecka niedługo się pojawi. 9/10
Charionette
09.04.2009, 12:46
Nie podoba mi się bryła i ściany na zewnątrz (kolor)... Za to wnętrze śliczne... Śliczniusi taras :D
9/10
dareczka84
12.04.2009, 13:31
Sama mieszkałam kiedyś na Lipowej. Domek uroczy. Śliczne wnętrza, super są te kwiatki na ścianie w sypialni.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.