|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przedstawiam wam mój domek. Ul. Lipowa 4.
Mieszka tam młode małżeństwo jeszcze bez dziecka ![]() Niewiem czy się spodoba.. ale wydaje mi się ze nawet wyszedł okej.. tym bardziej ze ja w budowie domków nie jestem za dobra ![]() pozdrawiam ![]()
" Baw się dobrze! To są właśnie te stare dobre czasy, które będziesz wspominać w przyszłości " ![]() _________________________ M ;* Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 15:01 |
![]() |
|
![]() |
#3 |
|
![]()
Bryła ładna tylko ogrodzenie mi nie pasuje.
Wnęrze: szkoda że wypełnione samymi dodatkami z neta i to jeszcze tymi gorszej jakości. Ale dom jest całkiem przytulny. Zdjęcia trochę niewyraźne popraw to. 8/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Dziękuję za oceny
![]() wnetrza sa z dodatkami z neta bo te maxisa mi się nie podobaja.... ![]() ![]()
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła nawet ładna tylko nie podoba mi się ogrodzenie.
Wnętrza są przytulne i ciepłe. Nie podoba mi się łazienka-nie pasuje do reszty domu. Ocena 9/10 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Przytulny, ciepły, kolorowy dom
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 17
|
![]()
Nie w moim stylu, mógłbym się przyczepić do paru rzeczy, ale ujdzie w tłoku.
Ocena: 7,9/10
#8 |
|
![]()
Yyy, ten płot jak dla mnie to źle wygląda, źle rozplanowałaś okna, i bryła taka jakaś, nie wiem xd
Natomiast wnętrze jest super ![]() 8/10 ;] |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Przód domu w ogóle mi się nie podoba- nie ma ścieżki, po której możnaby dojść do drzwi, ta trawa jakoś rażące wg mnie tam nie pasuje i nieładnie wygląda. I brakuje mi tam jakiegoś wysokiego drzewa- te krzewy to jeszcze nie wszystko.
Potem wnętrze i tył już OK, aczkolwiek 1 zdjęcie na pomieszczenie to zdecydowanie za mało. Ale fajnie, że jest tam tak optymistycznie (kuchnia+jadalnia+korytarz ^^). Reszta taka nawet, ale nie zachwyca. 7/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
ee. w temacie lipowa tu kwiatowa ^^. zdecyduj się. dom nawet 6/10
__________________ When you're at the end of the road And you lost all sense of control And your thoughts have taken their toll ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|