Zobacz pełną wersję : BeachHause by Pawlo [BRAK ZDJĘĆ]
Domek stowrzony do Grania
chupa_chups
27.03.2009, 06:57
B. fajne, tylko płot mi nie pasi.
7/10
no ładnie tylko na plaży mogłoby być więcej roślin i nie pasuje tam ten plac zabaw
ale ogólnie jest ładnie 7/10;)
Średnio mi się, wnętrza są ładne ale nie piękne. Jednym słowem to taki zwykły dom. Ocena: 7/10
kubuss
Upadła Dusza
27.03.2009, 12:25
Ładny domek, z zewnątrz sie mi nie podoba, ale w środku jest fajnie, przytulnie. Jest kilka rzeczy które mi się nie podobają. Ogród nie jest zbyt ciekawy.
Ale ogólnie jest dobrze.
Fajny- taki wręcz z życia wyciągnięty i wsadzony do Simsów :D
Mam jednak parę zastrzeżeń. Tapeta w kuchni. Owszem, jest pod kolor mebli, nie da się ukryć, ale po prostu niefajnie wygląda ten pomarańcz na ścianach ;] A, i z przodu domu dałabym więcej zieleni. Widzę, że bryła domu ma różne drzwi i okna (parter co innego, piętro też). Jednolitość jednak jest lepsza ;) I kolory elewacji bryły też bym zmieniła.
A domek jest tak urządzony, że pewnie fajnie się w nim gra :)
8,5/10
Brzydka kuchnia, i źle połączyłeś w łazience te dwie kafelki
Źle to wygląda
Ale ogólnie fajnie
Zarąbiście połączyłeś panele z tą cegłą ;]
8,6/10:)
Na pierwszy rzut oka dosyc ładny. Ale...
1.Pierwsze co mi się nie podoba bo mnóstwo rodzajów okien. Owszem, można tu i ówidzie dac jakieś inne, ale każde z innej parafii to już przesada.
2. Po drugie to łazienka. Jakaś wydziwiona, tu ścianka, tu podest, a tam wanna na ukos. Nie wiem co to miało byc, ale w moim odczuciu nie wyszło.
3. Fioletowa sypialnia. Dywan do połowy wchodzący pod łóżko. Nie do przyjęcia.
4. Ta biało-niebieska sypialnia. Zastanawiam się po kiego grzyba ta ściana na środku. Optycznie pomniejsza pomieszczenie i zasłania okno (to prowadzi do egipskich ciemności w pokoju)
5. No i na koniec takie kolorowe "coś" na plaży. Rozumiem, że to prowokacja?
Reszta pomieszczeń ładna, podobają mi się.
Dom nie jest zły. Ale też bez żadnych rewelacji.
7/10
Czekoladowy.pl, Bonstons Mansencznjunsentsn.
Cieszę się, że nie tylko ja korzysta z maxisa ;)
Domek mi się spodobał, 8/10
4. Ta biało-niebieska sypialnia. Zastanawiam się po kiego grzyba ta ściana na środku. Optycznie pomniejsza pomieszczenie i zasłania okno (to prowadzi do egipskich ciemności w pokoju)
Tam jest i drugie okno. A ta ścianka, oddziela część sypialnianą od "biurka". To jest małe pomieszczenie, więc jakoś to biurko musiałem wstawić.
Invidia Semper
28.03.2009, 16:27
Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to strasznie dużo różnych okien, i cała oszklona kuchnia- nie wiem jak Ty, ja bym nie chciała, żeby ktoś podglądał jak jem pomidorową;) Reszta pokoi mi się na prawdę bardzo podoba, zwłaszcza sypialnie i łazienka na dole- z pomysłem:) Śmieszny garaż, wolałabym już dołożyć trochę i dokupić drzwi:P I jeszcze chcę, powiedzieć, że styl domu jest trochę niezdecydowany- raz jest miły domek z przedmieścia, drugi raz willa nad morzem- z nazwy domu też wiele nie wynika. Całość mi się jednak podoba.
7.5/10
Bryła jest paskudna x_x.Ten kremowy to jest chyba jakaś tapeta, nie najlepiej to tam wygląda.Okna nie pasują zbytnio do bryły nie mówiąc już o drzwiach...Reszta pokoi jest w miare niezła ale przyczepił bym się tylko łazienki troche niemodnej , i schody są źle spasowane :).Ogród jest całkiem przyjemny dla oka , bardzo ładnie zaprojektowany i dobrze przemyślany.
6/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.