Zobacz pełną wersję : Domek by Tusia. [BRAK ZDJĘĆ]
ddo bwayo
30.03.2009, 21:36
Dobry wieczór.
Przedstawiam, mój nowy domek. Budowa zajęła mi 5-6 godzin.
Domek dedykuje avenly - za pomoc w szukaniu dodatków :)
Dom zamieszkuje projektantka mody. Najwięcej czasu przesiaduje w sypialni dlatego przy biurku jest woda :)
31.03.2009, 12:15
A więc tak. Domek w środku jest prześliczny, natomiast ta bryła ujdzie :) niech będzie 9/10
Domek faktycznie we wnętrzu jest bardzo ładny :) Gdzieniegdzie tylko wkradło Ci się trochę wolnego miejsca, ale można sobie pozwolić na taką małą rozpustę. Jak widać, jeat to domek typowo nowoczesny, więc nie wsztystko musi być aż tak bardzo współgrane kolorystycznie :P Są fajne akcenty i tak dalej.
Jednak zewnątrz to total dno. Bryła... szkoda słów, a z ogrodem jeszcze gorzej :( Parę drzewek to jeszcze nie można ogrodem nazwać, naprawdę. Pozdrawiam!
Wnętrze domu świetnie oddaje klimat/charakter twojej projektantki. Pomieszczenia są bardzo realistyczne, widać, że tętni tam życie. Przeszkadza mi jedynie ta "jadalnia" ja tego bym tak nie nazwała. Stól i stołek nie czni pomieszczenia jadalnią. Proponowałabym inne rozmieszczenie tego stołu. Pozbyłam bym się również tych firan. Może jakaś żaluzja bądź roleta?
Bryłą pozostawia dużo do życzenia.
Zauważyłam, ż największym błędem ;przy robieniu modern bryły jest jej słaba wizualizacja. Czyli mało ciekawy wygląd. Zero kąbinacji z kształtem. Dodanie kolumny, czy też odstającej gdzieś ściany zmieniły by te nudne prostokątne ściany.
Ah, ta woda przy biurku :rolleyes: <spogląda w dół po prawej stronie> Skąd ja to znam :D
Ogólnie domek fajny :) Bryła wydaje mi się zbyt wymyślasta, nie mam pojęcia, czemu to okno obok drzwi wejściowych jest otwarte... A jak przyjdzie złodziej? :O Ta pusta przestrzeń przed domem, hmm, też dziwnie wygląda. Ogródek całkiem OK ;) (chodzi mi w szczególności o ten kącik przy stawku)
Potem wnętrza są dobrze urządzone, a najprościej rzecz biorąc jest tak jak powinno być :D Ładnie, schludnie, nowocześnie i bez zastrzeżeń ;)
9/10
Bryła Trochę przypomina mi domek Liv :( Ale tylko Bryła ;)
Reszta zasługuje na 10/10 ;)
ddo bwayo
31.03.2009, 19:04
Jin - przejrzałam wszystkie projekty Liv i żaden nie ma podobnej bryły do tego.
Dziękuje za oceny... Ale trochę mi przykro, że coś mało ich w porównaniu do innych dzisiaj (ja wystawiłam wczoraj :() domków.
Dziękuję za dedykacje :P
Bardzo ładnie Ci wyszedł ten domek ! :D
Jedyne co mi się nie podoba to kuchnia. Nie wiem, jest jakaś taka (sterylna ?) - nie mogę znaleźć odpowiedniego słowa :D
Bryła trochę taka dziwaczna, ale nie najgorsza. Mogłaś dać trochę więcej kwiatów, jakiś ogródek przed domem. No. :P 9/10 za pustkę przed domem :P
Bryła Trochę przypomina mi domek Liv
Zapewne chodziło Ci o ten mój ostatni... Nie ukrywam, za pierwszym razem pomyślałam to samo, ale między bryłą Tusi a moją jest bardzo dużo różnic ;] W sumie, tylko kolor by się zgadzał... I jak tak patrzę, to myślę sobie, że może jeszcze te okna dają taki efekt... Tak czy siak, podobieństwo w sumie niewielkie lub wręcz ŻADNE.
Domek ładny aczkolwiek nie podoba mi się to wielkie otwarte okno koło drzwi od frontu bo wygląda jak drzwi wejściowe, a nie jak okno. I nie [podoba mi się jeszcze lodówka. Reszta ok. Ocena: 9/10
kubuss
Upadła Dusza
01.04.2009, 13:47
Bryła się mi nie podoba, ogród nie jest zbyt ciekawy. Nie podobają mi się okna, zwłaszcza te otwarte przy drzwiach, nie podoba mi się też oświetlenie przy tej dróżce.
W łazience kwiatek i wanna też nie bardzo. Reszta może być ;)
Ogólnie dom mi się podoba.
Hej.
Domek... Podoba mi się. Gustuję w właśnie nowoczesnych wnętrzach. No i jak zwykle kilka obiektów mi się spodobało, i chce takie u siebie :P :P ale chyba się powstrzymam... Ocena... 9,8/10
Tusia!!!!!
Nazywaj wszystkie swoje domy inaczej, bo nie wiem czy mam wchodzić czy nie, jeśli wtawisz jakiś nowy [ wiesz, to troche wysiłku potrzeba, kliknąć na myszkę, no i jeszcze nią jeżdzić po kładce!] ) :D
A no jak wszystkie twoje domy, jest fajny :D
Tylko ciągle to samo :(
8/10:D
symfonia
04.04.2009, 07:23
Domek ogólnie w wewnątrz mi się podoba ,jest dosyć przytulny i ładnie dopasowane dodatki, ogród jeszcze mogłaś trochę dopracować.;)
ocena 8/10
ddo bwayo
05.04.2009, 12:48
Dziękuje wszystkim :)
Ogród to moja słaba strona, bryła też :( Salon to pomieszczenie którego nienawidzę robić... no ale cóż :P
Pozdrawiam
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.