![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dobry wieczór.
Przedstawiam, mój nowy domek. Budowa zajęła mi 5-6 godzin. Domek dedykuje avenly - za pomoc w szukaniu dodatków ![]() Dom zamieszkuje projektantka mody. Najwięcej czasu przesiaduje w sypialni dlatego przy biurku jest woda ![]() _________________________________ Dziękuje za poświęcony czas ![]() Pozdrawiam - Tusia
it is not an end but an and Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:57 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
A więc tak. Domek w środku jest prześliczny, natomiast ta bryła ujdzie
![]()
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
Domek faktycznie we wnętrzu jest bardzo ładny
![]() ![]() Jednak zewnątrz to total dno. Bryła... szkoda słów, a z ogrodem jeszcze gorzej ![]()
#4 |
Guest
|
![]()
Wnętrze domu świetnie oddaje klimat/charakter twojej projektantki. Pomieszczenia są bardzo realistyczne, widać, że tętni tam życie. Przeszkadza mi jedynie ta "jadalnia" ja tego bym tak nie nazwała. Stól i stołek nie czni pomieszczenia jadalnią. Proponowałabym inne rozmieszczenie tego stołu. Pozbyłam bym się również tych firan. Może jakaś żaluzja bądź roleta?
Bryłą pozostawia dużo do życzenia. Zauważyłam, ż największym błędem ;przy robieniu modern bryły jest jej słaba wizualizacja. Czyli mało ciekawy wygląd. Zero kąbinacji z kształtem. Dodanie kolumny, czy też odstającej gdzieś ściany zmieniły by te nudne prostokątne ściany. |
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ah, ta woda przy biurku
![]() ![]() Ogólnie domek fajny ![]() ![]() ![]() Potem wnętrza są dobrze urządzone, a najprościej rzecz biorąc jest tak jak powinno być ![]() ![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Bryła Trochę przypomina mi domek Liv
![]() ![]() Reszta zasługuje na 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Jin - przejrzałam wszystkie projekty Liv i żaden nie ma podobnej bryły do tego.
Dziękuje za oceny... Ale trochę mi przykro, że coś mało ich w porównaniu do innych dzisiaj (ja wystawiłam wczoraj ![]()
#8 |
|
![]()
Dziękuję za dedykacje
![]() Bardzo ładnie Ci wyszedł ten domek ! ![]() Jedyne co mi się nie podoba to kuchnia. Nie wiem, jest jakaś taka (sterylna ?) - nie mogę znaleźć odpowiedniego słowa ![]() Bryła trochę taka dziwaczna, ale nie najgorsza. Mogłaś dać trochę więcej kwiatów, jakiś ogródek przed domem. No. ![]() ![]()
#9 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Domek ładny aczkolwiek nie podoba mi się to wielkie otwarte okno koło drzwi od frontu bo wygląda jak drzwi wejściowe, a nie jak okno. I nie [podoba mi się jeszcze lodówka. Reszta ok. Ocena: 9/10
kubuss |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|