PDA

Zobacz pełną wersję : He is my number one by Molly. [BRAK ZDJĘĆ]

Molly
01.04.2009, 19:43
Hey, dziś za prezentuję Wam mój pierwszy dom.
Jest maxsisowy, nie ściągam dodatków z neta bo nie są mi potrzebna, wole maxisowe rzeczy. Kiedyś się skusiłam i miałam problemy z komputerem.
Może coś , kiedyś ściągnę, no ale mniejsza.

Koszt- ok. 95.000
Testowany-Nie.
Salon, kuchnia, przedpokój, łazienka, pokój.

___

Z góry przepraszam ze kratki tu, a rzutów nie daje, zapomniałam fotek porobić xD.

Pozdrawiam Molly.

Paka- chodzi o piosenkę. dla tego jest He is my numer one. xD

Paka
01.04.2009, 20:54
Hmmm....salon- niby coś jest, ale i tak wydaje mi się, że jest za pusto ( ale co tam :P ja jestem przyślepy i przygłuchły :P)
Jak na pierwszy dom, to nawet spoko ;]
8,5/10
( Zastanawiam się, do czego się tytuł odnosi, He...?
A nie powinno być It ?:P)

dżin.
01.04.2009, 21:06
Jak na pierwszy to całkiem nieźle ;) Krótko 8/10

Gio
02.04.2009, 18:39
Bryła dziwna, wnętrza dziwna...wszędzie aż zionie maxisem i to tym w najgorszej formie. Widać, że starałaś się dobrać dobrze kolorystykę, najlepiej wyszło Ci to w salonie- ale w pozostałych pomieszczeniach nie jest już tak elegancko.
Łazienka też jest bardzo ładna- taka wiosenna :)
Tylko nie wiem dlaczego zdjęcia robiłaś w nocy :| Na pewno pomieszczenia przez to straciły na tym nieco swego uroku- nieprawdaż?

Pozdrawiam!

kubuss
03.04.2009, 22:53
Średnio mi się podoba. Bryła brzydka, wnętrza zwykłe. Ocena: 4/10

kubuss

Liv
04.04.2009, 09:37
Jak na pierwszy raz nieźle. Bryła mnie nie zachwyciła, ale wnętrza są zdecydowanie lepsze. Aczkolwiek lepsze nie znaczy, że świetne :)
Zdecydowanie bardziej wolę domy w jednolitej kolorystyce...
Co do tytułu domu, rzeczywiście powinno być "it" (dom w angielskim to nie jest tak jak u nas "on", ale "to" ;])
5/10

Avonlea
04.04.2009, 21:28
Nie jest całkiem żle, ale jest zwyczajnie. Zero dodatków, które mogły nadać charakter wnętrzu. Ale jak na początek to fajnie.
Skoro na poczatek to trzeba troszeczke przymknąć oko, co nie znaczy, że domek mi się nie podoba.
8.99/10

Upadła Dusza
06.04.2009, 13:39
Bryła może być, ogród niezbyt ciekawy. Bardzo nie podoba mi się ten sprzęcik przy drzwiach, pod alarmem. Salon może być. Jadalnia może być, choć te krzesła nie bardzo mi się podobają. W kuchni nie podoba mi się kwiat, reszta może być. Łazienka nie jest zbyt ciekawa, nie podoba mi się kwiat, podłoga jest brzydka, lepiej by wyglądała gdyby była cała biała. Sypialnia jest ok, podoba mi się.
Ogólnie dom nie jest zły, jest taki nawet, kilka małych drobnych zmian i byłby bardzo fajny.