![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hey, dziś za prezentuję Wam mój pierwszy dom.
Jest maxsisowy, nie ściągam dodatków z neta bo nie są mi potrzebna, wole maxisowe rzeczy. Kiedyś się skusiłam i miałam problemy z komputerem. Może coś , kiedyś ściągnę, no ale mniejsza. Koszt- ok. 95.000 Testowany-Nie. Salon, kuchnia, przedpokój, łazienka, pokój. ___ Z góry przepraszam ze kratki tu, a rzutów nie daje, zapomniałam fotek porobić xD. Pozdrawiam Molly. Paka- chodzi o piosenkę. dla tego jest He is my numer one. xD Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:58 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmmm....salon- niby coś jest, ale i tak wydaje mi się, że jest za pusto ( ale co tam
![]() ![]() Jak na pierwszy dom, to nawet spoko ;] 8,5/10 ( Zastanawiam się, do czego się tytuł odnosi, He...? A nie powinno być It ? ![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Jak na pierwszy to całkiem nieźle
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
Bryła dziwna, wnętrza dziwna...wszędzie aż zionie maxisem i to tym w najgorszej formie. Widać, że starałaś się dobrać dobrze kolorystykę, najlepiej wyszło Ci to w salonie- ale w pozostałych pomieszczeniach nie jest już tak elegancko.
Łazienka też jest bardzo ładna- taka wiosenna ![]() Tylko nie wiem dlaczego zdjęcia robiłaś w nocy ![]() Pozdrawiam!
#5 |
|
![]()
Średnio mi się podoba. Bryła brzydka, wnętrza zwykłe. Ocena: 4/10
kubuss |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Jak na pierwszy raz nieźle. Bryła mnie nie zachwyciła, ale wnętrza są zdecydowanie lepsze. Aczkolwiek lepsze nie znaczy, że świetne
![]() Zdecydowanie bardziej wolę domy w jednolitej kolorystyce... Co do tytułu domu, rzeczywiście powinno być "it" (dom w angielskim to nie jest tak jak u nas "on", ale "to" ;]) 5/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Nie jest całkiem żle, ale jest zwyczajnie. Zero dodatków, które mogły nadać charakter wnętrzu. Ale jak na początek to fajnie.
Skoro na poczatek to trzeba troszeczke przymknąć oko, co nie znaczy, że domek mi się nie podoba. 8.99/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bryła może być, ogród niezbyt ciekawy. Bardzo nie podoba mi się ten sprzęcik przy drzwiach, pod alarmem. Salon może być. Jadalnia może być, choć te krzesła nie bardzo mi się podobają. W kuchni nie podoba mi się kwiat, reszta może być. Łazienka nie jest zbyt ciekawa, nie podoba mi się kwiat, podłoga jest brzydka, lepiej by wyglądała gdyby była cała biała. Sypialnia jest ok, podoba mi się.
Ogólnie dom nie jest zły, jest taki nawet, kilka małych drobnych zmian i byłby bardzo fajny. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|