Mexiss
09.04.2009, 17:02
Witajcie :)
Po przerwie przedstawiam Wam drodzy forumowicze moje nowe osiedle, dedykuję je pewnej osobie :P
Jest to projekt tworzony przeze mnie na bazie prawdziwego planowanego osiedla.
Od czasów ostatniego projektu mexiss bardzo dużo się zmieniło...
Owy projekt jest pierwszym projektem nowo powstałego dziecka mexiss
AKaPe Development Sp.z.o.o.
Ul. Nabrzeżna 120
20-110 Werona
historia powstania...
prezes mexiss od dawna chciał aby jego ojciec również czerpał korzyści z jego potęgi... uznał iż wszelki wkład dokonany w jego edukację jako dziecko, wszelkie troski są tego warte... niebawem po tym razem z gronem otaczających go menager'ów założył firmę której właścicielem większościowym został jego ojciec.
Kapitał spółki pochodzi głównie z zysków jakie wypracowały sobie inne firmy należące do holdingu...
tak więc teraz mamy dwóch dużych potentatów rynku.
zapraszam do oglądnięcia osiedla
nazwa inwestycji nawiązuje do historii założenia spółki, jak również do faktu iż jest to pierwsza od wielu lat inwestycja zlokalizowana w Miłowie, od którego zaczęła się przygoda z budowaniem...
dziękuje za uwagę :)
Po przerwie przedstawiam Wam drodzy forumowicze moje nowe osiedle, dedykuję je pewnej osobie :P
Jest to projekt tworzony przeze mnie na bazie prawdziwego planowanego osiedla.
Od czasów ostatniego projektu mexiss bardzo dużo się zmieniło...
Owy projekt jest pierwszym projektem nowo powstałego dziecka mexiss
AKaPe Development Sp.z.o.o.
Ul. Nabrzeżna 120
20-110 Werona
historia powstania...
prezes mexiss od dawna chciał aby jego ojciec również czerpał korzyści z jego potęgi... uznał iż wszelki wkład dokonany w jego edukację jako dziecko, wszelkie troski są tego warte... niebawem po tym razem z gronem otaczających go menager'ów założył firmę której właścicielem większościowym został jego ojciec.
Kapitał spółki pochodzi głównie z zysków jakie wypracowały sobie inne firmy należące do holdingu...
tak więc teraz mamy dwóch dużych potentatów rynku.
zapraszam do oglądnięcia osiedla
nazwa inwestycji nawiązuje do historii założenia spółki, jak również do faktu iż jest to pierwsza od wielu lat inwestycja zlokalizowana w Miłowie, od którego zaczęła się przygoda z budowaniem...
dziękuje za uwagę :)