Zobacz pełną wersję : Pierwszy dom :D [BRAK ZDJĘĆ]
everyday
25.04.2009, 21:21
Mój pierwszy dom, i pierwszy post ^^
Dużo zdjęć!
Zacznijmy od klockowatej xD bryły, chociaż nie chciałam, żeby taka była ... ale wyszło jak wyszło.
Tyle.
PS. o ale już późno :D
Pozdr.
O... jestem pierwszy :)
Noi więc jest wg mnie dobrze ;) Wszystko wydaje się być dopracowane no i jak na pierwszą pracę jest naprawdę nieźle :)
ocena 9/10
Pozdrawiam
Matt
Ale duży dom. :O
Jak na pierwszy projekt to bym powiedziała, że jest bardzo dobrze.
Szczególnie podobają mi się te schodki, korytarzyki pod bryłą itp. Uwielbiam takie rzeczy.
8.5/10
Aya de Chat
25.04.2009, 21:50
ojacię, ale wielki. cholernie podobają mi się te kolorowe wstawki w bryle, fajnie to wygląda ;) w niektórych wnętrzach jest ciemno i za dużo wolnej przestrzeni.
Red Trumpet
25.04.2009, 23:55
Jest fajnie, ale nie podoba mi się wejście główne i siłownia
Ogólnie 9/10 :)
Bardzo ładny. Aż mi się nie chce wierzyć, że to twój pierwszy dom!. ^^
Jest kilka małych `błędów` moim zdaniem, ale to drobnostki, więc wypisywać ich nie będę.
9/10
Pozdrawiam. ;]
ddo bwayo
26.04.2009, 10:25
Dobrze.
Skoro to Twój pierwszy dom podaruję parę rzeczy x3
-Pomieszane style
-Pomieszane kolory
-Pełno wolnego miejsca
-Trzeba przejść dookoła domu by wejść do środka
-Kolorowo, że aż boli.
A ten taras to wybieg dla modelek jest czy jak? Bo tak oświetlony, że ola boga.
7/10 x3
Upadła Dusza
26.04.2009, 15:57
Bryła nie jest zbyt ciekawa. Pierwsza fotka ogrodu jest śliczna, cały ogród - nawet fajny, jedynie taras z basenem mi się nie podoba.
Przedpokój - te firanki mi się nie podobają.
Łazienka - troche za ciemna, brzydki dywan, nie podobają mi się kwiaty.
Salon - heh, jak spojrzałam na drugą fotke, to w pierwszej chwili pomyślałam że to ściana :P miejscami wydaje się być pusty. Niezbyt ciekawa kolorystyka.
Jadalnia - krzesełka są brzydkie. Kuchnia może być. Nie podoba mi się to że kwiat stoi/leży na firance.
Pokoik za barem - nawet fajny.
Siłownia - nie podoba mi się.
Łazienka i ubikacja - nie podobają mi się rośliny i dywany.
Sypialnia - nie podobają mi sie ściany, łóżko, różowa sofa i fotel nie pasują.
Ogólnie: dom mi się nie spodobał. Najlepszy jest ogród.
Domek bardzo ciekawy, przemyślany i starannie wykonany.
Widać, że trochę nad nim posiedziałeś, bo domek jest dopracowany niemalże w każdym szczególe, nic nie pozostawiłaś nienaruszonego, wypełniając i zagospodarowując przestrzeń.
Ostatnio jakoś bardzo podobają mi się takie wille giganty, w których jest dosłownie wszystko- tak jak w Twojej :P
Fajnie dobrane dodatki z neta- układ stylistyczny dobry- kolorystyczny- GENIALNY!
Bardzo sie postarałaś- a ten basen za szybą- MRAU! <3
Jak dla mnie bobma siostro!
Pozdrawiam!
Łał, jeżeli to twój pierwszy dom to naprawde super.
Z zewnątrz troche klockowato lecz nowocześnie i to doceniam:)
Podoba mi się ten skrawek ogrodu oraz wyjątkowe rozwiązania np. z basenem.
No a wewnątrz prawdziwy szok-przestronne pomieszczenia z eleganckimi jak i ziomowymi dodatkami.Dobrze skomponowane meble z kolrystyką i najważniejsze z stylem;)
Mam jednak uwage- co robi przy drzwiach prezent? No ale mniejsza o to.
10/10
Dom średnio mi się podoba, pomieszanie maxisu z netem w tym wydaniu mi się nie podoba. Ogólnie dom jest za duży i pusty. Białe podłogi mi się nie podobają. Ocena: 5/10
kubuss
Ciekawie :)
1. Bryła nie podoba mi się zbytnio, ale wywołuje uśmiech na mojej twarzy.
2. Ogród piękny, ale mam wątpliwości do "tarasu". Taki trochę przerost formy nad treścią.
3. Wnętrza wezmę do jednego worka. Dopracowane, ładne, orginalne, kolorowe, w miarę przytulne. Szczególnie do gustu przypadł mi ten neon-drogowskaz "wyjście ewakuacyjne" :)
9/10 (-1 za zbyt udziwnioną bryłę i otoczenie domu)
Czekoladowy.pl, Boztom, Mazeczzjuzez :)
Volturia
27.04.2009, 19:29
Bryla jest taka sobie, w jadalni rażą te krzesła :o a pokoik za barem jest świetny.
Dużym + jest teren za domem, jest naprawdę ciekawie ;) To samo ogród. Co innego jednak kafelki w łazience - ogółem łazienka nie bardzo.
Całokształ 8.5/10 Jak na pierwszy dom to naprawdę dobrze. :) pozdrawiam
No to po kolei :
Bryła - bardzo zaimponował mi projekt budynku, ale kolory kompletnie nie pasują
Ogród - jak na pierwszy domek, to muszę przyznać, że wyszedł Ci prawie, że wspaniale ;)
Wnętrze - Nie mam żadnych zastrzeżeń
8
Charionette
28.04.2009, 16:04
Podoba mi się to podziemne wejście... :) Dom w środku też jest fajny... Ogród też jest ok... Jedyne co mi się nie podoba to bryła...
8/10
Oh, ah, oh, uh! Ulala... bryła jest cudowna! Uwielbiam takie domki:P
O wystroju, nie mogę jednak powiedzieć tego samego. Jak na mój gust, pomieszczenia są za duże i trochę puste. Kolory też za bardzo do siebie nie pasują... ale bryła, cudeńko ;)
chupa_chups
28.04.2009, 19:11
Duże i...
JA CHCĘ TĄ KANAPĘ Z PRZEDPOKOJU xD
B. fajnie ;)
9/10
Krzykaczus_Pospolitus
28.04.2009, 19:23
Ojej, naprawdę pierwszy dom?!
Naprawdę całkiem dobry, nie będę wystawiała jakiś fachowych ocen, bo kompletnie się na tym nie znam, są to tylko i wyłącznie moje osobiste odczucia;p.
Jedyne, co niezyt mi się podoba i TROSZKĘ mnie irytuje, to ten nieszczęsny prezencik od pana Humble'a (czy jak to się pisze;p). Ocen nie będę wystawiała, bo, jak zaznaczałam wyżej nie jestem ekspertem.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.