|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mój pierwszy dom, i pierwszy post ^^
Dużo zdjęć! Zacznijmy od klockowatej xD bryły, chociaż nie chciałam, żeby taka była ... ale wyszło jak wyszło. Tyle. PS. o ale już późno ![]() Pozdr. Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 15:19 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
O... jestem pierwszy
![]() Noi więc jest wg mnie dobrze ![]() ![]() ocena 9/10 Pozdrawiam Matt |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ale duży dom.
![]() Jak na pierwszy projekt to bym powiedziała, że jest bardzo dobrze. Szczególnie podobają mi się te schodki, korytarzyki pod bryłą itp. Uwielbiam takie rzeczy. 8.5/10
#4 |
Guest
|
![]()
ojacię, ale wielki. cholernie podobają mi się te kolorowe wstawki w bryle, fajnie to wygląda
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Jest fajnie, ale nie podoba mi się wejście główne i siłownia
Ogólnie 9/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Bardzo ładny. Aż mi się nie chce wierzyć, że to twój pierwszy dom!. ^^
Jest kilka małych `błędów` moim zdaniem, ale to drobnostki, więc wypisywać ich nie będę. 9/10 Pozdrawiam. ;]
#7 |
|
![]()
Dobrze.
Skoro to Twój pierwszy dom podaruję parę rzeczy x3 -Pomieszane style -Pomieszane kolory -Pełno wolnego miejsca -Trzeba przejść dookoła domu by wejść do środka -Kolorowo, że aż boli. A ten taras to wybieg dla modelek jest czy jak? Bo tak oświetlony, że ola boga. 7/10 x3
#8 |
Guest
|
![]()
Bryła nie jest zbyt ciekawa. Pierwsza fotka ogrodu jest śliczna, cały ogród - nawet fajny, jedynie taras z basenem mi się nie podoba.
Przedpokój - te firanki mi się nie podobają. Łazienka - troche za ciemna, brzydki dywan, nie podobają mi się kwiaty. Salon - heh, jak spojrzałam na drugą fotke, to w pierwszej chwili pomyślałam że to ściana ![]() Jadalnia - krzesełka są brzydkie. Kuchnia może być. Nie podoba mi się to że kwiat stoi/leży na firance. Pokoik za barem - nawet fajny. Siłownia - nie podoba mi się. Łazienka i ubikacja - nie podobają mi się rośliny i dywany. Sypialnia - nie podobają mi sie ściany, łóżko, różowa sofa i fotel nie pasują. Ogólnie: dom mi się nie spodobał. Najlepszy jest ogród. |
![]() |
#9 |
Reputacja: 15
|
![]()
Domek bardzo ciekawy, przemyślany i starannie wykonany.
Widać, że trochę nad nim posiedziałeś, bo domek jest dopracowany niemalże w każdym szczególe, nic nie pozostawiłaś nienaruszonego, wypełniając i zagospodarowując przestrzeń. Ostatnio jakoś bardzo podobają mi się takie wille giganty, w których jest dosłownie wszystko- tak jak w Twojej ![]() Fajnie dobrane dodatki z neta- układ stylistyczny dobry- kolorystyczny- GENIALNY! Bardzo sie postarałaś- a ten basen za szybą- MRAU! ![]() Jak dla mnie bobma siostro! Pozdrawiam!
#10 |
|
![]()
Łał, jeżeli to twój pierwszy dom to naprawde super.
Z zewnątrz troche klockowato lecz nowocześnie i to doceniam ![]() Podoba mi się ten skrawek ogrodu oraz wyjątkowe rozwiązania np. z basenem. No a wewnątrz prawdziwy szok-przestronne pomieszczenia z eleganckimi jak i ziomowymi dodatkami.Dobrze skomponowane meble z kolrystyką i najważniejsze z stylem ![]() Mam jednak uwage- co robi przy drzwiach prezent? No ale mniejsza o to. 10/10
|
|