Zobacz pełną wersję : Pierwszy Domeczek by Dzej Dzej. [BRAK ZDJĘĆ]
Dzej dzej
19.05.2009, 22:31
Witam Chciałam Wam Przedstawić Mój Pierwszy domek na forum. Narazie nie mam żadnych dodatków i chyba nie będe ściagać zdjecia bedą orginalne i bez żadnych dodatków. Wiec prosze nie pisać, że za bardzo orginalnie :D
:redface:
Dziękuje i zapraszam do komentowania.
Fajnie fajnie :)
Jak na pierwszy dom dobrze sobie poradziłaś...
I bardzo lubię takie proste bryły :)
Właśnie zbudowałam podobną (niezależnie od Ciebie)
Jedynie, co mi przeszkasza, to że takie małe zdjęcia są, ale to można naprawić :)
Już poprawiłam :)
Dzej dzej
20.05.2009, 05:45
Och dziękuje Bjork jesteś kochana, a powiedz mi jak zrobiłaś na takie duże zdjęcia bo ja sie nie moge połapać :D
Charionette
20.05.2009, 07:31
Domek fajny, ale mogło być więcej zdjęć... :D
9/10
Aha i piszemy łazienka
Dziwny zbieg okoliczności? :O Wczoraj też zaczęłam "przerabiać" ten sam domek! :O
Jedyne, czego nie zmieniłam, to bryły, no i ogródek też nie jest urządzony.
Jak na pierwszy domek wyjątkowo fajnie :) Pocieszające jest, że nie wszyscy nowicjusze nie mają zielonego pojęcia o budowaniu ;)
Nie podobają mi się te drzewa na tej czystej ziemi (trawa lepiej by tam wyglądała), cała sypialnia (mieszanka wszystkiego), ciemna łazienka (gdzie straciłaś umywalkę?) i może jeszcze elewacja bryły- mogła być ciekawsza.
I następnym razem proponuję troszkę inaczej zedytować zdjęcia (a to "<33" jest trochę wkurzające ;/)
7/10
EDIT: Masz taką dużą kuchnię, a pokazałaś tylko jej malutki fragmencik! ;/
dareczka84
20.05.2009, 11:25
Oto dowód, że z maxisa można wyczarować ładny i sensowny domek, zero badziewi z neta, o które można się potknąć. Bardzo dobry pomysł :)
Upadła Dusza
20.05.2009, 12:03
Ogród taki nawet, nie podoba mi się ta ciemna ziemia przy drzewach.
Kuchnia - czemu tylko jedno zdjęcie? nie jest zła.
Jadalnia - może być.
Gabinet - fajny, tylko ta podłoga nie bardzo mi się podoba.
Łazienka - za ciemna, brzydkie ściany, przydałaby się umywalka.
Pokój - duża różnorodność kolorów, ale mi to nie przeszkadza
Ogólnie: dom jest nawet fajny. Szkoda tylko że przedpokój jest całkowicie pusty, patrząc na rzut, jest nawet duży więc chociaż jakaś ozdóbka, roślinka by się przydała.
Invidia Semper
20.05.2009, 13:09
Łazięnka trochę ciemna, podobnie jak reszta pomieszczeń, całkowicie pusty korytarz. Do sypialni dałabym inną tapetę. Poza tym bardzo ładny ogród, gabinet też niczego sobie;)
Może być. Typowy maxis, z nóg to on nie powala, ale najgorszy też nie jest ;)
Pozdrawiam!
Dzej dzej
21.05.2009, 06:57
Ojjjjć Bardzo dziękuję ; ****, <33.
Jaki ładny maxis <3
Dałabyś do pobrania? ;)
9/10- na zachętę do dalszego tworzenia ;)
Lubie maxisy ale tan nim śmierdzi. Dom jest do przyjęcia.
kubuss
Bryła i ogród, jak na pierwszy domek są godne podziwu, wnętrze już nie tak bardzo :(
Na przykład: pustość w przedsionku :( mogłeś dać kilka mebelków ;)
8
alicja271998
16.06.2009, 12:06
Śliczny domek mój pierwszy dom miał piętro
chciałam go pokazać na forum ale komp mi sie zepsuł i domek szlak trafił a był ładny twój domek jest originalny z odrobiną fantazji ja projektuje domy i póżniej je buduje (aktualnie zbieram kase na nowego kompa)
Bryła i ogród bardzo ładny ;)
Nie podoba mi sie pokuj-sypialnia;)
Trochę pusto.:p
7
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.