![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam Chciałam Wam Przedstawić Mój Pierwszy domek na forum. Narazie nie mam żadnych dodatków i chyba nie będe ściagać zdjecia bedą orginalne i bez żadnych dodatków. Wiec prosze nie pisać, że za bardzo orginalnie
![]() ![]() Dziękuje i zapraszam do komentowania. Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 21:47 |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Fajnie fajnie
![]() Jak na pierwszy dom dobrze sobie poradziłaś... I bardzo lubię takie proste bryły ![]() Właśnie zbudowałam podobną (niezależnie od Ciebie) Jedynie, co mi przeszkasza, to że takie małe zdjęcia są, ale to można naprawić ![]() Już poprawiłam ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 19.05.2009 - 22:55 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Och dziękuje Bjork jesteś kochana, a powiedz mi jak zrobiłaś na takie duże zdjęcia bo ja sie nie moge połapać
![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Domek fajny, ale mogło być więcej zdjęć...
![]() 9/10 Aha i piszemy łazienka |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Dziwny zbieg okoliczności?
![]() ![]() Jedyne, czego nie zmieniłam, to bryły, no i ogródek też nie jest urządzony. Jak na pierwszy domek wyjątkowo fajnie ![]() ![]() Nie podobają mi się te drzewa na tej czystej ziemi (trawa lepiej by tam wyglądała), cała sypialnia (mieszanka wszystkiego), ciemna łazienka (gdzie straciłaś umywalkę?) i może jeszcze elewacja bryły- mogła być ciekawsza. I następnym razem proponuję troszkę inaczej zedytować zdjęcia (a to " ![]() 7/10 EDIT: Masz taką dużą kuchnię, a pokazałaś tylko jej malutki fragmencik! ;/ Ostatnio edytowane przez Liv : 20.05.2009 - 08:10 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Oto dowód, że z maxisa można wyczarować ładny i sensowny domek, zero badziewi z neta, o które można się potknąć. Bardzo dobry pomysł
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ogród taki nawet, nie podoba mi się ta ciemna ziemia przy drzewach.
Kuchnia - czemu tylko jedno zdjęcie? nie jest zła. Jadalnia - może być. Gabinet - fajny, tylko ta podłoga nie bardzo mi się podoba. Łazienka - za ciemna, brzydkie ściany, przydałaby się umywalka. Pokój - duża różnorodność kolorów, ale mi to nie przeszkadza Ogólnie: dom jest nawet fajny. Szkoda tylko że przedpokój jest całkowicie pusty, patrząc na rzut, jest nawet duży więc chociaż jakaś ozdóbka, roślinka by się przydała. |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Łazięnka trochę ciemna, podobnie jak reszta pomieszczeń, całkowicie pusty korytarz. Do sypialni dałabym inną tapetę. Poza tym bardzo ładny ogród, gabinet też niczego sobie
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 15
|
![]()
Może być. Typowy maxis, z nóg to on nie powala, ale najgorszy też nie jest
![]() Pozdrawiam!
#10 |
Guest
|