Zobacz pełną wersję : ubrania ciążowe dla natolatek
potrzebuję ubrań ładnych ciążowych dla nastolatek, to wdzianko z gry mi się nie podoba..
Invidia Semper
05.06.2009, 13:07
A nie lepiej ściągnąć hack na noszenie ubrań codziennych podczas ciąży?
Jest tu http://www.sims2cri.com/eng_squingemod.php mi nie wywołuje żadnych błędów w grze. Tylko nie jestem pewna czy działa też w przypadku nastolatki, ale chyba powinien.
Przepraszam, że nie zupełnie na temat, ale miałam zamiar napisać dokładnie to samo, co Invidia Semper ; ). Nie ma chyba sensu zakładać kolejnego tematu.
Moje pytanie brzmi; skąd można w ogóle ściągnąć hack (który nie wywołuje błędów w grze!), dzięki któremu nastolatka mogłaby zajść w ciążę? I jeszcze przy okazji, gdyby ktoś miał; gdzie mogłabym znaleźć coś w rodzaju pudełka czy czegoś na romantyczne pozy simów ;)? Czyli takie, że się np. przytulają itd.
Bardzo proszę o odpowiedź i pozdrawiam ; )).
Dziękuję bardzo.
Soulleo, mi jakoś inTeen nie wywołuje błędów w grze. A pozy wyślę Tobie na PW.
Charionette
05.06.2009, 15:02
Yyyy... Trochę głupio o to pytać, ale potrzebuję hacka na bara-bara nastolatek Czy w ogóle istnieje coś takiego?
Tiunivell
05.06.2009, 15:07
Nysia - tak, zapraszam do wyszukiwarki.
Soullea - Ciebie również.
Było XXX razy.
http://www.simbology.com/mods/index.php?dir=inteen/inteenimater/&sort=date&order=desc - proszę. opcje - bara-bara, ciąża, małżeństwo i oświadczyny.
Charionette
06.06.2009, 12:39
Dziękuję bardzo... Bardzo mi się to przyda...
Lejdddi : Dzięki, bardzo mi się przyda :p. Zaraz ide testować :)
ultraviolence
26.06.2009, 10:03
Yyyy... Trochę głupio o to pytać, ale potrzebuję hacka na bara-bara nastolatek Czy w ogóle istnieje coś takiego?
Tak szczerze, to ja zamiast pakować w Downloads Inteenimatera, ściągnęłam specjalne łóżko, gdzie nastolatki mogą to robić, więc hack nie jest tu koniecznością. Oczywiście jeśli ktoś chce, aby po tym nastoletnie simki zachodziły w ciążę, to tak, ale jeśli ma to służyć tylko hmm... w celu przyjemności a nie celach prokreacyjnych, to można ściągnąć same łóżko.
Tiunivell
26.06.2009, 12:52
Temat rzeka. Było takich mnóstwo.
Pozdrawiam i zamykam!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.