![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
A nie lepiej ściągnąć hack na noszenie ubrań codziennych podczas ciąży?
Jest tu http://www.sims2cri.com/eng_squingemod.php mi nie wywołuje żadnych błędów w grze. Tylko nie jestem pewna czy działa też w przypadku nastolatki, ale chyba powinien. |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Przepraszam, że nie zupełnie na temat, ale miałam zamiar napisać dokładnie to samo, co Invidia Semper ; ). Nie ma chyba sensu zakładać kolejnego tematu.
Moje pytanie brzmi; skąd można w ogóle ściągnąć hack (który nie wywołuje błędów w grze!), dzięki któremu nastolatka mogłaby zajść w ciążę? I jeszcze przy okazji, gdyby ktoś miał; gdzie mogłabym znaleźć coś w rodzaju pudełka czy czegoś na romantyczne pozy simów ![]() Bardzo proszę o odpowiedź i pozdrawiam ; )). |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dziękuję bardzo.
Soulleo, mi jakoś inTeen nie wywołuje błędów w grze. A pozy wyślę Tobie na PW. Ostatnio edytowane przez lejdddi : 25.06.2009 - 12:40 |
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Yyyy... Trochę głupio o to pytać, ale potrzebuję hacka na bara-bara nastolatek Czy w ogóle istnieje coś takiego?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nysia - tak, zapraszam do wyszukiwarki.
Soullea - Ciebie również. Było XXX razy. |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
http://www.simbology.com/mods/index....ate&order=desc - proszę. opcje - bara-bara, ciąża, małżeństwo i oświadczyny.
|
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Dziękuję bardzo... Bardzo mi się to przyda...
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Lejdddi : Dzięki, bardzo mi się przyda :p. Zaraz ide testować
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Tak szczerze, to ja zamiast pakować w Downloads Inteenimatera, ściągnęłam specjalne łóżko, gdzie nastolatki mogą to robić, więc hack nie jest tu koniecznością. Oczywiście jeśli ktoś chce, aby po tym nastoletnie simki zachodziły w ciążę, to tak, ale jeśli ma to służyć tylko hmm... w celu przyjemności a nie celach prokreacyjnych, to można ściągnąć same łóżko.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|