PDA

Zobacz pełną wersję : Cd / dvd

camili
08.09.2009, 15:55
Mam taki problem że gra zainstalowana z płyty DVD chodzi bez problemu w tym wypadku jest to dodatek Podróże zaś podstawa i Własny Biznes mam na CD i instalacja przebiega w porządku ale jak chcę włączyć dodatek Własny Biznes wyskakuje mi komunikat żeby włożyć płytę z gra ale ta płyta już jest w napędzie podobny problem jest z podstawą.

Violet
08.09.2009, 16:04
trzeba wkładać płytę od podróży dlatego że on jest najnowszym dodatkiem który posiadasz

motyka
08.09.2009, 16:31
Poza tym nie włączasz każdego dodatku z osobna - wszystkie są uruchamiane za jednym zamachem :)

camili
08.09.2009, 16:54
No i spróbowałam zrobić jak pisaliście, włączam Podróże i pokazuje mi się to okno ale nie wiem jak mam przełączyć na Własny Biznes. Próbowałam włożyć płytę z WB i włączyć grę z tego okna ale wtedy pokazuje mi się żebym włożyła płytę z Podróżami...

avenly
08.09.2009, 17:30
Ale co chcesz przełączac na własny biznes ? Przecież dodatki współdziałąją ze sobą i kiedy uruchamiasz ostatni dodatek, masz w grze wszystkie poprzednie dodatki.

dirty_job
08.09.2009, 19:38
To tłumaczyć jak 5 letniemu dziecku . Jak masz balangę ( to tylko przykład ) i randkę to którą płytę wkładasz ? Randki a dodatki i opcje masz również z balagi bo dodatki WSPÓPRACUJĄ !