![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam taki problem że gra zainstalowana z płyty DVD chodzi bez problemu w tym wypadku jest to dodatek Podróże zaś podstawa i Własny Biznes mam na CD i instalacja przebiega w porządku ale jak chcę włączyć dodatek Własny Biznes wyskakuje mi komunikat żeby włożyć płytę z gra ale ta płyta już jest w napędzie podobny problem jest z podstawą.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
trzeba wkładać płytę od podróży dlatego że on jest najnowszym dodatkiem który posiadasz
![]() |
#3 |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
|
![]()
Poza tym nie włączasz każdego dodatku z osobna - wszystkie są uruchamiane za jednym zamachem
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No i spróbowałam zrobić jak pisaliście, włączam Podróże i pokazuje mi się to okno ale nie wiem jak mam przełączyć na Własny Biznes. Próbowałam włożyć płytę z WB i włączyć grę z tego okna ale wtedy pokazuje mi się żebym włożyła płytę z Podróżami...
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ale co chcesz przełączac na własny biznes ? Przecież dodatki współdziałąją ze sobą i kiedy uruchamiasz ostatni dodatek, masz w grze wszystkie poprzednie dodatki.
![]() |
#6 |
|
![]()
To tłumaczyć jak 5 letniemu dziecku . Jak masz balangę ( to tylko przykład ) i randkę to którą płytę wkładasz ? Randki a dodatki i opcje masz również z balagi bo dodatki WSPÓPRACUJĄ !
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|