Zobacz pełną wersję : Problemy z uruchomieniem gry.
Witam. Gdy chce włączyć gre the sims 2 (nie mam zadnych dodatkow) to wyskakuje mi " Została uruchomiona niewłaściwa wersja gry The Sims 2. Proszę uruchomić T."
Co jest? :(
Remus Lupin
08.11.2009, 11:50
Pirat czy orginał?
Jeśli pirat to nie rozmawiamy o piratach regulamin się kłania.
Oczywiście, że oryginał :)
Remus Lupin
08.11.2009, 11:56
Prawdopodobnie masz albo porysowaną płytę to albo przetrzyj suchą szmatką/
Podaj właściwości komputera.
Jeżeli chodzi Ci czy mam za słaby to nie:) Bo wcześniej gra działała mi bez zarzutu. Miałam zainstalowane wszystkie dodatki. Jednak komputer był w naprawie i niestety gra została w całości usunięta. Gre mam oryginalną ale jest kilka rysek. Przetrę i zobacze co będzie:)
Przetarłam i nic. Nie wiem jakim prawem wyskakuje mi błąd:(
Chyba sobie dziś nie pogram ;(
A wg mnie to wygląda, jakbyś miała zainstalowane jakieś dodatki, a później je odinstalowała.
Jeżeli tak, to dobrze jest przeczyścić rejestr systemowy z pozostałości...
Jeżeli tak, to dobrze jest przeczyścić rejestr systemowy z pozostałości...
Tzn co mam zrobic?
Wielebny
08.11.2009, 12:07
Wejdź w start>>>uruchom>>wpisz Regedit. potem w nowo otwartym okienku wejdź w HKEY_LOCAL_MACHINE >>>>SOFTWARE>>>EAGAMES>>I usuń pliki rejestru odpowiedzialne za dodatki w the sims 2 albo najlepiej usuń cały folder the sims 2 i zainstaluj na nowo ts2 powinno działać
Ale wpierw odinstaluj też podstawę :)
I uważaj, bo można uszkodzić kompa, gdy coś nie tego usuniesz...
Widziałam, że miałam folder 'Apartment life' i The sims 2 też było, który usunełam zgodnie z Twoim opisem. Teraz zainstaluje odnowa i dam znać:D Ale czuje, że teraz pójdzie ^^
Remus Lupin
08.11.2009, 12:19
Nie jestem jeszcze w tych sprawach doświadczony i więc przykro mi
Ale myślę,że bjork może miec racje.
Tak odinstalowałam wszystko. Zainstalowałam The sims 2 i uruchomiłam. Nie mam w ogóle Miłowa, Dziwnowo nazywa sie "zwierzaki 3" i mam miasto "Hobby0" Werona pozostała... Dziwne.
Aha i zapomniałam :) Wyskoczyła mi "kochana ramka" Aplikacja bedzie zamknieta bla bla bla :D
Remus Lupin
08.11.2009, 12:56
Milna mała uwaga nie pisz posta pod postem używaj opcji edytuj. modedit: jezu, tak trudno najzwyczajniej w świecie nacisnąć "raportuj" ? ;\
A co do tego problem to już nie wiem
A miałaś jakieś szkodliwe dodatki typu simpe czy coś innego.
Nie miałam. Nic nie działa:(
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=47064 tutaj masz temat dotyczący "Aplikacja zostanie zamknięta" może Ci pomoże troszkę :)
Jeżeli chcesz mieć "czystą" grę (bez własnych zapisów) to musisz jeszcze usunąć folder EA Games z Moje Dokumenty.
I jak usunełam ten folder z moje dokumenty to od nowa mam instalowac gre?
Nie, uruchom ponownie grę. Gra sama stworzy ponownie ten folder.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.