PDA

Zobacz pełną wersję : Dyrektor szkoły prywatnej

aggie
02.01.2010, 20:53
Witam.
Mam problem z dyrektorem szkoły prywatnej. Gdy zaprosiłam go za 1 razem zapomniałam o nim bo simka pracowała nad awansem nastolatek z reszta też. Za 2 razem udało mi się nie zapomnieć o wizycie i przyjęłam dyrektora. Pogawędziłam z nim i zaprosiłam go do stołu. Usiadł, zjadł trochę przygotowanego posiłku i zniknął! Gdy zaprosiłam go następnym razem, wyskoczył komunikat że pojawi się na obiedzie o 17 ale go nie było, i tak za każdym kolejnym razem gdy go zapraszam.
Dodam, że gdy do niego dzwonię lub on do mnie wszystko jest ok.
Wie ktoś jaki jest tego powód? Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Inez
03.01.2010, 17:50
hmmm....to pewnie jakis błąd,a używasz jakieś kody???

Searle
04.01.2010, 15:54
Czy w innych rodzinach tez tak się dzieje, czy tylko w tej?

Elajza
04.01.2010, 19:15
U mnie dyrektor stał w miejsu i się nie ruszał:(
Ale zaprosiłam nowego i sprawa się wyjaśniła;)

lithium
05.01.2010, 13:33
przypominam, ze ikony tematu dla tego dzialu sa zarezerwowane dla moderacji.

Anuśka
08.01.2010, 18:31
Zaprosiłam raz dyrektora i miał być na obiedzie o 17. Czekałam długo i nie przyjechał. Na końcu wyświetlił się napis, że dyrektor nie jest zadowolony z tej rodziny i zaczyna się zastanawiać czy jest z nią coś nie tak.. (podobnie :D).

Łezka
08.01.2010, 20:06
Kiedyś miałem takie zdarzenie z dyrem... przyjechał punkt 17:00 na obiad i zaciął się na schodach wejściowych dobrze, że były podwójne i moje Simy mogły wchodzić do mieszkania. Za jakiś czas zamówiłem chińszczyznę na wynos i wtedy dyrektor "odciął się" wyszedł z parceli, ale za to dostawca żarełka się zaciął i miałem jego wóz przed domem cały czas. ;) Później jakoś sam się odblokował.

aggie
15.01.2010, 20:13
Przepraszam, że piszę teraz.

isia9821
Nie używam żadnych kodów. Chociaż nie, korzystałam z aging off, ale teraz już simy mi się starzeją.

Searle
Tylko w tej rodzinie mi się tak stało.