![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam.
Mam problem z dyrektorem szkoły prywatnej. Gdy zaprosiłam go za 1 razem zapomniałam o nim bo simka pracowała nad awansem nastolatek z reszta też. Za 2 razem udało mi się nie zapomnieć o wizycie i przyjęłam dyrektora. Pogawędziłam z nim i zaprosiłam go do stołu. Usiadł, zjadł trochę przygotowanego posiłku i zniknął! Gdy zaprosiłam go następnym razem, wyskoczył komunikat że pojawi się na obiedzie o 17 ale go nie było, i tak za każdym kolejnym razem gdy go zapraszam. Dodam, że gdy do niego dzwonię lub on do mnie wszystko jest ok. Wie ktoś jaki jest tego powód? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez lithium : 05.01.2010 - 13:33 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
hmmm....to pewnie jakis błąd,a używasz jakieś kody???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy w innych rodzinach tez tak się dzieje, czy tylko w tej?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
U mnie dyrektor stał w miejsu i się nie ruszał
![]() Ale zaprosiłam nowego i sprawa się wyjaśniła ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
przypominam, ze ikony tematu dla tego dzialu sa zarezerwowane dla moderacji.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Zaprosiłam raz dyrektora i miał być na obiedzie o 17. Czekałam długo i nie przyjechał. Na końcu wyświetlił się napis, że dyrektor nie jest zadowolony z tej rodziny i zaczyna się zastanawiać czy jest z nią coś nie tak.. (podobnie
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 17
|
![]()
Kiedyś miałem takie zdarzenie z dyrem... przyjechał punkt 17:00 na obiad i zaciął się na schodach wejściowych dobrze, że były podwójne i moje Simy mogły wchodzić do mieszkania. Za jakiś czas zamówiłem chińszczyznę na wynos i wtedy dyrektor "odciął się" wyszedł z parceli, ale za to dostawca żarełka się zaciął i miałem jego wóz przed domem cały czas.
![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Przepraszam, że piszę teraz.
isia9821 Nie używam żadnych kodów. Chociaż nie, korzystałam z aging off, ale teraz już simy mi się starzeją. Searle Tylko w tej rodzinie mi się tak stało. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|