PDA

Zobacz pełną wersję : Rozwód

inoue
26.01.2010, 18:38
Nie wiem czy taki post już był - szukałam ale nie znalazłam, jak jest to możecie dać linka ^^

No, więc moje pytanie jest proste - laska zdradziła męża i wyprowadziłam ją. On już jej nie kocha, ona.. nie pamiętam. W każdym razie nie wiem jak zrobić rozwód. W pragnieniach nadal ma że chce sie całować, flirtować i tak dalej z tym starym facetem, a ona ma nowego i chce żeby to z nim była. Da się jakoś unieważnić tamto małżeństwo? Szukałam takiej opcji ale nic nie było, a wydawało mi sie że w jakimś FS co czytałam było coś takiego jak rozwód .. : P
Z góry dzięki : )

simkaXD
27.01.2010, 16:35
Nie wiem, może spróbuj ich pokłucić i będzie opcja weź rozwód albo szukaj na blogach the sims 2

Remus Lupin
27.01.2010, 16:50
Jak zrozumiałem twoja simka zdradziła męża z innych jak jest mocno pokłucona to powinna być opcja zerwij.al;e musisz być mocno pokłucona

Starlight
27.01.2010, 17:00
Wprowadzasz ją z powrotem do domu.
Kłócisz się aż bedzie - 100% Pojawia się "zerwij" i koniec.

Elajza
27.01.2010, 18:48
Kłócisz się i zrywasz, a potem przez jakiś czas ten mąż może ci zabierać gazetę lub przewracać śmietnik, a po czasie przestanie.

Starlight
27.01.2010, 18:52
Elajza - w takim przypadku należy wstawić śmietnik do domu i zamknąć drzwi ^^

Elajza
27.01.2010, 18:55
Elajza - w takim przypadku należy wstawić śmietnik do domu i zamknąć drzwi ^^

Ale i tak na siebie będą wkurzeni, dla mnie to zabawne, że ktoś idze i nagle porywa gazetę i z nią ucieka:)

Starlight
27.01.2010, 18:58
Mortimer zabiera każdemu dlatego już go nie ma
Ave piorun!

Zabawne ale i denerwujące troche ;)

inoue
28.01.2010, 09:41
o, dzięki wszystkim, ale poradziłam sobie już zanim moderatorzy wrzucili tu moje pytanie : P Za mało ich pokłóciłam na początku. Ale dzięki wszystkim ;) O tym koszu i gazecie nie wiedziałam, ale mi pewnie nie będzie zabierał, ale stara rodzinka już jest w zgodzie, są przyjaciółmi i tak dalej : )