![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy taki post już był - szukałam ale nie znalazłam, jak jest to możecie dać linka ^^
No, więc moje pytanie jest proste - laska zdradziła męża i wyprowadziłam ją. On już jej nie kocha, ona.. nie pamiętam. W każdym razie nie wiem jak zrobić rozwód. W pragnieniach nadal ma że chce sie całować, flirtować i tak dalej z tym starym facetem, a ona ma nowego i chce żeby to z nim była. Da się jakoś unieważnić tamto małżeństwo? Szukałam takiej opcji ale nic nie było, a wydawało mi sie że w jakimś FS co czytałam było coś takiego jak rozwód .. : P Z góry dzięki : ) Ostatnio edytowane przez Liv : 28.01.2010 - 16:38 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie wiem, może spróbuj ich pokłucić i będzie opcja weź rozwód albo szukaj na blogach the sims 2
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak zrozumiałem twoja simka zdradziła męża z innych jak jest mocno pokłucona to powinna być opcja zerwij.al;e musisz być mocno pokłucona
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Wprowadzasz ją z powrotem do domu.
Kłócisz się aż bedzie - 100% Pojawia się "zerwij" i koniec. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Kłócisz się i zrywasz, a potem przez jakiś czas ten mąż może ci zabierać gazetę lub przewracać śmietnik, a po czasie przestanie.
|
![]() |
#6 |
|
![]()
Elajza - w takim przypadku należy wstawić śmietnik do domu i zamknąć drzwi ^^
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Mortimer zabiera każdemu dlatego już go nie ma
Ave piorun! Zabawne ale i denerwujące troche ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
o, dzięki wszystkim, ale poradziłam sobie już zanim moderatorzy wrzucili tu moje pytanie : P Za mało ich pokłóciłam na początku. Ale dzięki wszystkim
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|