PDA

Zobacz pełną wersję : znikęły tapety i podłogi. :<

Malika18
04.04.2010, 15:39
A więc dzisiaj, przed chwilą nawet wchodzę w simsy w tryb tworzęnia nowej rodziny i patrze nie ma podlogi ani ściany. No spoko mówie i robię moją simkę. wprowadzam ją do domu a tam niegdyś ładnie pomalowany i w ogóle dom nie ma tapety ani podłogi, spoko zrobię sama patrze wchodzę nie ma ani podłóg ani tapet itp ! nie ma płotków ! Są meble i wgl. ale nie ma tego... co mam zrobić? szybko proszę o odpowiedz bo w takim gołym domu się nie da grać! :(

schogetten
04.04.2010, 23:18
grzebałaś coś w folderach od Simsów może? TSdata, i takie inne pierdółki?
mogłaś przez przypadek coś usunąć..
a masz oryginalną grę? : O

Liv
05.04.2010, 08:19
@up: w piracie (ŹLE przegranym) w ogóle nie działa tryb budowania (kupowania chyba zresztą też, ale nie wiem).

Jeśli tapety/podłogi były z gry/dodatków i je usunęłaś, to tylko reinstalka, bo inaczej tych plików nie przywrócisz...
Chociaż szczerze mówiąc dziwię Ci się jak to zrobiłaś :) Gra jest tak wyczulona na braki w plikach, a tu taki psikus...
Przy tych folderach z Program Files lepiej nie grzebać, bo można sobie zepsuć grę.

Malika18
05.04.2010, 10:20
w folderach od simsów nie.
nie no ogólnie to mi wszystko dzialalo i wgl. nie było żadnych problemów tryb budowania też był w porządku.
miałam tylko podstawowe simsy.
szukałam w tym folderze program files chyba gadu gadu no ale nic nie usuwałam no i jabym usunęła to chyba było by w koszu prawda? a nie ma. :(
chyba format mi pozostaje bo i tak mam bardzo uszkodzone juz simsy. :|
ale dzieki :*