![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A więc dzisiaj, przed chwilą nawet wchodzę w simsy w tryb tworzęnia nowej rodziny i patrze nie ma podlogi ani ściany. No spoko mówie i robię moją simkę. wprowadzam ją do domu a tam niegdyś ładnie pomalowany i w ogóle dom nie ma tapety ani podłogi, spoko zrobię sama patrze wchodzę nie ma ani podłóg ani tapet itp ! nie ma płotków ! Są meble i wgl. ale nie ma tego... co mam zrobić? szybko proszę o odpowiedz bo w takim gołym domu się nie da grać!
![]() Ostatnio edytowane przez lithium : 04.04.2010 - 19:31 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
grzebałaś coś w folderach od Simsów może? TSdata, i takie inne pierdółki?
mogłaś przez przypadek coś usunąć.. a masz oryginalną grę? : O |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: w piracie (ŹLE przegranym) w ogóle nie działa tryb budowania (kupowania chyba zresztą też, ale nie wiem).
Jeśli tapety/podłogi były z gry/dodatków i je usunęłaś, to tylko reinstalka, bo inaczej tych plików nie przywrócisz... Chociaż szczerze mówiąc dziwię Ci się jak to zrobiłaś ![]() Przy tych folderach z Program Files lepiej nie grzebać, bo można sobie zepsuć grę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
w folderach od simsów nie.
nie no ogólnie to mi wszystko dzialalo i wgl. nie było żadnych problemów tryb budowania też był w porządku. miałam tylko podstawowe simsy. szukałam w tym folderze program files chyba gadu gadu no ale nic nie usuwałam no i jabym usunęła to chyba było by w koszu prawda? a nie ma. ![]() chyba format mi pozostaje bo i tak mam bardzo uszkodzone juz simsy. ![]() ale dzieki :* |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|