Zobacz pełną wersję : złe podłoże w widoku otoczenia
Witam,
mój problem polega na tym, że w widoku otoczenia nie widać podłoża asfaltu. Jest to podłoże wprowadzone w dodatku "Nocne Życie" i jest na domyślnym przedmieściu - otóż u mnie nie widać szarego asfaltowego podłoża tylko zwykłe zielone. Tak samo jest przy każdym nowym otoczeniu, gdy chcę stworzyć asfaltowe podłoże - nadal jest zielone.
To samo dotyczy śniegu w "Czterech Porach Roku" - widać śnieg na drzewach, polach itp. ale ziemia nadal jest zielona.
Dodam, że jak wchodzę na parcelę, to asfalt normalnie widać, tak samo miniaturka zdjęcia jaka się robi do nowego otoczenia też jest afaltowa.
Czy ktoś zna jakiś patch/sterownik, cokolwiek co mogłoby temu zaradzić?
Są to błędy spowodowane kartą graficzną.
aluminium.
13.06.2010, 18:59
Jak jest się w ustawieniach grafiki to tam jest opcja zwiazana ze śniegiem na podłożu. Możesz tam pokombinować :)
Jak jest się w ustawieniach grafiki to tam jest opcja zwiazana ze śniegiem na podłożu. Możesz tam pokombinować :)
O albo z tym.
rudzielec
14.06.2010, 11:04
O albo z tym.
Kotecek bez urazy, ale takie posty to ja też mogę pisać i nabijać sobie licznik.
A co do samego problemu to napisz może jaką masz kartę graficzną (jeśli nie pomogło to co napisała aluminium) wtedy postaramy się coś zaradzić :)
szprotka02
19.06.2010, 08:16
pomóżcie mi :)
nie chciałam tworzyć nowego tematu, a mam problem, mianowicie usuneło mi sie Miłowo o.O grałam w miłowie, potem szybko wyłączyłam gre, i wyciągnęłam kabel z wtyczki, bo sie nagle taka burza zrobiła, że lepiej nie ryzykować :D ale gre zdążyłam wyłączyć.. nie wiem, czy to coś zmienia, ale miałam plyte w cdromie, bo cały czas tam jest. ;)
na rzeczy sie troche nie znam, bo nigdy nie miałam problemów z grą.
1)orginał
2)wymagania spełnione ;)
jak myślicie, co to może być? proszę o pomoc :)
Sherlock
19.06.2010, 08:29
Wywal z 'Moich Dokumentów' folder "The Sims 2" (najlepiej na pulpit) i uruchom grę ;) (Tylko - prawdopodobnie - nie będzie zapisów :P)
szprotka02
19.06.2010, 08:32
nie będzie zapisów? możesz jaśniej? :D
bo ja chce wszystko mieć :D
kurde szukałam w necie i chyba tylko tak sie da :( ale czekam jeszcze na wasze odp :)
a "Neighborhoods" to otoczenia, nie? no to wszystko mam w N001, tak jak w pozostałych..na prawde nie ma rady? :(
szprotka02
19.06.2010, 14:46
głupi windows mi to usunął.. widziałam ! :(
'usuwanie pliku N001...' widziałam to !! :<
no cóż..trudno...
Mixliarder
24.06.2010, 18:05
nie będzie zapisów? możesz jaśniej? :D
bo ja chce wszystko mieć :D
kurde szukałam w necie i chyba tylko tak sie da :( ale czekam jeszcze na wasze odp :)
a "Neighborhoods" to otoczenia, nie? no to wszystko mam w N001, tak jak w pozostałych..na prawde nie ma rady? :(
w takiej sytuacji niestety stracisz zapisy
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.