![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam,
mój problem polega na tym, że w widoku otoczenia nie widać podłoża asfaltu. Jest to podłoże wprowadzone w dodatku "Nocne Życie" i jest na domyślnym przedmieściu - otóż u mnie nie widać szarego asfaltowego podłoża tylko zwykłe zielone. Tak samo jest przy każdym nowym otoczeniu, gdy chcę stworzyć asfaltowe podłoże - nadal jest zielone. To samo dotyczy śniegu w "Czterech Porach Roku" - widać śnieg na drzewach, polach itp. ale ziemia nadal jest zielona. Dodam, że jak wchodzę na parcelę, to asfalt normalnie widać, tak samo miniaturka zdjęcia jaka się robi do nowego otoczenia też jest afaltowa. Czy ktoś zna jakiś patch/sterownik, cokolwiek co mogłoby temu zaradzić? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Są to błędy spowodowane kartą graficzną.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Kotecek bez urazy, ale takie posty to ja też mogę pisać i nabijać sobie licznik.
A co do samego problemu to napisz może jaką masz kartę graficzną (jeśli nie pomogło to co napisała aluminium) wtedy postaramy się coś zaradzić ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
pomóżcie mi
![]() nie chciałam tworzyć nowego tematu, a mam problem, mianowicie usuneło mi sie Miłowo o.O grałam w miłowie, potem szybko wyłączyłam gre, i wyciągnęłam kabel z wtyczki, bo sie nagle taka burza zrobiła, że lepiej nie ryzykować ![]() ![]() na rzeczy sie troche nie znam, bo nigdy nie miałam problemów z grą. 1)orginał 2)wymagania spełnione ![]() jak myślicie, co to może być? proszę o pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Wywal z 'Moich Dokumentów' folder "The Sims 2" (najlepiej na pulpit) i uruchom grę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
nie będzie zapisów? możesz jaśniej?
![]() bo ja chce wszystko mieć ![]() kurde szukałam w necie i chyba tylko tak sie da ![]() ![]() a "Neighborhoods" to otoczenia, nie? no to wszystko mam w N001, tak jak w pozostałych..na prawde nie ma rady? ![]() Ostatnio edytowane przez szprotka02 : 19.06.2010 - 09:07 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
głupi windows mi to usunął.. widziałam !
![]() 'usuwanie pliku N001...' widziałam to !! :< no cóż..trudno... |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
w takiej sytuacji niestety stracisz zapisy
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |