PDA

Zobacz pełną wersję : the sims 2 warsztat brak ubrań

olcia13
30.08.2010, 11:25
Witam,
pobrałam z netu ts2 warsztat, i niedziała mi, jest jedno ubranko, a ja mam wszystkie dodatki, więc powinny być wszystkie... Podobno to starsza wersja - ale ja z grą nie mialam warsztatu

Starlight
30.08.2010, 11:41
Czy gra jest oryginalna?

bubel-96
30.08.2010, 13:31
Gdy ściągnęłam warsztat na komputer, gdzie nie miałam the sims, było tak samo, a mówisz, że nie miałaś warsztatu z grą. Może to dlatego.

Starlight
30.08.2010, 13:35
Aby zainstalować warsztat wchodzimy w
Dysk Lokalny: Program Files/Ea Games/The Sims 2 <najnowszy dodatek który mamy zainstalowany> TsData czy coś takiego i wybieramy Body cos tam.
Wtedy zainstaluje nam się warsztat.

rudzielec
30.08.2010, 14:21
Jeśli to jest gra piracka to na pewno nie miałaś warsztatu.
Jeśli to jednak oryginał to postępuj tak jak napisała Starlight tyle, że nie powinien być to warsztat z żadnego z tych żółtych akcesoriów (np. rezydencje i ogrody, czy szyk i elegancja) musi to być warsztat z dodatku (np. osiedlowe życie czy zwierzaki).
I ten warsztat musisz mieć w simsach, (jeśli to oryginalna gra!!) jego się nie instaluje!
No a aplikacja nazywa się BodyShop ;)
możesz spokojnie utworzyć sobie od niej skrót na pulpicie :)

Starlight
30.08.2010, 14:38
Rudzielec to ma być z najnowszego dodatku , wliczają się w to akcesoria.

rudzielec
30.08.2010, 17:17
@up: a byłam pewna że akcesoria się nie wliczają... osobiście, u mnie działy się różne dziwne rzeczy kiedy korzystałam z warsztatu z Rezydencji i Ogrodów.
Kiedy jednak odpaliłam z Osiedlowego Życia, wszystko gra jak należy ;)
Widocznie to zależy od "upodobań" naszego komputera, ale przeczytałam gdzieś właśnie jak napisałam powyżej, dlatego również tak napisałam.
(przepraszam za zagmatwaną wypowiedź, mam nadzieję, że da sie ją zrozumieć :P)