![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy gra jest oryginalna?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Gdy ściągnęłam warsztat na komputer, gdzie nie miałam the sims, było tak samo, a mówisz, że nie miałaś warsztatu z grą. Może to dlatego.
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Aby zainstalować warsztat wchodzimy w
Dysk Lokalny: Program Files/Ea Games/The Sims 2 <najnowszy dodatek który mamy zainstalowany> TsData czy coś takiego i wybieramy Body cos tam. Wtedy zainstaluje nam się warsztat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Jeśli to jest gra piracka to na pewno nie miałaś warsztatu.
Jeśli to jednak oryginał to postępuj tak jak napisała Starlight tyle, że nie powinien być to warsztat z żadnego z tych żółtych akcesoriów (np. rezydencje i ogrody, czy szyk i elegancja) musi to być warsztat z dodatku (np. osiedlowe życie czy zwierzaki). I ten warsztat musisz mieć w simsach, (jeśli to oryginalna gra!!) jego się nie instaluje! No a aplikacja nazywa się BodyShop ![]() możesz spokojnie utworzyć sobie od niej skrót na pulpicie ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 30.08.2010 - 14:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Rudzielec to ma być z najnowszego dodatku , wliczają się w to akcesoria.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
@up: a byłam pewna że akcesoria się nie wliczają... osobiście, u mnie działy się różne dziwne rzeczy kiedy korzystałam z warsztatu z Rezydencji i Ogrodów.
Kiedy jednak odpaliłam z Osiedlowego Życia, wszystko gra jak należy ![]() Widocznie to zależy od "upodobań" naszego komputera, ale przeczytałam gdzieś właśnie jak napisałam powyżej, dlatego również tak napisałam. (przepraszam za zagmatwaną wypowiedź, mam nadzieję, że da sie ją zrozumieć ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|