![]() |
the sims 2 warsztat brak ubrań
Witam,
pobrałam z netu ts2 warsztat, i niedziała mi, jest jedno ubranko, a ja mam wszystkie dodatki, więc powinny być wszystkie... Podobno to starsza wersja - ale ja z grą nie mialam warsztatu |
Odp: the sims 2 warsztat brak ubrań
Czy gra jest oryginalna?
|
Gdy ściągnęłam warsztat na komputer, gdzie nie miałam the sims, było tak samo, a mówisz, że nie miałaś warsztatu z grą. Może to dlatego.
|
Aby zainstalować warsztat wchodzimy w
Dysk Lokalny: Program Files/Ea Games/The Sims 2 Wtedy zainstaluje nam się warsztat. |
Jeśli to jest gra piracka to na pewno nie miałaś warsztatu.
Jeśli to jednak oryginał to postępuj tak jak napisała Starlight tyle, że nie powinien być to warsztat z żadnego z tych żółtych akcesoriów (np. rezydencje i ogrody, czy szyk i elegancja) musi to być warsztat z dodatku (np. osiedlowe życie czy zwierzaki). I ten warsztat musisz mieć w simsach, (jeśli to oryginalna gra!!) jego się nie instaluje! No a aplikacja nazywa się BodyShop ;) możesz spokojnie utworzyć sobie od niej skrót na pulpicie :) |
Rudzielec to ma być z najnowszego dodatku , wliczają się w to akcesoria.
|
@up: a byłam pewna że akcesoria się nie wliczają... osobiście, u mnie działy się różne dziwne rzeczy kiedy korzystałam z warsztatu z Rezydencji i Ogrodów.
Kiedy jednak odpaliłam z Osiedlowego Życia, wszystko gra jak należy ;) Widocznie to zależy od "upodobań" naszego komputera, ale przeczytałam gdzieś właśnie jak napisałam powyżej, dlatego również tak napisałam. (przepraszam za zagmatwaną wypowiedź, mam nadzieję, że da sie ją zrozumieć :P) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:49. |