PDA

Zobacz pełną wersję : Opcja 'irytuj'

Patiglr
16.04.2011, 12:15
Bry :)

Zauważyłam, że odkąd zainstalowałam parę dodatków do gry (Zwierzaki, Cztery Pory Roku i Na Studiach) zniknęła między rodzicami a dziećmi opcja 'irytuj'. Także bez bawienia się boolpropem nie mogą mieć stosunków poniżej 0, a po obniżeniu ich stosunków boolpropem i tak nie mogą zostać wrogami. Nie mogą się nawet kłócić, a pamiętam, że w samej podstawce było to możliwe. Czy to normalne? Gra rzecz jasna oryginalna, mam parę dodatków z neta, typu fryzury, ubrania, żadnych hacków ani nic.

Agataa103
17.04.2011, 13:55
A jest tak w każdej rodzince?

Patiglr
17.04.2011, 14:24
Niestety tak, bez względu czy ją stworzę, czy jest już w grze. Dziwne to trochę, bo w podstawce miałam te same dodatki z internetu co teraz, nic nie dodawałam... Więc wykluczam opcję wadliwych dodatków.

muffindance
17.04.2011, 15:00
Wlasnie mialam napisac o jakims wadliwym dodatku :P
Moze musisz sciagnac latke do ktoregos zz dodatkow? No nie wiem, chcialabym pomoc, ale sie z tym jeszcze nie spotkalam :| :c

Patiglr
17.04.2011, 15:53
No właśnie zainstalowałam łatki zaraz po zainstalowaniu dodatków. :( Jejku, naprawdę nie wiem, co to może być. Niby nie powinno przeszkadzać, no ale czasem miło nie mieć takiej rodziny porządnej, gdzie wszyscy się kochają, a rodzice są cacy. Irytuje mnie to powoli :P