|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Bry
![]() Zauważyłam, że odkąd zainstalowałam parę dodatków do gry (Zwierzaki, Cztery Pory Roku i Na Studiach) zniknęła między rodzicami a dziećmi opcja 'irytuj'. Także bez bawienia się boolpropem nie mogą mieć stosunków poniżej 0, a po obniżeniu ich stosunków boolpropem i tak nie mogą zostać wrogami. Nie mogą się nawet kłócić, a pamiętam, że w samej podstawce było to możliwe. Czy to normalne? Gra rzecz jasna oryginalna, mam parę dodatków z neta, typu fryzury, ubrania, żadnych hacków ani nic. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
A jest tak w każdej rodzince?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Niestety tak, bez względu czy ją stworzę, czy jest już w grze. Dziwne to trochę, bo w podstawce miałam te same dodatki z internetu co teraz, nic nie dodawałam... Więc wykluczam opcję wadliwych dodatków.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Wlasnie mialam napisac o jakims wadliwym dodatku
![]() Moze musisz sciagnac latke do ktoregos zz dodatkow? No nie wiem, chcialabym pomoc, ale sie z tym jeszcze nie spotkalam :c
|
|
|
#5 |
|
|
No właśnie zainstalowałam łatki zaraz po zainstalowaniu dodatków.
Jejku, naprawdę nie wiem, co to może być. Niby nie powinno przeszkadzać, no ale czasem miło nie mieć takiej rodziny porządnej, gdzie wszyscy się kochają, a rodzice są cacy. Irytuje mnie to powoli
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|