Zobacz pełną wersję : Sims 2 nie widac kupowanych przedmiotow
Ashtray696
17.04.2011, 07:53
witam
Mam taki o to problem:
Nie moge kupic niektorych przedmiotow. Niby cos kupilam a tego nie ma.
Nie wiem z czego to wynika.
Dodatkowo sims ciagle widzi niewidzialna przeszkode przez to nie moge z niczego korzystac.
Prosze o pomoc
Filleable
22.04.2011, 09:07
Miałam podobnie w TS. Nie wiem czy na tym samym to polega, ale w jedynce miałam tak przez to, że ściągałam rzeczy, które nie były kompatybilne z moimi dodatkami, np. ściągałam obiekty z gwiazdy, a nie miałam gwiazdy. Wtedy jak coś kupiłam to w trybie życia to znikało. Nie wiem, może u Ciebie jest tak samo.
Najprawdopodobniej brak meshy.
Ashtray696
22.04.2011, 09:16
Hm.. Moze to byloby to ale ja nic nie sciagalam dodatkowego. Mialam pakiet sims 2 z dodatkami i wszystko (teoretycznie) poprawnie zainstalowalam.
Nie wiem czy to teraz kwestia jakiegos dodatku ktory mi nie dziala poprawnie czy wynika to z czegos innego. :/
Odinstaluj wszystko i instaluj po kolei każdy dodatek. Po instalacji każdego z nich włączaj grę i sprawdzaj obiekty z danego dodatku. Jeśli jakiś obiekt pojawiający się w ostatnio zainstalowanym dodatku nie działa, to masz wadliwy dodatek.
Gorzej, jeżeli tak się dzieje już po instalacji podstawy, bo wtedy dodatki też nie będą działać. Ale z tego, co widzę, są to tylko "niektóre" przedmioty, więc podstawa powinna być ok.
Ashtray696
22.04.2011, 09:22
A to mozeliwe jesli mam tylko oficjalne dodatki ?
Tam powinno byc wszystko ok (tak mi sie wydaje)
Chyba tak sprobuje . Dzieki wielkie :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.