![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
witam
Mam taki o to problem: Nie moge kupic niektorych przedmiotow. Niby cos kupilam a tego nie ma. Nie wiem z czego to wynika. Dodatkowo sims ciagle widzi niewidzialna przeszkode przez to nie moge z niczego korzystac. Prosze o pomoc |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Miałam podobnie w TS. Nie wiem czy na tym samym to polega, ale w jedynce miałam tak przez to, że ściągałam rzeczy, które nie były kompatybilne z moimi dodatkami, np. ściągałam obiekty z gwiazdy, a nie miałam gwiazdy. Wtedy jak coś kupiłam to w trybie życia to znikało. Nie wiem, może u Ciebie jest tak samo.
![]() |
#3 |
|
![]()
Najprawdopodobniej brak meshy.
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Hm.. Moze to byloby to ale ja nic nie sciagalam dodatkowego. Mialam pakiet sims 2 z dodatkami i wszystko (teoretycznie) poprawnie zainstalowalam.
Nie wiem czy to teraz kwestia jakiegos dodatku ktory mi nie dziala poprawnie czy wynika to z czegos innego. :/ |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Odinstaluj wszystko i instaluj po kolei każdy dodatek. Po instalacji każdego z nich włączaj grę i sprawdzaj obiekty z danego dodatku. Jeśli jakiś obiekt pojawiający się w ostatnio zainstalowanym dodatku nie działa, to masz wadliwy dodatek.
Gorzej, jeżeli tak się dzieje już po instalacji podstawy, bo wtedy dodatki też nie będą działać. Ale z tego, co widzę, są to tylko "niektóre" przedmioty, więc podstawa powinna być ok.
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A to mozeliwe jesli mam tylko oficjalne dodatki ?
Tam powinno byc wszystko ok (tak mi sie wydaje) Chyba tak sprobuje . Dzieki wielkie ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 22.04.2011 - 20:07 Powód: yo |
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|