Zobacz pełną wersję : BARDZO PROSZE O POMOC!!
czesc mam do was prosbe pomóżcie miw jdnej sprawie,a wiec....jestem posiadacza he sims zwierzaków(zdaje to pytanie tu na tym forum bo jest najwiecej ludzi) i mam wielki problem,podczas gry simsy same mi sie wylanczaja a na dodatek nie ma rodzik ktore kiedys byly,jak zrobie sobie sima to on mi zniika ,co sie dzieje czy to wina ramu??co mam zrobic z góry dziekuje :D
hehe ja mialam tak samo po pierwszym zainstalowaniu zwierzaków ale wgralam wszystko od początku i wszystko było dobrze :D
Moge napisać dokładnie to co olinka! Taki sam był i mój start, ale za drugim razem wszystko było juz pieknie!!
No więc zainstaluj wszystko jeszcze raz i jeszcze raz. :) Jeżeli to nic nie da, a jeżeli masz pirata, bo może być źle przegrany, sprawdź czy płyta nie jest porysowana, czy system spełnia wymagania gry, czy nie masz virusa lub za mało miejsca na dysku. :) To dość stary temat, więc może już sobie z tym poradziłaś... :oops:
Miałam identycznie ! I odrazu wskakiwał mi na pulpit ! Jeśli masz pirata , to masz pecha , jeśli oryginał to masz okropnego pecha . Bo widzisz gdy kupiłam Gwiazde to wszystko szło jak po maśle (budyniu)
Ja też tak miałam, mogłabym tak napisać! Ale już naprawione ;)
ola_pawlik
10.07.2003, 18:05
Ej, zacznijmy od pytania, czy masz pirata czy oryginalna grę?
Ja mam pirata tylko że po angiesku i mi się nic nie działo takiego!
Może porysowała ci się płyta???
Jest bardzo dużo powodow dla których tak się może dziać.
hehehe dzięki za pomoc juz wszystko jest o.k mam piraty wszystkie częscia teraz chodzą mi bez płyty i na dodatek z głosem!!dziękuje wam bardzo....:))
no i widzisz jakie mile osoby sa na forum 9oczywiscie wraz ze mna)
oczyiście dziekuje wam wszystkim bardzoooooooooo serdecznie a w szczególności w-awce... :wink: thaks
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.