Zobacz pełną wersję : Screen fotografującego sima.
Hallgerd
26.01.2012, 14:20
Pytanie jak w temacie. Potrzebne mi są screeny mojego sima-fotografa w pracy. Jednak, kiedy sim robi zdjęcie, to znika i widzimy świat jego oczami. Nie da się uchwycić momentu, gdy przykłada aparat do oka. A ja chciałabym zrobić takie np. zdjęcie jak to
http://soledade.blox.pl/resource/thesims3worldadventures.jpg
theqatrick
27.01.2012, 18:55
Chyba trzeba wpisać jakiś kod, albo coś zmienić w plikach. Nie mam pojęcia, odnosze wrażenie że to screenshot od twórców.
Po zrobieniu zdjęcia sim jeszcze stoi chwilę. Tak mi się wydaje. Spróbuj wtedy zatrzymać, obrócić kamerę i zrobić mu zdjęcie :P
theqatrick
31.01.2012, 20:58
Po zrobieniu zdjęcia sim jeszcze stoi chwilę. Tak mi się wydaje. Spróbuj wtedy zatrzymać, obrócić kamerę i zrobić mu zdjęcie :P
Też mi się tak wydaje. Z czego pamiętam, to przez kilka sekund zostaje poza fotografującego Sima ale nie wiem czy taki "błysk" się nie robi i czy to nie zepsuje zdjęcia.
Hallgerd
01.02.2012, 12:09
U mnie znika, jak się pojawia to już bez aparatu w rękach niestety.:(
theqatrick
01.02.2012, 13:20
To nie wiem. Nie gram na razie w Simsy, ale jak zagram, to może postaram się zrobić fotografię.
Trzeba by jednym Simem sfotografować Sima robiącego zdjęcia... ;)
Widziałem u kilku osób w fotostory simów z pistoletami w rękach, dzięki jakimś tam modom. Może w tym kierunku próbować? :)
Bo myślę że to poprostu ustawienie rąk i aparatu jakimś narzędziem typu mod i zrobienie zdjęcia w tej pozycji :)
Wiem że trochę późno piszę, ale może się jeszcze przyda ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.