Zobacz pełną wersję : Gry na nudne, deszczowe dni.
Hej :)
Jakie gry polecacie na nudne deszczowe dni ? Chodzi mi o bardziej jakieś takie przygodowe, i lekko stare [uwielbiam klimat takich gier].
PS Byle nie simsy xD :P
Niee @_@ Nie takie coś...
Nie wiem czy ktoś kiedyś grał w "101 dalmatyńczyków" ale coś mniej więcej ten styl.
Ooo, to mogłoby być fajne ;) Dzięki, i jak ktoś ma jeszcze coś to poproszę ^_^
Nie lubię takiej grafiki :/
Ah, jaki ja wybredny.. :D
jedna z fajniejszych gier mojego dzieciństwa! :x
Ja zawsze w Zoo tycoon 1 i Theme park world grałem. No i simsy 1 i simcity 3000. Ale nie chce tego :/ W ogóle nie potrafił bym już tak jak kiedyś grać w te gry :c
kapitan pazur!
taak, najlepsza gra we wrzechswiecie, kultowa wrecz : D a co do tematu to rzadko gram, a jesli juz to glownie wyscigowki, aktualnie mam chyba nfs carbon wgrane
polecam jakieś MMO. Teraz ostatnio wyszedł "Cube of World" grafika tak nie powala, ale wciąga że hej. tak samo jakiś majnkraft, czy inn tego typu gry. O ! I polecam gre Solar II, krótka gierka, ale można przechodzić wiele razy inaczej ( choć końcówka i tak taka sama.)
MMO jest z deka nudne :/ Ale resztę zobaczę. A majnkrafta mam, ale nuda i tyle :c Nie potrafię w to grać xD
No to może Terraria, The Binding of Isaac, Super Meat Boy, Angvik [dość krótka ale przyjemna gra]?
Terrarie znam, i jeszcze gorszy niż minecraft >.< Resztę przetestuję ^_^
FakeYourDeath
13.07.2013, 20:21
moze airline tycoon albo roller coaster tycoon 3?
O, te są w sumie świetne ;)
ja lubiłam jeszcze grać w stronghold crusader i age of empires :>
Jak sieciówki, to polecam S4 League. Ciężkawa (w sensie sama gra, nie sterowanie, które jest wręcz banalne :D)
Jak inne: większość z 'tycoon' [<3], Diablo [od 1 do 3][<3], Plants vs Zombies, Tyberian Sun, Red Alert, Empire Earth, Zeus Pan Olimpu. Ewentualnie jeszcze HOM&M bądź Divine Divinity...
I chyba na tyle :|
Mogłabym więcej tego wymieniać :D
Ojejku, już tak dużo gier polecieliście :D Ale jak ktoś chce, niech dalej pisze, może się komuś innemu przyda ;)
rudzielec
14.07.2013, 19:31
na deszczowe dni? tylko Silent Hill :D
szczególnie druga i trzecia część ;)
Chcesz bym miał mokrą kanapę ? :D Nie umiem grać w gry gatunku horror :x
popieram rudzielca - Silent Hill 2, najlepsza część, nie będziesz się przy tym nudzić :P. widziałam, że grasz w Zoo Tycoon 1, ja uwielbiam dwójkę, więcej ciekawych opcji, także polecam ;).
Dwójka mi na 8 nie działa :x A jedyna nawet nie wiem... Musiałbym sprawdzić. Ale chyba raczej nie :x
marandile
11.11.2013, 19:42
Gra "Don't Starve" :D Darmowa, fajna, wciągająca :)
Kędziorek
15.06.2014, 20:00
Trafiłam na TEN (http://nesbox.com/pl/game/nes/page-1) link na kwejku i uznałam, że po prostu muszę się podzielić swoim szczęściem :D
Stare gry z czasów świetności Pegasusa, znów się czuję jakbym miała 5 lat :P
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.