Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Forumowa Mafia III

Strony : [1] 2 3 4 5 6

Libby
30.03.2014, 17:04
Forumowa Mafia III

Zasady gry:

W tym temacie dyskutujecie o tym, kto może być mafiosem. Codziennie do 19:30 każdy z graczy wysyła mi pm’a z nickiem osoby, którą uważa za mafiosa. Po tej godzinie zostaną upublicznione wyniki głosowania i odbędzie się „egzekucja”. Po niej do 22:00 mafiosi wysyłają mi pm’a z ustalonym między sobą nickiem osoby, którą eliminują z gry. W tym samym czasie Cattani przesyła mi pm’a z nickiem osoby, którą sprawdza, czy jest w mafii. Jeśli mafiosi i Cattani wytypują tego samego gracza, to on przeżywa. Żeby uniknąć podglądania, czy ktoś do mnie pisze, reszta uczestników do tej 22:00 ma mi wysłać pm’a o treści: „miasto”.
Osoba, która zginie, nie bierze udziału w dalszej zabawie i nie spekuluje z innymi na temat ról innych graczy.

Cattani może sprawdzić samego siebie, jeśli z jakichś powodów boi się o własne życie. Choć prosiłabym o nienadużywanie tego .

Jeśli w głosowaniu mieszkańców będzie remis, nikt nie ginie.
Po śmierci z rąk miasta poinformuję, czy dana osoba była mafiosem, czy nie. W wypadku śmierci przez mafię nie będzie takiej informacji. Nie będę zdradzać również, czy ofiara miała jakąś inną rolę (w obu przypadkach).

Absolutnie zakazane jest:
1. Zdradzanie innym, jaką dostało się rolę. Dopuszczalne jest przyznanie się do roli oraz blefowanie w tym temacie, ale trzeba się wtedy liczyć z możliwością wyeliminowania z gry przez mafię lub mieszkańców.
2. Plotki i spekulacje na temat ról innych uczestników poza tym tematem. Tylko mafiosi mogą się kontaktować między sobą poza grą.
3. Pisanie w tym temacie przez osoby spoza gry.

Niech ktoś mi się wyłamie i spróbuje złamać któryś z powyższych punktów lub w jakikolwiek inny sposób oszukiwać, to dostanie miesięcznego bana . Nie, to nie był żart.

Jeśli ktoś raz nie odda głosu w głosowaniu mieszkańców, to ok. W każdym kolejnym przypadku będzie to liczone jako głos na siebie.

Pierwsze zabójstwo mafii jutro do 22:00, pierwsze głosowanie mieszkańców pojutrze do 19:30.
W tym temacie mogą się wypowiadać jedynie gracze pozostali przy życiu (też grozi banem)!

Realia:

Miejsce: Silverlight City.
Realia: Pretty Little Liars.
Jesteście licealistami. Ktoś zabił Waszą przyjaciółkę a teraz Was szantażuje, przysyłając Wam smsy z pogróżkami. Musicie szybko dowiedzieć się, kto za tym stoi, zanim zginiecie jako następni.

Aby jakoś zacząć grę, możecie opisać swoje postaci. Czas akcji: mniej więcej aktualny. Zebraliście się w domu Diany, żeby spróbować zgadnąć, kto może czyhać na Wasze życia.
Nie zagłębiajcie się za bardzo w fabułę. Pamiętajcie, że głównym celem jest wyłapanie mafiosów!Nie róbcie z tego zwykłego RPGa. Będzie bardziej emocjonująco.

Podział ról:

- 3 mafiosów,
- 1 Cattani.

Głosujcie, blefujcie, eliminujcie, rzucajcie na innych podejrzenia i bawcie się dobrze!
Oskarżajcie się, ale kulturalnie .

Pamiętajcie: nieważne, jaką rolę dostaniecie. Każdy z uczestników jest tak samo ważny i ma wpływ na życie innych graczy!

Powodzenia w przeżyciu !

Lista osób biorących udział w zabawie wg kolejności zgłoszeń:

1. Pink Panther
2. Laselight
3. Ktoś
4. Diana
5. Krewetka
6. Apocalypsa
7. Orka Helena
alpherainn
Morgana
8. Everlasting
9. Cheeba
10. wieloryb
11. Björk
12. Privilege
13. Juliet
14. Redmoon
Cheyenne
15. Kędziorek

Jeśli macie jakieś pytania, to śmiało. Zaraz idę rozsyłać role.

Everlasting
30.03.2014, 17:26
Jestem Kuba, uczeń trzeciej klasy. Balansuję na krawędzi dobrego i przeciętnego ucznia. W klasie maturalnej nieco bardziej przykładam się do nauki niż do dobrej opinii wśród innych uczniów liceum, lecz nadal utrzymuję przeważnie dobre stosunki z kolegami z klasy. Aktywnie uczestniczę w życiu szkoły. Moim hobby jest doprowadzanie nielubianych przeze mnie osób do zamykania się w kiblu i gorzkiego płaczu oraz granie w gry strategiczne. :) Gdy tylko mam wolny moment pakuję walizkę i wyjeżdżam na plażę B)
Witam wszystkich!

Cheyenne
30.03.2014, 18:26
Mam na imię Joanna, jestem uczennicą drugiej klasy. Uczę się dobrze, ale nie uchodzę za kujona. Wręcz przeciwnie, jestem dosyć popularna. :D Angażuję się w życie szkoły i wszędzie mnie pełno. Lubię jeździć na rowerze i czytać, a także pływać i leniuchować. :P Udzielam korepetycji z języka angielskiego. Witajcie!

redmoon
30.03.2014, 18:30
Cześć, jestem Kamil. Chodzę do drugiej klasy. Lubię naukę, ale bez przesady-nie jestem kujonem. Jestem dosyć zamknięty w sobie i nie interesuję się tyc co inni o mnie myślą, więc nie mam zbyt wielu przyjaciół. Wieczory spędzam samotnie, przy komputerze lub muzyce...lub tym i tym.

alpherainn
30.03.2014, 18:35
Jestem Alpherainn. Nie jest to moje prawdziwe imię, ale dość stary już pseudonim, przez co prawie każdy tak mnie nazywa. Jestem typowym humanistą, choć chemia, jako jedyna z nauk ścisłych nie sprawia mi dużych kłopotów. Niezbyt często się uczę, ale moje oceny są w miarę dobre. Nie lubię mówić o sobie, jestem samotnikiem, choć lubię czasami pogadać z przyjaciółmi. Uwielbiam oglądać seriale i słuchać muzyki. Kocham czytać powieści fantastyczne i pisać opowiadania oraz wiersze.
:D

Diana
30.03.2014, 18:39
Jestem Diana, choć tak naprawdę mam na imię Aleksandra. :D W wolnym czasie lubię rysować, tworzyć grafikę, pisać jakieś opowiadania - kreatywnie. :P W szkole jestem najlepsza w językach obcych, lubię angielski i niemiecki.
Zebraliście się w domu Diany, żeby spróbować zgadnąć, kto może czyhać na Wasze życia.
Rozgośćcie się B) :D

La Tortura
30.03.2014, 18:54
Jestem Helena, największy kujon w szkole xd moim chłopakiem jest Dżony, jest moją jedyną i prawdziwą miłością <3 awww

Lubie
30.03.2014, 18:57
Jestem Dżony, najpopularniejszy w szkole. Sportowiec. Każdy chce być taki jak ja. Chłopak Heleny, która zawsze pomaga mi w zaliczaniu przedmiotów. Kto wie, czy to prawdziwa miłość. Były chłopak zamordowanej dziewczyny.

(WGLE ŚWIETNE KLIMATY, KOCHAM CIĘ ZA TO AWWW)

Kędziorek
30.03.2014, 18:59
Moja ksywa to Kędziorek (Kędzia dla tych, co się śpieszą) choć sama nie wiem kto to wymyślił i dlaczego. Jestem w klasie maturalnej. Nauczyciele mają ze mną krzyż pański i wciąż bezskutecznie starają się mnie zmusić do nauki, ale to pewnie dlatego, że chcą się mnie jak najszybciej pozbyć z tej szkoły (groźba powtarzania klasy przez mnie pewnie im się śni po nocach). Nie lubię się uczyć, ale dla świętego spokoju raz na jakiś czas postaram się o dobrą ocenę. Uwielbiam słuchać muzyki, czytać kryminały i oglądać dobre filmy. Co weekend robię z przyjaciółmi serialowy wieczór, podczas którego opychamy się pizzą. A przynajmniej robiłabym tak jeszcze, gdyby kilka dni temu jakiś skurkowaniec nie zabił naszej kumpeli. Zebraliśmy się teraz w domu Diany. Niektórych ludzi kojarzę, z innymi się kumpluję.. Wciąż się tylko zastanawiam, co za psychol wysyła nam te zrąbane smsy?!

Laselight
30.03.2014, 19:01
Jestem Lase, uczennica 2 lo. Las. Nie jest moim prawdziwym imieniem, lecz łatwiej jest mi się posługiwać pseudonimem. Jestem dobrym uczniem z fizyki i historii, lecz lubię także matmę. Uwielbiam język angielski, chciałabym jeszcze się uczyć rosyjskiego. Geografia i język polski należą do moich słabych stron. Do nauki nie przykladam wielkiej uwagi, ważne jest dla mnie tylko zdanie. W sumie nie wiem, co robię na biolchemie, przecież za tymi przedmiotami nie przepadam. Nie jestem zbyt towarzyską osobą, zwykłe podejście do kogoś jest dla mnie problemem. Jednak moim hobby jest kablowanie na osoby przeze mnie wybrane. No i cały czas słucham muzyki, jak mogłam o tym zapomnieć.

Björk
30.03.2014, 19:17
HELLo tHERE ;) Mam na imię Łucja, ale przyjaciele zwą mnie Łucyfera. Jestem wyjątkowa i nadzwyczajna. Słucham Metalliki, AC/DC, Nergala, Guns'n'Roses, Merlina Mensona oraz Britney Spears. Ave \m/

BARDZO WAŻNA INFORMACJA. Jestem Mroczna, ale NIE jestem w mafii. Znowu :(

Pink Panther
30.03.2014, 19:39
Heeejka :*
Jestem Tommy, ale wolę, jak mówią do mnie Tomato <3 Taki mój fetysz, hehehe <3
Ogólnie to jestem otwarty na wszelkie znajomości, szczególnie z chłopcami, if u know what I mean. Ogólnie to mieszkam w Śródmieściu ze swoim ukochanym przesłodkim chomiczkiem Mareczkiem <33 Boże, kocham go ponad życie <33 Mój mały włochaty przyjaciel, hehehe <3
Ogólnie to interesuję się modą, muzyką i śpiewem. Ooo tak! Nawet gram w zespole szkolnym, hihihi.
Ogólnie to najlepiej idzie mi z muzyki, plastyki oraz wychowania do życia w rodzinie <33 Ogólnie to nie zdałem raz, ale to nic, hehe, muzyka moim życiem swag yolo <33

e: Ogólnie to szukam chłopaka.

Dianka, mógłbym prosić o szklankę soku?
(bawimy się w fabułę przed 1. zabójstwem?)

redmoon
30.03.2014, 20:00
Nie wiem. Może od razu zacznijmy normalną grę, bo potem będziemy się przestawiać z fabuły na grę. Lepiej sobie nie komplikować.

Kędziorek
30.03.2014, 20:03
A jak zamierzasz zrobić normalną grę, skoro nic nie wiemy i nawet nie mamy podstaw do podejrzeń? ;)

redmoon
30.03.2014, 20:05
No nwm. Strzelamy XD ? No chyba że w fabule wpleciemy podejrzenia.

Cheyenne
30.03.2014, 20:07
No nie wiem, chyba trzeba się jakoś na początku poznać, co?

redmoon
30.03.2014, 20:09
No dobra, skoro chcecie to możemy robić fabułę. Dostosuje się.

Everlasting
30.03.2014, 20:09
Zacznijmy od fabuły xD
Więc... Tajemnicze smsy mnie zamartwiają. Wczoraj otrzymałem takiego o treści "Widzę cię. Wiem gdzie jesteś. Szykuj się na koniec." Ciężko było mi potem zasnąć. - nawiązałem rozmowę.

Pink Panther
30.03.2014, 20:10
Inteligentny ja. Skoro Libby napisała, że jesteśmy u Diany w domu, to zaczęła fabułę ;P

Więc:
- Diana, mogłabyś podać mi szklankę soku? - zapytałem.

Kędziorek
30.03.2014, 20:10
W końcu mafia głosuje jutro, a my pojutrze, więc będziemy mieć mnóstwo czasu na podejrzenia :D
I teoretycznie będą one miały jako taki sens (teoretycznie, bo w praktyce będzie totalne strzelanie jak zwykle :D)

redmoon
30.03.2014, 20:11
Nie przejmuję się za bardzo tymi sms'ami. To może być tylko głupi żart. Chociaż warto się dowiedzieć kto za tym stoi...

Pink Panther
30.03.2014, 20:12
Słuchajcie Panowie! A może założymy klub męskich cheerleaderek? <33
Co do SMSów, to wydaje mi się, że to może być ktoś z naszej szkoły.

Cytryśnia
30.03.2014, 20:12
Witaj.... Tak, ty.
Ja jestem... Nieważne kim jestem. Raczej się nie wychylam, jestem mało znana. I rzadko wyrażam emocje, więc nie spodziewaj się po mnie wiele.
Cieszę się, że spotkaliśmy się u Diany, bo nie miałam daleko.
To chyba tyle... Jeśli coś ode mnie chcesz - pytaj.

Everlasting
30.03.2014, 20:13
Zadzwoniłem na numer, od którego owego smsa otrzymałem, lecz nikt się nie odezwał... Dokładniej mówiąc, po pierwszej sekundzie rozmowy rozłączyło.

Kędziorek
30.03.2014, 20:13
Gdyby znalazła gościa, który wysyła nam te wszystkie wiadomości, nieźle bym mu skopała dupę. Nie ma to jak wykorzystywać czyjąś śmierć dla chorego żartu. Moja wiara w ludzkość zanika.

redmoon
30.03.2014, 20:14
@Tomato - nie, dzięki. Ale Dżony może być zainteresowany

Cheyenne
Spojrzałam na chłopaka z trzeciej klasy, który właśnie się odezwał.
-To nie brzmi zbyt ciekawie.- pokręciłam głową, nerwowo bawiąc się telefonem.- Jakiś psychol wysyła do nas takie wiadomości, a do tego prawdopodobnie jest jednym z nas.

Pink Panther
- Ktosiu, pierwszy raz Cię widzę :o Od dawna chodzisz do naszej szkoły?

Everlasting
30.03.2014, 20:17
Kędziorku, jak tam przygotowania do matury? :)

Kędziorek
30.03.2014, 20:17
- Joanna, skąd wiesz, że jest jednym z nas? - spytałam podejrzliwie. Szkoła jest duża jakby nie było, a mordercą mógł być każdy.
- Do jakiej matury? - uśmiechnęłam się kpiąco do chłopaka.

redmoon
30.03.2014, 20:19
*szeptem*Ktoś wydaję się bardzo tajemnicza. Może mieć jakiś związek z ostatnimi wydarzeniami.

Cytryśnia
30.03.2014, 20:20
Jak mówiłam, nie wychylam się, ale często Was obserwuję :) Wy nic nie widzicie. Jesteście zwykle bardzo weseli... To pocieszające.... Że w tym chorym świecie ludzie potrafią się uśmiechać.

PS. jestem bardzo nieśmiała. Po prostu.

Pink Panther
30.03.2014, 20:21
Usłyszałem, że dwie osoby rozmawiają o Ktosiu i wtrąciłem się.
- Hej, Wy też uważacie, że ta laska jest dziwna? W ogóle widzieliście ją wcześniej w szkole? Musimy się jej bliżej przyjrzeć. Ogólnie to jestem Tomuś, dla przyjaciół Tomato. Co powiecie na loda w kawiarni?

Lubie
30.03.2014, 20:21
moze tak na poczatku wyprostuje o co chodzi z smsami. dostajecie je od zablokowanego numeru, na ktory nie mozecie oddzwonic. mafioza jest wszedzie, i nigdzie. ma dostep do wszystkiego, czego zechce. wie, kiedy, dzie i z kim jestescie. wie wszystko. i nie ma sumienia, wiec z latwoscia bawi sie wami, waszymi uczuciami. (tak bylo w serialu, a jako ze na tym wzoruja sie realia, wato byloby cos o tym wiedziec. wgle polecam obejzec pierwszy odcinek )

przyda sie klub dopingujacy, ale... skladajacy sie z kobiet, prosze

Everlasting
30.03.2014, 20:22
- No tak... - schyliłem głowę, aby ukryć rozbawienie, po czym dodałem do Ktosia - Już nie trzeba tak dramatyzować. Poza tym, mogę wiedzieć, czemu uważasz ten świat za chory?

redmoon
30.03.2014, 20:22
@Ktoś - Wybacz, ale twoje zachowanie daje mi poczucie, że nie możesz być jakąś zwykłą osobą.

Kędziorek
30.03.2014, 20:23
- Bo ten świat jest chory, Kuba - wtrąciłam. Tu muszę przyznać Ktosiowi rację.

Cheyenne
W sumie racja. Wybacz, po prostu sama nie wiem, co o tym myśleć. Zastanawiam się tylko, skąd miał numer telefonu do każdego z nas. Miał dostęp do dokumentów czy co?- przetarłam twarz dłonią.

Lubie
dlaczego tak sadzisz redmondzie?

redmoon
30.03.2014, 20:24
Dżony, sam nie umiem odpowiedzieć. Jest taka tajemnicza... i ponura....

Kędziorek
30.03.2014, 20:26
- ... i nieśmiała - dodałam. Wtrącam się w co drugą rozmowę, nieźle. Nie wiem czemu tak bronię Ktosia, ale nie lubię uprzedzeń. Jest cicha i zaraz musi być tą złą? O rany...

Lubie
ah, tajemnicz i ponura. to zaden powod. myslisz, ze ona miala by odwage napisac cookolwiek do kogos takiego jak JA?!

Pink Panther
- Słuchajcie, zamówiłem pizzę. Zjecie? - zapytałem szczęśliwy. - Ogólnie to mnie też Ktoś wydaje się być dziwna. Zamknięta, ponura... Ogólnie to kompletne przeciwieństwo mojego chomiczka, chcecie go poznać? <3 - dodałem po chwili.

Everlasting
Coś każe mi się zgodzić z Kamilem.

Kędziorek
30.03.2014, 20:27
- Pizzy nigdy nie odmówię - uśmiechnęłam się szeroko. - Nie ma co debatować z pustym żołądkiem.

Cheyenne
30.03.2014, 20:29
Cóż. Ktoś... Nie wywołuje u mnie braku zaufania. To w sumie dziwne, bo zwykle nie ufam takim osobom i trzymam się z daleka, ale myślę, że Ktoś nie jest zła. Jest trochę inna, fakt, ale niekoniecznie zła.

Lubie
(kto to kamil ? ;; )
pare dni wczesniej ktos zamordowal moja bardzo byla, a ty chcesz to swietowac w domu dziewczyny, na ktora nawet nie spagladam w szkole, zamawiajac pizze. moze jeszcze zamow cos dobrego do picia, bo bez tego NIE jestem w stanie swietowac smierci znajomej.

redmoon
Dżony,od czegoś trzeba zacząć. Masz jakiś inny potencjalny cel ?
Tomato, tak zjem pizzę. Trochę zgłodniałem.

E : ja jestem Kamil XD

Everlasting
Czyj to kot? - Zapytałem podnosząc z podłogi rudego kocura już od dłuższego momentu przechadzającego się pomiędzy uczestnikami rozmowy.

Kędziorek
30.03.2014, 20:30
- Więc zamierzasz głodować przez resztę życia? - Uniosłam brew. - Nikt tu nie mówi o świętowaniu - dodałam, przewracając oczami.

Pink Panther
30.03.2014, 20:30
- Ah, Dżony, widzę, że rozumiemy się bez słów :3 Co powiesz na drinka z palemką?

Cheyenne
30.03.2014, 20:31
Dżony, nie świętujemy jej śmierci, ale daj mi argument, dlaczego nie mamy czegoś zjeść, szukając sprawcy. Nie popdajmy w paranoję. Również nie pogardzę pizzą.

Laselight
30.03.2014, 20:31
- Ja bym na razie zignorowała te SMSy. - wtrącam się do rozmowy - Sadze, że warto jeszcze trochę poczekać. Nie wiemy kto to zrobił, nie mamy podstaw do oskarżeń. A może nasz szantazysta się uspokoi i skończy z tym, bo to śmieszne nie jest. A skorzystając z okazji, mogłabym poprosić o filiżankę kawy?

Pink Panther
30.03.2014, 20:32
- Hej, a wiecie może, co się stało z Aleksandrą? Zaprosiła nas do siebie i nagle wyszła ;oo

Kędziorek
30.03.2014, 20:32
- Właśnie, gdzie się podziała nasza droga gospodyni? - spytałam, rozglądając się. - Kima?

redmoon
30.03.2014, 20:33
Las, też uważam, że to może być żart,ale lepiej wiedzieć kto za tym stoi.
PP,może poszła siku ?

Cheyenne
Nie przejmować się? Przykro mi, nie potrafię.- uśmiechnęłam się blado, sprawdzając godzinę na wyświetlaczu telefonu.

Kędziorek
- Pewnie jakiś świrus, który dobrze się bawi, widząc nas jak się nad tym zastanawiamy - mruknęłam.

Everlasting
30.03.2014, 20:34
Czekajcie! Coś drga mi w kieszeni.
Wyjąłem z owej kieszeni telefon. Dostałem nową wiadomość. Jej treść przeczytałem na głos:
Spodziewaj się nieszczęścia niedługo... Widzę Cię. Widzę Was wszystkich.

Cytryśnia
Dżony, lubisz krewetki może?

Cheyenne
Kim trzeba być, żeby czerpać z tego satysfakcję?!- spojrzałam na Kędziorka ze zgrozą.

Kędziorek
30.03.2014, 20:35
- Psychol jak nic.

Laselight
- Red, w sumie to masz trochę racji. Warto się dowiedzieć, kto to może być. Jednak nikt nie sprawia wrażenia, jakby miał coś do ukrycia.

Pink Panther
Rozległ się dźwięk dzwonka.
- Oho, to pizza! Chodźcie do kuchni :3
Otworzyłem pudełko i ujrzałem kartkę. Byłem przerażony. A jeśli to jakaś pogróżka? Zamarłem i delikatnie podniosłem ją.

Był to paragon.
- Sto dwanaście dolarów! Po ile zrzutka? Drinki z palemką gratis <3

Everlasting
30.03.2014, 20:36
A co jeśli on/ona nas naprawdę obserwuje?
Weź Tomasz z tą pizzą jesteś ostatnią osobą od której bym się czymś poczęstował! :(

Cheyenne
poderwałam się i podbiegłam do okna
Czy on jest gdzieś tu, do cholery?!

Kędziorek
- Sorka, Tomuś, ty stawiasz.
Spojrzałam na Kubę.
- Ktokolwiek to jest, musi mu się naprawdę nudzić.

Lubie
-Nie, dziekuje- powiedzial- ale mozesz dac mi soku z pomaranczy.

Everlasting
30.03.2014, 20:37
Nie wiem, jak to możliwe, że Ty to tak na spokojnie przyjmujesz, Kędziorku.

redmoon
30.03.2014, 20:37
A więc to jeden z nas ! To może Diana ? Zniknęła, miała dość czasu by podrzucić karteczkę...

Cytryśnia
30.03.2014, 20:38
;(
Ludzie mnie ignorują
;(

Cheyenne
Ja też nie. zgodziłam się z Kubą

Laselight
- Nasz szantazysta pewnie lubi ryzyko, wiecie, jolo i te młodociane sprawy. Ktoś dzięki, ale jadłam.

Pink Panther
30.03.2014, 20:39
- Bardzo chętnie, Kędziorek, hehehe, if u know what I mean ;>
Oh, come on. Poczęstuj się, Kuba. Otwieram drugie pudełko!
W kolejnym pudełku pizzy również była kartka. Niestety moje obawy się ziściły. Było tam napisane: "Ja Was widzę. Zawsze. Wszędzie."
- JEZU CHRUSTE, co robimy?! Co z moim chomiczkiem?!

Everlasting
30.03.2014, 20:39
Ojj, obawiam się, że ta osoba to chomikożerca :(:(
Joanna, (mogę do Ciebie mówić "Asia"?) do której klasy chodzisz?

redmoon
30.03.2014, 20:40
Ktosiu, musisz się przełamać i dołączać. Jak ja. Też jestem na codzień zamknięty.

Kędziorek
- Chyba po prostu nie biorę tego na poważnie - wzruszyłam ramionami. - No bo serio, kto normalny by tylu osobom naraz wysyłał wiadomości z pogróżkami? Pewnie ktoś mu przejechał kota i teraz odreagowuje. Mu, jej, ktokolwiek..
Spojrzałam na Tomka.
- I know i nie wiem czy mnie to cieszy.

Lubie
-tak, bardzo je lubie- powiedzial do dziewczyny siedzacej w kacie

-pizza sie nie poczestuje, nie masz peenosci, kto mogl ja dotykac. moze ten psychol czegos tam dosypal?

Cheyenne
Tomato, Uspokój się. Prześladowca raczej nie jest zainteresowany twoim chomiczkiem.

Pink Panther
30.03.2014, 20:41
Wyplułem pizzę.
- Masz rację, Dżony! Ale martwi mnie ta kartka. Skoro widzi nas ciągle... Może to ktoś z bloku obok? Miałby czas podrzucić kartkę.

Laselight
- chomiczek pewnie został zjedzony - spoglądam smutnym spojrzeniem na PP - albo jest składnikiem pizzy. "ja was widzę..." czyżby był tu szpieg? Idę szukać, czy są tu ukryte kamery

redmoon
Ej. A co z moim pomysłem z Diana ? Miała dość czasu żeby podrzucić kartki które znalazł Tomato.

Everlasting
30.03.2014, 20:42
Kto mieszka w bloku obok?
Ej. A co z moim pomysłem z Diana ? Miała dość czasu żeby podrzucić kartki które znalazł Tomato.
Całkiem prawdopodobne.

Cheyenne
(@Everlasting Możesz)
W drugiej. Czemu pytasz?- podniosłam wzrok, odgarniając włosy za ucho.

Laselight
A może ktoś po prostu uprowadził Dianę? Ktoś niepbecny

redmoon
30.03.2014, 20:43
Everlasting, Ktoś mieszka niedaleko...

Diana
30.03.2014, 20:43
- Hej, a wiecie może, co się stało z Aleksandrą? Zaprosiła nas do siebie i nagle
wyszła ;oo
- Myślałam, że nic nie będzie się działo i poszłam wrzucić fotki na tumblra. XD

Kędziorek
30.03.2014, 20:44
- O rany, Diana może gdzieś kima, a wy już dramatyzujecie. - Wzniosłam oczy ku niebu. Ale pizzy nie odważyłam się tknąć.

e: o, już się wyjaśniło xD

Everlasting
Everlasting, Ktoś mieszka niedaleko...

i Łucja!
Asiu, (:D) z ciekawości. Wyglądasz na studentkę...

Laselight
Diana, jednak żyjesz. Może to redmoon, ciągle kogoś podejrzewa.

redmoon
30.03.2014, 20:45
Aleksandro, aha to wyjaśnia wiele

Lubie
moim zdaniem, sms byl ustawiony czasowo. potencjalny psychol moze siefziec tu z nami, a smsa w cale nie musi wysylac wlasnorecznie. a karteczka, moze po prostu zaplacil dostawcy, zeby wsadzil ja po drodze, by nas przestraszyc? - stwoerdzil, po czym usmiechna sie szeroko, spogladna w oczy Tomkpwi i chwycil za kawalek pizzy.

alpherainn
Sprawdziłem telefon. Miałem nadzieję, że nie dostanę kolejnego podejrzanego esa. Faktycznie rzadko je dostawałem, ale być może teraz...
Zawsze byłem raczej przewrażliwiony.

Diana
Dobre spostrzeżenie, LL...

Pink Panther
30.03.2014, 20:46
- Myślę, że Kamil (redmoon) jest po prostu wystraszony. W sumie to mogę go pocieszyć :3 A gdzie uciekła Ktoś? Pewnie do domu pisać kolejne kartki! Eeej, a może znacie kogoś, kto pracuje w pizzerii?

Everlasting
Ola, a Ty do której klasy chodzisz? :o nie widziałem cię wcześniej
Tomasz, ja zatrudniłem się na staż ale dzisiaj miałem wolne :| Może któryś z współpracowników?

Cheyenne
(Boszszsz, jak ja nie cierpię tego imienia T^T)
Serio?- zmarszczyłam brwi, czerwieniąc się lekko- Postarzasz mnie czy to komplement?

Kędziorek
- Dżon, kto by sobie tyle trudu zadawał? - Sceptyk to moje drugie imię..

Laselight
A może ktoś z was doniósł tą pizze? Na przykład ktoś?

redmoon
30.03.2014, 20:47
Próbuje być po prostu aktywny. A może, LL, wytypowałem twoich kolegów-psychopatów i zdradź podejrzenia na mnie ?

alpherainn
30.03.2014, 20:47
A znacie może kogoś kto pracuje w pizzerii?

Rainbow
30.03.2014, 20:48
o, widze ze zabawa sie juz zaczęła :P a więc witajcie, let the game begin... :pimp:

Diana
Everlasting - do drugiej. ;3

Pink Panther
- Odebrałem ją od wysokiego bruneta, całkiem przystojnego. Noo, nieziemsko przystojnego... Kuba, kojarzysz go ze stażu?

Lubie
a moze sama to zrobilas, Lase?

Laselight
Nie, to nie ja niestety. Nie trafiłeś.

Everlasting
(Boszszsz, jak ja nie cierpię tego imienia T^T)
Serio?- zmarszczyłam brwi, czerwieniąc się lekko- Postarzasz mnie czy to komplement?
Komplement :D Jesteś ładna

alpherainn
Apo, spoko B) ja jak wszedlem na forum to nie ogarnialem o co cho :D

Kędziorek
30.03.2014, 20:49
A tak z innej beczki (poza fabułą) możemy zrezygnować z tych wszystkich imion i mówić do siebie nickami? Bardziej ogarniam :D

alpherainn
30.03.2014, 20:49
A tak z innej beczki (poza fabułą) możemy zrezygnować z tych wszystkich imion i mówić do siebie nickami? Bardziej ogarniam :D

popieram....

Laselight
30.03.2014, 20:50
Kedziorek, właśnie też jestem za, bo nie chce mi się cały czas patrzeć kto jest kim

Rainbow
alph ja dopiero jak zobaczyłam temat to sobie przypomniałam o FM :> ech no i sie nieco spóźniłam i teraz sie w fabułe nie wkręce :D

Everlasting
- Odebrałem ją od wysokiego bruneta, całkiem przystojnego. Noo, nieziemsko przystojnego... Kuba, kojarzysz go ze stażu?
Wiesz, żyjemy w strefie gdzie połowa ludzi to bruneci.

Kędziorek
Jak się nie zgodzicie, to będzie MOCNO podejrzane, huehue :D

Lubie
polac jej soku pomaranczowego - skomentowal pomysl Kedziorka

Cheyenne
30.03.2014, 20:51
Komplement :D Jesteś ładna

Dziękuję...-powiedziałam cicho, czerwieniąc się jeszcze bardziej.

Pink Panther
Jestem za ;)

- Everlasting, ale on był taaaaki przystojny! Nie jakiś zwykły brunet! Ah, jeśli to jest ten psychol, to ogólnie mógłby mnie porwać <3

Kędziorek
polac jej soku pomaranczowego - skomentowal pomysl Kedziorka
- Z duużą kroplą czegoś mocniejszego jeśli łaska :P

alpherainn
30.03.2014, 20:52
obstawioam ze ten brunet otrul PP :P

Kędziorek
30.03.2014, 20:52
- Na pewno czegoś mu wsypał niedozwolonego, ale Pinkiemu to chyba nie przeszkadza :D

Everlasting
30.03.2014, 20:53
Diana masz "coś mocniejszego" w domu?
Jezu Pink Panther skąd mam wiedzieć kogo uważasz za przystojnego. - powiedziałem zażenowany.

Lubie
klijent, nasz pan - powiedzial, po czym nawet nie zabral sie do nalewania soku... zazwyczaj ma od tego ludzi.

Everlasting
Nalej mi też, jeśli łaska.

redmoon
30.03.2014, 20:54
Alph, nie, raczej nie. No chyba, że to jego przykrywka. Ok. Chyba coś mi odbija bo zaczynam podejrzewać kogo popadnie.

Kędziorek
- Mi też, mi też. Nieważne, czy z łaską, czy bez - dodałam.

Pink Panther
- A Ktoś znowu zniknęła. Jest dziwna.

alpherainn
chetnie napije sie tego soku - powiedzialem

Everlasting
Alph, nie, raczej nie. No chyba, że to jego przykrywka. Ok. Chyba coś mi odbija bo zaczynam podejrzewać kogo popadnie.
To z powagi sytuacji. Rozluźnijmy atmosferę!

Kędziorek
30.03.2014, 20:55
- Dobra, samoobsługa rządzi! - I sama sobie nalałam "czegoś" mocniejszego.

alpherainn
- A Ktoś znowu zniknęła. Jest dziwna.
moze ten brunet to Ktos? jakos dziwnie patrzyla na PP :|
dobra, daj ten sok

Lubie
po co sie odzywalem - powiedzial, po czym wstal i poszedl do kuchni

La Tortura
weszłam do srodka i rzucilam sie w ramiona dzonego
- misiaqczku!!! dostalam dziwnego sms, spojrz - pokazalam mu telefonix.

redmoon
30.03.2014, 20:56
Wklej mi też. Nie uważam, że ktoś jest powiązana z morderstwem, ale na pewno nie jest zwykłą uczennicą.

Kędziorek
- Ale Ktoś, to dziewczyna - zaoponowałam. - Specjalnie by się przebierała? Poza tym była tu wtedy.

Diana
- W szafce coś chyba jest, Everlasting - powiedziałam zastanawiając się, co się będzie działo, jeśli to spotkanie dalej będzie tak wyglądać.

Lubie
30.03.2014, 20:57
hej, nie tylko ty dostalas takiego smsa. nie przejmuj sie nimi. -pocalowal ja w policzek- zrobilas juz nasz projekt na jutrzejsze zajecia z chemii?

Pink Panther
30.03.2014, 20:58
- Nie, nie, Ktoś nie może być tym brunetem. Nie spodobałaby mi się dziewczyna, heloł, o co Ty mnie oskarżasz, homofobie :|

Cheyenne
Patrzyłam na wszystkich ze zdziwieniem.

alpherainn
ozywilem sie na temat zwiazany z chemia.
- jaki projekt? -

redmoon
30.03.2014, 20:59
Diana, to spotkanie jest OK. Konsultujemy podejrzenia z innymi,.pijemy soczek...

Kędziorek
Spojrzałam na Cheyenne i podeszłam do niej z dwoma drinkami w dłoniach.
- Ty też nie do końca ogarniasz? - spytałam, podając jej jeden.

Lubie
costam z chemii, ja mam wazniejsze zajecia na glowie, od tego mam przeciez dziewczyne, nie?! - przytulil ja mocno (ta dziewczyne)

Pink Panther
30.03.2014, 21:00
Usiadłem w kącie i sącząc drinka z palemką, patrzałem przerażony na telefon.

Cytryśnia
Przepraszam, byłam w kącie się wypłakać, a za chwilę będę musiała juz iść, jutro do szkoły, muszę się przygotować psychicznie (spotykanie sie z tak dużą ilością osób mnie przytłacza)

PS. Dżony, zazdroszczę ci ;( masz się do kogo przytulać ;(

Kędziorek
- Masz dziewczynę od robienia zadań z chemii? - spytałam krewetkę, a na mojej twarzy pojawił się kpiący uśmieszek. Poważnie?

alpherainn
30.03.2014, 21:01
oddalil sie gdzies dalej. podszedl do Kedziorka i Cheyenne. uslyszal cos z ich rozmowy
- mysle, ze ja tez nie ogarniam -

Lubie
(ps, przypomnial mi sie biosoczek, a ja znow zaczalem z soczkiem. przeznaczenie?)
spoglada na pinkiego

redmoon
Ja chyba też już idę.

Everlasting
Może włączę muzykę? - Mówiąc to skierowałem się do odtwarzacza stojącego na półce i do środka włożyłem przypadkową płytę.
Pink Panther?

Cheyenne
30.03.2014, 21:02
...i coś mocniejszego...- dokończyłam słowa redmoona ironicznym tonem.

Lubie
30.03.2014, 21:03
tak, wlasnie od tego ona jest. od tego, i wielu wiecej rzeczy -powiedzial na ucho do kedziorka.

Cheyenne
Spojrzałam na Kędziorka.- Trochę... Dzięki, nie piję.- uśmiechnęłam się przyjaźnie.

Pink Panther
- Nie wiem, czego bać się bardziej. - powiedziałem, gdy zauważyłem spoglądających na mnie znajomych. - SMSa "Jutro ktoś z Was odpadnie", czy 34 nieodebranych połączeń z zastrzeżonego numeru... O, dzwoni znowu! Odebrać?!

Kędziorek
- To jest nas troje - stwierdziłam, gdy podszedł do nas alph. - Już sama nie wiem, po co my się tu w ogóle spotkaliśmy.
Wzdrygnęłam się i odsunęłam od krewetki. Na ucho niech sobie gada do swojej panny.

Diana
- Spoko, włącz coś. Mam kilka płyt na komodzie, wybierz jakąś.

(@krewetka: biosoczki! <3)

Everlasting
30.03.2014, 21:04
Odbieraj, chętnie pogadamy ;D

alpherainn
30.03.2014, 21:04
pewnie po to, aby o niczym sie nie dowiedziec - powiedzialem

Kędziorek
30.03.2014, 21:05
- Chyba tak - stwierdziłam. - Robi się tutaj niezła impreza powolutku.

Cheyenne
Podobno szukamy sprawcy. Nie zauważyłam- mruknęłam cicho.- To wygląda jak jakieś... Jakieś before party!

Lubie
(on nigdy nie dzwoni)

jezeli mozna, poprosze o puszczenie Dawida Kwiatkowskiego. bylbym bardzo wdzieczny.

Everlasting
30.03.2014, 21:06
alpherainn, najwyżej szantażyście ucieknie parę groszy z konta xD

Kędziorek
30.03.2014, 21:06
- Rozwalę coś jak ktoś go puści - zagroziłam, słysząc słowa krewetki.

konformistyczny lodzik
30.03.2014, 21:07
Nazywam się Juliet, pod koniec roku kończę 19lata. Aktualnie jestem w ostatniej klasie licealnej o profilu prawniczym. Człowiek ma wielki potencjał, każdy z nas go ma – niestety, nie każdy potrafi go wykorzystać. Ja właśnie postanowiłam to zrobić, zaczęłam swoją przechadzkę po nowej, nieznanej mi alei. Jestem brunetką, o brązowych oczach i zgrabnym ciele. Moją drugą mocną stroną jest aktorstwo – możecie kojarzyć mnie z piosenki, która nosi moje imię (‘’Lawson – Juliet”). Uważam, że odegrałam kawał dobrej roboty. Wieczorami zwykle siedzę przy sprawdzaniu statystyk i uczeniu na najbliższe egzaminy, jednak dwa razy w tygodniu wychodzę na miasto – każdy człowiek ma prawo się wyszaleć, prawda? Szczególnie w moim wieku! Jestem samotna, nie mam partnera. Uwielbiam słoneczne plaże, i egzotyczne morza przy których sprzedają dobre ananasowe drinki – kocham ananasy!

Podeszłam pod drewnianą ławkę i usiadlem na niej.

alpherainn
- nie wiem. ja sie niczego nie dowiedzialem o sprawcy - powiedzialem do Cheyenne

Pink Panther
- Halo? - zapytałem z przerażeniem.
- Zacznijcie się żegnać... - odpowiedział niski głos w słuchawce.
Rozmowa zakończyła się.
- Przepraszam, niedobrze mi... - powiedziałem i pobiegłem do toalety.

(sorry, muszę się uczyć)

Cheyenne
Nie, nie Kwiatkowski! Może SOAD?

Kędziorek
30.03.2014, 21:08
- Oprócz tego, że to psychol i nam przyniósł zatrutą pizzę - wtrąciłam się w wypowiedź alphrainna.

Lubie
30.03.2014, 21:09
złapał za telefon pinkiego i zaczal cos w nim grzebac (zw?)

alpherainn
popatrzyl na swoj telefon.
- macie jakies smsy od psychola? -

Everlasting
Zobaczmy, jakie tu mamy albumy. O! Avril Lavigne! :) No cóż, trzeba puścić!
Dobrze, że nie jadłem tego świństwa - zwróciłem się do Kędziorka.

Cheyenne
Ja też nie, Alph.- zasmuciłam się.

Kędziorek
30.03.2014, 21:10
Spojrzałam na wyświetlacz.
- Jedynie "Nadchodzi dzień Apokalipsy dla was".. -Rozejrzałam się. - Apo już wyszła?

Dobrze, że nie jadłem tego świństwa - zwróciłem się do Kędziorka.
- Chyba nikt prócz PP się nie odważył.

Diana
30.03.2014, 21:11
Przysłuchując się w kącie rozmowom moich znajomych zaczynałam mieć wątpliwości, czy się śmiać, czy płakać.
Chociaż tyle, że nie puścili Kwiatkowskiego... Avril da się znieść.

Cheyenne
Wkopałaby się tak latwo? "Apokalipsa"?

alpherainn
- nie widzialem jej tak wlasciwie -

Everlasting
- Dostałem jednego smsa. Oj! sms z załączonym zdjęciem!

Kędziorek
30.03.2014, 21:12
- Cheyenne, sądzę, że to tylko taka gra słów.. W końcu wiadomo co znaczy Apocalypsa.

alpherainn
- jakas informacja? -

Cheyenne
Co?- zajrzałam Kubie przez ramię.

Kędziorek
- Jakie zdjęcie?

Rainbow
30.03.2014, 21:14
-ależ nie musicie mnie o nic podejrzewać, siedzę z wami cały czas :>

Kędziorek
30.03.2014, 21:14
- Ktoś Ci podjumał dzień - powiedziałam do Apo i pokazałam jej wiadomość.

alpherainn
30.03.2014, 21:15
to dlaczego cie nie widzimy? :D
dobra, zajmijmy sie ta sprawa. jak z tym smsem Everlasting?

Lubie
moze jednak mamy do tego powody-spoglada na jej twarz (awatra)

Kędziorek
- Ja ją widzę - nie wiedziałam o co im chodzi.

Rainbow
30.03.2014, 21:16
-ech Kędzia, dlaczegóz zaraz podjumał? moze to tylko gra słów :D
- alph, moze nie chcecie na mnie patrzeć, w koncu wygladam jak wyglądam... :<

Everlasting
30.03.2014, 21:17
Zdjęcie... przedstawia nieżywe zwierzę... leżące w kałuży krwi. To sarna, albo jeleń... Zdjęcie jest słabo oświetlone, w tle widać ciemny las... - Spojrzałem na zgromadzonych z przerażeniem i odczytałem treść smsa - "To ciebie niedługo czeka"

Kędziorek
30.03.2014, 21:18
- Albo ktoś Ci zajumał dzień z życiorysu - uparłam się, ale trudno mi było ukrywać śmiech.

alpherainn
30.03.2014, 21:18
patrzylem to na Everlastinga to na jego telefon i zdjecie

Cheyenne
30.03.2014, 21:19
C-co?- zbladłam, widząc zdjęcie.

alpherainn
30.03.2014, 21:20
pewnie czeka nas to wszystkich

Kędziorek
30.03.2014, 21:20
- Co jest na tej fotce? - spytałam. Nie chciało mi się podchodzić i wyciągać szyi. Nie jestem żyrafą.

alpherainn
30.03.2014, 21:21
zabite zwierze z niezbyt zabawnym opisem Kedzia

Rainbow
-Kędziorek, na tej fotce tylko jakiśtam trup zwierzecia. Nic ciekawego, lepsze rzeczy widzialo sie na sadisticu... :devil:

Kędziorek
- Aha... Słodko... Może miałam rację co do tego kota.. Tylko gatunki pomyliłam.. Sarna.. ugh..

Diana
- Niech żyje optymizm, alph - powiedziałam ponuro.

alpherainn
30.03.2014, 21:22
jakiego kota?

Kędziorek
- Apo, chodzi o TAMTĄ sarnę? :D

Kędziorek
jakiego kota?
Wspominałam, że smsy wysyła nam psychol, który odreagowuje śmierć kota.

Everlasting
30.03.2014, 21:23
Boże. - powiedziałem i wyjąłem baterię z telefonu. - Nie chcę już więcej dostawać takich rzeczy.

Rainbow
- Hahaha mozę to faktycznie tamta sarna, może ją rozsadziło... :D

alpherainn
aha. to faktycznie psychol :|

Cheyenne
Może zabili mu sarnę.- zaśmiałam się ponuro.

alpherainn
30.03.2014, 21:24
a moze trzymal w domy sarne i sam ja zabil? dla efektu?

Kędziorek
30.03.2014, 21:24
- Coś w tym jest, Apo - zaśmiałam się.
- Everlasting, nie wyłączaj komórki, jak Cię martwa sarna zacznie gonić, to nawet po pomoc nie zadzwonisz.
Serio, to jakiś kompletny psychol..

alpherainn
30.03.2014, 21:25
zajrzalem do skrzynki. mialem nowego smsa.
balem sie otwAorzyc ta wiadomosc.

Cheyenne
30.03.2014, 21:25
Jest żałosny.- z rozmachem usiadłam na kanapie.

Lubie
30.03.2014, 21:26
nie uciekniesz od tego, i tak znajdzie sposob, zeby cie gnebic?

Cheyenne
30.03.2014, 21:26
Alph, sprawdź.- Spojrzałam na Alpherainna poważnym wzrokiem.

Kędziorek
30.03.2014, 21:27
- Tym razem łoś? - spytałam alphrainna.

alpherainn
otworzylem wiadomosc.
przeczytalem i rzucilem telefon Cheyenne
- sama zobacz

Everlasting
Alpherainn, sprawdź. Kiedyś to trzeba będzie zrobić...
Cheyenne...? - Spojrzałem na nią niepewnym wzrokiem.

Cheyenne
30.03.2014, 21:29
Ej. Ile on ma na koncie, że ciągle wysyła takie wiadomości, co?

La Tortura
- z matmy odrobilam, jeszcze z chemii - odpowiedzialam dzonyemu, refleks nie jest moja mocna strona.

alpherainn
nie wiem, ale chyba bardzo mu sie nudzi

Kędziorek
- Cheyenne, może ma darmowe?
Nagle mój telefon zawibrował. Otworzyłam wiadomość i skrzywiłam się.
- Ferajna, mam rozczłonkowanego borsuka to kompletu! - zawołałam, pokazując im wyświetlacz.

Cheyenne
30.03.2014, 21:30
Spojrzałam na telefon i odrzuciłam go na kanapę niedaleko siebie

Everlasting
W jakiej jesteście sieci?

Rainbow
- Cheyenne, moze ma darmowe minuty i smsy do wszystkich sieci?

Kędziorek
- Może ma darmowe do wszystkich? Plusa mam.

Cheyenne
30.03.2014, 21:31
ukryłam twarz w dłoniach

alpherainn
- ja tez mam Plusa

Everlasting
No chyba że tak xD
Może zmieńmy temat? Wszystko rozwiąże się z biegiem wydarzeń.... Cheyenne? - zapytałem - z jakich przedmiotów jesteś dobra? Cheyenne...? Nie płacz...

Diana
- Ja stawiam, że ma abonament. :D

Rainbow
- Ja mam TuBiedronka...

Cheyenne
30.03.2014, 21:32
Nie płaczę- wymamrotałam, pociągając nosem.

cheeba
30.03.2014, 21:32
Czesc, wybaczcie mi spoznienie. Musialam zalatwic kilka spraw... Jestem wolontariuszka w osiedlowym schronisku dla zwierzat. Zajmuje sie organizacja imprez, na ktorych zbieramy pieniadze na rzecz schroniska. Ciesza sie duzym powodzeniem, na nasze szczescie. Tak w ogole to mowia na mnie Cheeba. Nie przedstawilam sie, wybaczcie.
Martwi mnie smierc twj dziewczyny z naszej szkoly. Nie znalam jej w sumie, ale jeszcze ten sms... Wy tez go dostaliscie? Przerazajace... Nie wiem co o tym myslec. Mam nadzieje ze winnu szybko zostanie ukarany...

Cheyenne
30.03.2014, 21:33
- Ja mam TuBiedronka...

(You made my day! XDDD Jestem z plusa, tak poza fabułą)

alpherainn
cheeba, dostalas jakiegos smsa z jakims martwym zwierzem?

Everlasting
Niezręcznie. - pomyślałem i żeby czymś się zająć podałem Cheyenne chusteczkę.

Diana
30.03.2014, 21:34
- Witaj Cheeba, miło cię poznać - przywitałam nowego gościa.

Laselight
ja mam z tego, jak to sie nazywa, aaa... z play

Kędziorek
- Z tego co wiem, policja nie znalazła ani narzędzia zbrodni, ani odcisków palców. podejrzanych też mają niewielu. Krewetka, przesłuchiwali cię? - spytałam.

cheeba
Nie... Cos w stylu ze jestem obserwowana. Nie rozumiem tylko dlaczego ja...

redmoon
30.03.2014, 21:35
Wróciłem po mój soczek.

Ja mam abonament w t-mobile.

Everlasting
Mnie nie przesłuchiwali... To w ogóle jakieś przesłuchania się odbywały?

alpherainn
mam wrzenie ze my wszyscy jestesmy obserwowani

[doobrea, ide spac. dobranoc :)]

redmoon
30.03.2014, 21:36
Ever, musieli, chyba nie strzelają jak teraz my ?

Cheyenne
Dzięki, Kuba.- otarłam oczy chusteczką- Wiedziałam, że dzisiaj lepiej nie malować oczu, aha!

Laselight
ja też idę, bo 1% w baterii

Lubie
tak, ale nie rozmawialem bez prawnika.

Everlasting
Pewnie w najbliższych dniach też mnie wezmą pod lupę...
Pa wszystkim co idą xD

Kędziorek
30.03.2014, 21:37
Mnie nie przesłuchiwali... To w ogóle jakieś przesłuchania się odbywały?
- Krewetka to były chłopak ofiary i z tego co wiem jeden z podejrzanych. Zawsze tak jest - wyjaśniłam.

redmoon
30.03.2014, 21:38
Ja chyba niedługo znów znikam.

Cheyenne
30.03.2014, 21:39
Przesłuchiwali głównie osoby z jej otoczenia. Nas pewnie też będą, jeśli nie znajdą poszlak- powiedziałam, mnąc chusteczkę w dłoni.

Lubie
30.03.2014, 21:39
(wgle nie mamy imienia ofiary. niech ofiara bedzie libby? bedzie najlatwiej, bez wymyslania jakiegos imienia)

pytali sie, kiedy ostatni raz ja widzialem.

redmoon
30.03.2014, 21:41
Znów mam paranoję. Teraz dziwny wydaje mi się krewetka, bo miał motyw...

Kędziorek
- Cheyenne, to normalna procedura, nie ma się co martwić - powiedziałam, starając się ją uspokoić. - Przesłuchują rodzinę, chłopaka, najbliższych przyjaciół. Ale jeśli te smsy mają związek ze sprawą, trzeba o tym zawiadomić gliny.

Everlasting
Nie jestem pewien, czy powinniśmy to zrobić.

Cheyenne
Policja stwierdzi, że to szczeniacki żart i nic nie zrobi z tymi smsami- wzruszyłam ramionami.