Zobacz pełną wersję : Forumowa Mafia IV - uwagi
Temat na uwagi i komentarze do ogłoszeń.
Znów zaczyna się wymyślanie imion i nazwisk z kosmosu wziętych? Jakoś nie przekonuje mnie codzienne przeszukiwanie 30 stron tylko po to, zobaczyć, jakie imię kto sobie wymyślił. (i wydaje mi się, że to nie tylko ja tak mam)
Pozostańmy przy nicach, proszę. Tak jak w ostatniej edycji.
Słodki Pan Ciastek
23.09.2014, 20:12
Sranie w banie przesadzasz krewetko ;)
La Tortura
23.09.2014, 20:19
wymyslanie imion i tak ejst na nic, bo na koncu i tak bartek bedzie slodkim ciastkiem a nie jakimśsupereksta gościem :D
Pink Panther
23.09.2014, 20:20
Popieram, nie róbmy z siebie Angel i Jennifer ;-; Bo będzie zamota.
Jak Pink, to Pink, jak husky, to Husky, na co drążyć temat.
Mroczny Pan Skromności
23.09.2014, 21:13
a ja jestem Mroczymierz, to łatwo zapamiętać, nie? bo ilu znacie Mroczymierzów?
Może po prostu zwracajmy się do siebie po nickach?:)
Może po prostu zwracajmy się do siebie po nickach?:)
o tym wlasnie mowie. jest po pierwsze wygodniej, a po drugie wygodniej.
Słodki Pan Ciastek
23.09.2014, 21:36
A może nie piszmy o gównie będzie łatwiej :)?
"to jest pierwszy dzien, costam, fabula wazna, costam, bezpodstawne oskarzenia bez fabuly, costam, costam, zluzuj majty"
:)
Słodki Pan Ciastek
23.09.2014, 21:42
Ok, a potem będzie, że wszyscy są tępi bo mieszkańcy giną dlatego bo Lubicz zapładnia Lesbijki. I TYLE TO MA WSPÓLNEGO Z FORUMOWĄ MAFIĄ, wszyscy się cieszą :/
tak, bo ja o tym pisalem... mowie od tym od poczatku. ale nie bo po co.
weźmy w ogóle nie piszmy o dupie maryni, wplećmy się w fabułę i piszmy w tym stylu:
"siedzieli przy stole i gadali, nagle wstałem i powiedziałem:
-sralalala lilililala
wszyscy popatrzeli z wyrzutem" (ale żeby nie przeciągać w druga stronę i nie pisać opowiadania długiego na nie wiadomo ile)
np. wszyscy jesteśmy w jakiejś bazie [czy miejscu gdzie wszyscy możemy się spotkać, obojętne] żeby każdy mógł się jakoś wpasować i się wypowiedzieć. bo póki co cztery osoby płodzą dzieci, ktoś komuś rzucił cebulą, inni ściskają sobie ręce, jeszcze ktoś je jogurt z biedronki i już nie ogarniam xd róbmy coś razem, bo na razie to nawet nie wiadomo co, gdzie i komu pisać :P
La Tortura
26.09.2014, 21:30
ej mroczek, czemu mi bana łatwisz cooo ? :D nie oskarżaj mnie, bo się z nikim nie zgadywałam dla jasności ;p
@d: dobra dobra :D
Mroczny Pan Skromności
26.09.2014, 21:31
Przecież to tylko moje przypuszczenia, żaden dowód. Za przypuszczenia się nie dostaje bana xD
Pink Panther
29.09.2014, 20:41
Ej, można testament? :D
Dzięki wszystkim za grę :) I co do osób, które mnie podejrzewały - a nie mówiłem?! :D
Liczę na świeczki w profilu :*
Mystically, nie wybaczę xD
Jeśli nie można się żegnać to niech Libby usunie posta :|
Mroczny Pan Skromności
30.09.2014, 20:37
Haha, to była najlepsza edycja ever <3 Nawet nie wiecie, jaki to był ubaw, pisanie tych poważnych komentarzy i jeszcze poważniejszych odpowiedzi na posty SPC :P Wiedziałem, że prędzej czy później odlecę, bo się za bardzo wychylałem, ale i tak to było odejście w lepszym stylu, niż poprzednio, kiedy byłem mafiosem. Pozdrawiam redmoona.
Z pewnością najfajniejsza część gry dla mafiosa to decydowanie o tym, kogo ubić. Na razie nie zdradzę szczegółów, ale po zakończeniu gry chętnie się wypowiem na temat naszej taktyki. Póki co - powodzenia, Mafio! :D
Słodki Pan Ciastek
30.09.2014, 20:46
Hahahha mroczny zabije cię :D o 20:50 miałem jeszcze szybko zmieniać z ciebie głos na Ktosię :)
Mroczny Pan Skromności
30.09.2014, 20:53
hahaha, wtedy bym przeżył :D
Słodki Pan Ciastek
30.09.2014, 21:09
O boże zabili mnie :D Przykro mi, ale tanie życie. Nadszedł na mnie czas *.* :"
mystically_mad
01.10.2014, 04:29
Bede tęsknić za Tobą mężu :(((( (*)
Słodki Pan Ciastek
01.10.2014, 18:38
Ej ludzie! Co tak cicho na FM. Ciekawy jestem co u was. Rozumiem, żałoba po najsympatyczniejszym uczestniku, ale ludzie xD Ogarnąć mi się tu i do roboty bo będziecie ze mną w zaświatach :(
La Tortura
01.10.2014, 18:39
podbijam. w tym momencie powinno być najwięcej postów a tu cisza jak makiem zasiał ;]
Cicho tam :P. Niech sobie sami radzą :P.
Słodki Pan Ciastek
01.10.2014, 18:43
Hahaahahahaa no dobrze. Niech sobie nie radzą tylko poradzą. Trzeba to skończyć. Sam już jestem pewny kto jest w mafii, ale powiem po grze :P
konformistyczny lodzik
01.10.2014, 22:33
Chcialam sie tylko pozegnac i podziekowac za super gre :)
konformistyczny lodzik
02.10.2014, 20:10
przepraszam za post pod postem, ale Chwalisława pojechała na wycieczkę wo Warszawy, wraca w sobotę a nie ma dostępu do internetu - bynajmniej powiedziała, że raczej nie będzie miała :)
przepraszam za kłopot ^^
Everlasting
04.10.2014, 15:57
Powodzenia, mieszkancy ;) Uda wam sie! :fun:
Chwalisława
04.10.2014, 21:37
Właśnie nadrobiłam wszystko na FM i wiem, ze umarłam :/ no niestety... ale wiedziałam, że będą na mnei głosować, bo się nie odzywam, jednak jak pisała Juliet byłam na wycieczce w Warszawie i nie miałam jak głosować :)
było super^^ pczywiście liczyłam, że pożyję trochę dłużej, ale lepszy Rydzyk niż nic.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.