Zobacz pełną wersję : Forumowa Mafia IV
Mroczny Pan Skromności
26.09.2014, 09:53
No to o co chodziło? Nie o to, żeby wstawić tu screen z PM od Libby, w którym była napisana rola?
EDIT: proszę bardzo ;))
http://postimg.org/image/9s6868xxp/
zrobione w paincie :P
La Tortura
26.09.2014, 11:40
ban dla mrocznego proszę z natychmiastowym skutkiem permanentym!!!
Mroczny Pan Skromności
26.09.2014, 12:36
i frytki z podwójnym keczupem xD
konformistyczny lodzik
26.09.2014, 12:54
i frytki z podwójnym keczupem xD
o, o! ja chcę! :hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::h ihi:
Malfurion
26.09.2014, 16:24
Mops, miedzy innymi o reakcje :P
La Tortura
26.09.2014, 16:57
eyy a co myślicie o Lepkich Paluszkach? coś mało się udziela, a przecież wiemy ze na ogół jest aktywny i czesto cos pisze [chyba ze przeoczyłam jego posty, a to mozliwe xd]
LepkiePaluszki23
26.09.2014, 17:11
No chyba jednak przeoczyłaś XD
Już niedługo:O
Mam nadzieję, że zagłosowałam dobrze, ale jeśli okaże się, że źle to przepraszam;)
Ps.Jakby co to żegnajcie, nie zapomnijcie o zniczach na profilu itd.
mystically_mad
26.09.2014, 17:33
A ja caly czas podejrzewam pinkiego.
Niepozorny typ.
Malfurion
26.09.2014, 17:48
Gdybym mial dzis umrzyc z waszych rak, to lepiej zostawic jakas pamiatke ;P
Lista podejrzanych wedlug mnie
Juliet
Ktos
Orka i krewetka- watpie aby byli razem, ale oboje sa podejrzani na swoj sposob
Everlasting
PP- miejcie na niego oko ;)
Mam jeszcze kilka typow, ale chce sobie ich dluzej poobserwowac ;P
Słodki Pan Ciastek
26.09.2014, 17:59
Większość osób tu jest, a w postach wieje pustkami ;P
Genesis ja sobie utnę powieki, żeby cały czas przypatrywać się Pinkowi.
Cytryśnia
26.09.2014, 18:04
Gdybym mial dzis umrzyc z waszych rak, to lepiej zostawic jakas pamiatke ;P
Lista podejrzanych wedlug mnie
Juliet
Ktos
Orka i krewetka- watpie aby byli razem, ale oboje sa podejrzani na swoj sposob
Everlasting
PP- miejcie na niego oko ;)
Mam jeszcze kilka typow, ale chce sobie ich dluzej poobserwowac ;P
A mogę wiedzieć dlaczego ja? :|
Po prostu nie jestem wielką fanatyczką mafii i nie siedzę i nie piszę tu teorii spiskowych 24/h. Nawet trochę nie chcę mi się grać, prawie zapominam o głosowaniach
Malfurion
26.09.2014, 18:11
No to po co wzielas udzial? ;P
Cytryśnia
26.09.2014, 18:11
Bo lubię xD
w poprzedniej edycji miałam podobnie xd
Wszyscy chodzili mocno poddenerwowani. Czuli, że wróg czai się wszędzie. Niektórzy nie wytrzymywali i wszczynali burdy lub wdawali się w bójki. Jedną z takich bójek wszczęliGenesis z Juliet na antresoli w Sali konferencyjnej. Najpierw mierzyli się wzrokiem. Potem doszło do rękoczynów. W ruch poszły pięści. Genesis przyłożył lewym prostym. Juliet zrobiła zgrabny unik, po czym odparowała prawym sierpowym. Genesis nie spodziewał się tak szybkiej odpowiedzi i dostał. Rozmasował sobie szybko szczękę i ruszył ponownie na dziewczynę.. Tym razem Juliet oberwała. Po chwili już nawet nie było widać, kto kogo bił. Obijali się porządnie. Po którymś udanym uniku Juliet zeszła do parteru i podcięła Genesisa, który z głośnym hukiem wylądował na plecach. Skrzywił się i turlając się, by uniknąć kolejnego ataku napastniczki, w końcu podniósł się na nogi. Ruszył z impetem na dziewczynę, złapał ją za fraki i siłą rozpędu przechylił ją przez balustradę antresoli. Na szczęście w tym samym momencie do pomieszczenia Wrót wszedł Nick Fury, który widząc, co się dzieje wrzasnął na Genesisa, wbiegając na schody. Po chwili rozdzielił walczących, odgradzając ich od siebie.
Dziś remis, więc nikt nie ginie.
Wyniki głosowania:
1. Lepkie Paluszki23 - Juliet
2. Genesis - Juliet
3. Ktoś - Genesis
4. Rainbow Dash - Ata
5. Kontrowersyjna kaczuszka -
6. Skromny Pan Mroczności - Juliet
7. Luna – Ata
8. Ata - Genesis
9. Juliet
10. Nix
11. Pink Panther - Genesis
12. Diana - Juliet
13. Everlasting - Everlasting
14. Słodki Pan Ciastek – Pink Panther
15. Wieloryb
16. Mystically mad – Pink Panther
17. Chwalisława – Genesis
Słodki Pan Ciastek
26.09.2014, 18:14
O kurde... Miałem głosować na Ginessa ;p
Remis, więc przynajmniej nie zginął żaden mieszkaniec, ale niestety nie zabiliśmy mafiosa.
Trudno powiedzieć czy to źle czy dobrze;<
LepkiePaluszki23
26.09.2014, 18:15
Tego się nie spodziewałem.
Malfurion
26.09.2014, 18:16
:O a to ci niespodzianka :O xD
Chyba pierwszy raz remis w ciągu tych wszystkich edycji FM :O
Słodki Pan Ciastek
26.09.2014, 18:17
Remis, więc przynajmniej nie zginął żaden mieszkaniec, ale niestety nie zabiliśmy mafiosa.
Trudno powiedzieć czy to źle czy dobrze;<
Moim zdaniem źle. Powinniśmy bardziej się zgrać.
La Tortura
26.09.2014, 18:17
Luna, raczej lipa, mieliśmy szansę na skasowanie mafioza-.-...
Cytryśnia
26.09.2014, 18:18
wat xD
to słabo. Stoimy w miejscu + wychodzi, że jesteśmy dosyć niezgrani
Mroczny Pan Skromności
26.09.2014, 18:21
Hm... Trochę mnie zdziwiły te liczne głosy na Genesisa. Niby pojawiał się w przemyśleniach niektórych, ale raczej jako jeden z wielu, a nie jako główny podejrzany. Co ciekawe, głosów na Genesisa było dokładnie cztery. Z tego grona głosujących na niego najbardziej zaskoczyła mnie Chwalisława, która bardzo pasuje mi do przedstawionego wcześniej przeze mnie "modelu" mafiosa. Moja podejrzana natomiast nie oddała głosu, co nie jest zbyt charakterystyczne dla mafii, która zawsze bierze czynny udział w grze i chce mieć jak największy wpływ na rozgrywkę. Wobec tego po tym głosowaniu moje oczy zwracają się bardziej ku Chwalisławie i niewykluczone, że to na nią oddam swój jutrzejszy głos (jeśli będzie mi dane dożyć).
FUUUK, zapomniłem o głosowaniu :( Miałem głosować na Dona
Słodki Pan Ciastek
26.09.2014, 18:27
Chwalisława? Chwalisława... Chwalcia.. Chwalencja... Chwalohydrogenowefa.... nie sądzę xD
Myślę, że Chwalisława niewinna. Mój dzisiejszy głos był na PP :) Jutro będzie prawdopodobnie ten sam jeśli nie będę celował w wielorybice lub Dianę.
La Tortura
26.09.2014, 18:31
Krewetka, Juliet, SPC, wieloryb i Chwalcia na pewno nie są w mafii. Na 100000% :d
jutro głosuję na dona, o ile mnie nie kropną
mystically_mad
26.09.2014, 18:33
ja cały czas będę głosować na pinkiego.
wiem ze mam rację.
no a poza tym on jest niepozorny.
Słodki Pan Ciastek
26.09.2014, 18:34
Ja jutro ustawiłbym się na Dianę, lub wieloryba. Pink może podejrzany, ale będzie nam się jeszcze przydawał. Najwyżej zgłosimy reklamacje :)
mystically_mad
26.09.2014, 18:39
Tak, zgłosimy reklamację! Yeah!
Słodki Pan Ciastek
26.09.2014, 18:40
Dobra. Jedyne co mnie zastanawia to kto dziś zginie. Na razie ciosy mafii były neutralne. Bjork zginęła, wtedy można było się zorientować, że Cherry też zginie (to była tylko kwestia czasu). Może dziś cios będzie równie neutralny? Albo bardzo mocny i niespodziewany. Myślę jednak, że mafia na razie zachowa dystans. Przecież poprzednie dwa zabójstwa z ich strony były takie... nie dawały żadnych poszlak.
mystically_mad
26.09.2014, 18:43
Jestem prawie pewna, że dzisiaj zginie Rainbow, o ile nie jest w mafii, ale jesli jest to zginie albo Ciastek albo wieloryb, ewentualnie Chwalisława albo Juliet.
Pink Panther
26.09.2014, 18:45
O cholera :O
A mnie się wydaje, że zginie ktoś niezaangażowany, mistyczna :|
Pewnie mafia będzie eliminować osoby, które nie biorą udziału, albo nie kłóciły się z nikim i miały słaby wpływ na rozgrywkę.
Ewentualnie mafia eliminuje losowe osoby a my rzucamy oskarżeniami.
Słodki Pan Ciastek
26.09.2014, 18:49
Ok. Ale, niektóre osoby (w tym ja) wielce się rozpisują jaki to Pink nie jest, czy jest podejrzany. Dobra, koleś zachowuje się dziwnie i to widać było od razu. Raz jest wielce przywódczy i zachowuje się całkowicie tak jakby chciał nam tylko pomóc, a raz jakby chciał dla nas jak najgorzej. Skoro wymyśla te wszystkie tezy jak mafia działa (możliwe, że robi to pod "przykrywką") to na pewno miałby tak "ogarnięty" mózg, żeby wcześniej wymyślić co robić w sytuacji oskarżeń, czyli po prostu jak wybrnąć.
LepkiePaluszki23
26.09.2014, 18:49
Nadal podejrzewam Juliet. Jeżeli jutro będzie głosowanie to zagłosuję na pewno na nią...
mystically_mad
26.09.2014, 18:50
A może Pink zachowuje się tak, bo jest Cattanim?
Słodki Pan Ciastek
26.09.2014, 18:54
A może Pink zachowuje się tak, bo jest Cattanim?
Jak wiesz też zacząłem (zresztą przez ciebie) się nad tym zastanawiać. Faktycznie dobry trop. Właśnie, kto jest Cattanim xD Musimy to uzgodnić. Zapewne jeśli dowiemy się w temacie i będziemy o tym rozmawiać. To mafia szybko zabije osoby, które potencjalnie są Cattanim. Więc myślę, że złym pomysłem jest rozmawianie o tym. Z drugiej zaś strony, to my między sobą możemy osobę pomagającą mieszkańcom przypadkowo zabić. Osobiście cały czas rozgadywałem się, że wieloryb jest w mafii, ale może to ona jest Cattanim. Przecież kryje się i nie napisała ani jednego posta, a między czasie obserwuje temat. Typowy cattani....
mystically_mad
26.09.2014, 19:01
Wait, wait, wait!
Why 13. Everlasting - Everlasting?
Jesteś zawiedziony, że jesteś mieszkańcem i chcesz się wyeliminowac?
Cytryśnia
26.09.2014, 19:02
Wait, wait, wait!
nie głosował drugi raz, więc to autogłos ;)
Wait, wait, wait!
Po prostu drugi raz nie oddał głosu i jest to liczone jako głos na siebie ;P
@edit: Ktoś mnie wyprzedziła XD
Słodki Pan Ciastek
26.09.2014, 19:04
Po prostu drugi raz nie oddał głosu i jest to liczone jako głos na siebie ;P
@edit: Ktoś mnie wyprzedziła XD
Co również może oznaczać, że biorąc udział miał nadzieję na bardziej "efektowną rolę" ;)
EDIT: w takim razie pozostawmy Everlastinga przez jakiś czas przy życiu. Chyba że... mafia znowu walnie neutralnym ciosem i zabije Everlastina :P
Wieloryb znów "patroluje" o-O
Mroczny Pan Skromności
26.09.2014, 19:48
Coś czuję, że teraz wieloryb sobie długo nie popływa :P No chyba, że jest mafijnym wielorybem. Moje prywatne zdanie na temat cattaniego pozostawię dla siebie, bo nie chcę, żeby mafia miała kolejne wskazówki.
Słodki Pan Ciastek
26.09.2014, 19:55
Jestem za tym mroczny właśnie, żeby nie gadać długo o Cattanim. Moje pięć typów, które uważam, że dziś zginą;
-Wieloryb.
-Everlisting
-Ja xD
-Mystically mad
-Renibow Dash ewentualnie Pink. (Jeśli nie są w mafii.)
Ciosy, albo znów będą całkowicie nienaprowadzające na żaden trop chyba, że tym razem mafia walnie mocnym niespodziewanym ciosem, co również jest możliwe.
mystically_mad
26.09.2014, 20:00
W takim razie masz 6 typów.
Słodki Pan Ciastek
26.09.2014, 20:04
W takim razie masz 6 typów.
No tak xD Ale oni się wzajemnie wymieniają xD Dlatego zaliczyłem ich w jedno :)
La Tortura
26.09.2014, 20:11
mafio, daj nam wskazowke pls xd..
Słodki Pan Ciastek
26.09.2014, 20:13
Tak, a teraz do pokoju Agaty zawitał mafioz i dał jej kartkę z napisem "wskazówka" ;)
La Tortura
26.09.2014, 20:22
pilnuj zeby u Ciebie nikt nie zawitał! :D
Słodki Pan Ciastek
26.09.2014, 20:27
O mnie się nie martw :*
mystically_mad
26.09.2014, 20:35
o mnie sie nie martw, o mnie sie nie martw, ja sobie rade daaaaaaam :D
konformistyczny lodzik
26.09.2014, 20:48
tak btw, fajnie jest być osobą podejrzana xD
nie no, jestem smutna, że chcecie mnie zabić, kurcze no :c
ale wiecie :D zabijaniem swoich nie dojdziecie nigdy do zwycięstwa :)
Ja jutro oddaje swój głos na Genesis, może to przeważy wagę na jego stronę ;)
A dziś nie mogłam zagłosować, Małopolska Noc Naukowców mnie wciągnęła :)
Ogólnie, rzecz biorąc stoję za wami, jeżeli chodzi o to, że PP mógłby być tym na C... zapomniałam słowa, wybaczcie :D
@Juliet echh noc naukowców dzisiaj byla? żal myslalam ze w sobote ;/
także jeśli mafia mnie zabije to zegnam sie z wami i głosujcie jutro na Atę xD
konformistyczny lodzik
26.09.2014, 20:56
@RB no dziś dziś! :D Chciałaś iść? :3
Ata jest niewinna, ręczę moimi lodzikami z ava za to :x
La Tortura
26.09.2014, 20:58
teraz skoro lodziki Juliet za mnie ręczą chyba nie podejrzewacie ze jestem w mafii, coo? :D
- Mayday! Mayday! – rozległo się w głośnikach.
- Ata, co się dzieje? – Nick Fury wcisnął przycisk na konsoli.
- Ktoś (=/= CW) mi grzebał w samolocie – odpowiedziała. – Wysiadła hydraulika i elektryka.
- Spróbuj przejść na awaryjne urządzenie zasilające – rzucił do mikrofonu.
- Już próbowałam!
Po chwili w głośnikach zapanowała cisza.
- Straciliśmy ją… - mruknął jeden z agentów siedzących przy konsoli.
Dziś mafia kropnęła Atę.
Pozostali przy życiu:
1. Lepkie Paluszki23
2. Genesis
3. Ktoś
4. Rainbow Dash
5. Kontrowersyjna kaczuszka
6. Skromny Pan Mroczności
7. Luna
8. Juliet
9. Nix
10. Pink Panther
11. Diana
12. Everlasting
13. Słodki Pan Ciastek
14. Wieloryb
15. Mystically mad
16. Chwalisława
mystically_mad
26.09.2014, 21:09
wiedziałam, że Ata jest mieszkańcem!
świeć panie nad jej duszą
Mroczny Pan Skromności
26.09.2014, 21:09
Tego chyba nikt się nie spodziewał... Chociaż, po tych dotychczasowych zabójstwach można się było spodziewać wszystkiego. Widać, że mafia diametralnie zmieniła sposób działania. Pierwsze dwa zgony to osoby, które nawet się nie odzywały. Ata była dość aktywna, zwłaszcza dzisiaj. Szczerze, to mam mały mętlik teraz.
konformistyczny lodzik
26.09.2014, 21:10
Mówiłam Wam, że ona jest niewinna...
Malfurion
Przeczuwalem, ze mafia zalatwi kogos, kto byl za tym, zeby glosowac na mnie. Zabijanie mnie bylo bez sensu, bo przeciez i tak mieszkancy sa przeciwko mnie. Zmarnowali by tylko glos...
Mam tylko nadzieje, ze nie dacie sie zmanipulowac ;)
Tego się nie spodziewałam :O
Słodki Pan Ciastek
Agata! Mówiłem, żebyś się trzymała głupia xD Miałaś na siebie uważać :( Nie bo Ciastka nikt nie słucha :"(
Cytryśnia
26.09.2014, 21:11
wow, rzeczywiście była niewinna .__.
- Ktoś mi grzebał w samolocie – odpowiedziała. – Wysiadła hydraulika i elektryka.
eej... Ale to taki ktoś ktoś, a nie że ktoś ja Ktoś... powinnam chyba jednak zmienić ten nick .-.
Ale to nie ma sensu, najpierw giną "ciszki", a teraz osoba aktywna. Mafia chyba sobie robi rosyjską ruletkę xd
Straciliśmy Atę .Szkoda bo była dość aktywna, różniła się od wcześniejszych ofiar.
konformistyczny lodzik
26.09.2014, 21:13
a mi się wydaje, że zabijają osobę, która chciała głosować na jednego z nich. bo zobaczcie, Ata chyba pierwsza dała pomysł Genesis'a, a on jeszcze teraz napisał takie coś - no przepraszam bardzo... : o
Przeczuwalem, ze mafia zalatwi kogos, kto byl za tym, zeby glosowac na mnie. Zabijanie mnie bylo bez sensu, bo przeciez i tak mieszkancy sa przeciwko mnie. Zmarnowali by tylko glos...
Mam tylko nadzieje, ze nie dacie sie zmanipulowac ;)
LepkiePaluszki23
26.09.2014, 21:14
Mi się wydawało, że mówiąc iż Juliet i jeszcze kilka tam osób jest niewinnych Ata jest w mafi, ale z tego co widzę jest inaczej :/
Teraz naprawdę nie wiem co myśleć.
Malfurion
26.09.2014, 21:15
a mi się wydaje, że zabijają osobę, która chciała głosować na jednego z nich. bo zobaczcie, Ata chyba pierwsza dała pomysł Genesis'a, a on jeszcze teraz napisał takie coś - no przepraszam bardzo... : o
I robisz wlasnie to, czego chce mafia :)
Ale to nie ma sensu, najpierw giną "ciszki", a teraz osoba aktywna. Mafia chyba sobie robi rosyjską ruletkę xd
mówiłam, że mafia zabija losowe osoby a my się nawzajem oskarżamy i zastanawiamy się dlaczego akurat on/ona XD
Słodki Pan Ciastek
26.09.2014, 21:22
. Zabijanie mnie bylo bez sensu, bo przeciez i tak mieszkancy sa przeciwko mnie. ;)
ZARAZ, zaraz! Co to ma znaczyć koleżko. Teraz to mi podpadłeś. Nie bądź taki pewien, że długo pożyjesz. Może za te słowa mnie zabijesz?! Jeśli jutro zginę, a ty nie to.... Skoro z mafią masz takie dobre stosunki, że cię ratują to do nich wstąp. Agata dobrze zrobiła, że na cb zagłosowała.
Słodki Pan Ciastek
26.09.2014, 21:27
Nie chodzi o Agatę tylko o to jak czujesz się pewnie. I sam się wydałeś. Nie tylko Agata na ciebie głosowała. Prawie zginąłeś, a teraz takie cyrki xD :D?
Malfurion
26.09.2014, 21:28
Skoro z mafią masz takie dobre stosunki, że cię ratują to do nich wstąp.
A czy ty w ogole przeczytales z zrozumieniem co napisalem?
Popatrz na glosowanie, ile osob chcialo moje smierci?
Uwazasz, ze oplacalo sie mafii "marnowac" zabojstwo na mnie, skoro i tak nie mam zaufania wsrod was? A smierc Aty teoretycznie tylko moze przyspieszyc moja smierc z waszych rak, bo uznacie, ze "wyeliminowalem zagrozenie".
Mroczny Pan Skromności
26.09.2014, 21:28
Ciastek, chyba nie skumałeś... Genesis otrzymał najwięcej głosów w głosowaniu mieszkańców i nadal kilka osób deklaruje, że odda na niego swój głos. Skoro mafia wie, że Genesis prawdopodobnie zginie w jutrzejszym głosowaniu, to po co ma go eliminować dziś, skoro może swój głos "spożytkować" w inny sposób? Dla mnie to jest raczej dowód niewinności Genesisa, niż jego winy. Nie wiem jednak, czy nadal obstawiać Juliet. Broniła orki bo to jej kumpela, to jasne, ale czy robiłaby to tak zaciekle nie mając pewności? Dziewczyny (i krewetka) zapewne się zgadały(li) prywatnie i tyle.
Słodki Pan Ciastek
26.09.2014, 21:29
Przeczuwalem, ze mafia zalatwi kogos, kto byl za tym, zeby glosowac na mnie.
Głosowało na ciebie wiele osób ;)
Słodki Pan Ciastek
26.09.2014, 21:30
A czy ty w ogole przeczytales z zrozumieniem co napisalem?
Popatrz na glosowanie, ile osob chcialo moje smierci?
Uwazasz, ze oplacalo sie mafii "marnowac" zabojstwo na mnie, skoro i tak nie mam zaufania wsrod was? A smierc Aty teoretycznie tylko moze przyspieszyc moja smierc z waszych rak, bo uznacie, ze "wyeliminowalem zagrozenie".
Może chcą cię bronić?
Malfurion
26.09.2014, 21:31
Może chcą cię bronić?
Nie wiem czy sie smiac, czy moze plakac :huh::hihi:
konformistyczny lodzik
26.09.2014, 21:33
Nie wiem czy sie smiac, czy moze plakac :huh::hihi:
ja osobiście umieram ze śmiechu, zgińmy razem <3
Słodki Pan Ciastek
26.09.2014, 21:44
No, ale czemu mieliby zabijać osobę, która głosowała na niego, a nie na Juliet?
konformistyczny lodzik
26.09.2014, 21:47
No, ale czemu mieliby zabijać osobę, która głosowała na niego, a nie na Juliet?
jestem lodzikiem, wyluzuj troszeczkę
Słodki Pan Ciastek
26.09.2014, 21:49
Konfromistycznym, wiem z doświadczeń Juluś ;)
Chwalisława
27.09.2014, 11:55
No nie spodziewałam się, że Ata zginie... byłam niemal w 100% pewna, że jeszcze z nami zostanie.
SPM - dlaczego mnie podejrzewasz? ;o przecież ani nie zachowuję się podejrzanie, ani nic... a małą aktywność to mogę zawdzięczać moim nauczycielom xd
konformistyczny lodzik
27.09.2014, 12:05
Mafio, spisz?
Słodki Pan Ciastek
27.09.2014, 12:05
Aha xD A ja jeszcze w sprawie Ginessa. To jest troszeczkę podejrzane, że piszesz, że mafia wyeliminuje kogoś kto głosował na ciebie, bo miałeś takie same szanse na przeżycie jak Juliet. Równie dobrze mogliby zabić kogoś kto głosował na Juliet. Jaka różnica? Nie rozumiem. Dlatego dziś to właśnie na ciebie oddam swój głos :)
Pink Panther
27.09.2014, 13:05
Ata :O :O :O
Przecież mrówka miała być w mafii :|
Teraz to jestem zaskoczony.
A mógłby mi ktoś streścić, o co chodzi z tym SPC, Juliet i Genesisem? :|
Słodki Pan Ciastek
27.09.2014, 13:15
Ja streszczę xD
No po śmierci Aty Gines napisał, że podejrzewał, że mafia zabije kogoś kto głosował na niego. Bo i tak go w końcu zabijemy. Ale przecież on miał takie same szanse na przeżycie co Juliet ;) Dlatego mogliby zabić kogoś kto głosował na Juliet bo rónie dobrze prędzej czy poóźniej mieszkańcy zabiją ją. Więc to trochę zabrzmiało jakby Ginnes był w mafii. Trochę się wydał ;)
Pink Panther
27.09.2014, 13:17
Hmm, mi to w sumie podejrzanie nie brzmi :|
Aczkolwiek nadal jestem za tym, żeby na niego głosować :P
Słodki Pan Ciastek
27.09.2014, 13:31
Ja również Pink i tak zrobię ;)
Malfurion
27.09.2014, 13:34
Spc, wydalo sie... No to ja chce uslyszec twa spiewke po mojej smierci, jeestem baaaardzo ciekaw co bedziesz mial do powiedzenia ;)
Podejrzana jest rowniez Chwalislawa, a ostatnie glosowanie tyko jeszcze bardziej poglebilo to przekonanie ;P
Ale i tak glosuje na pania J. :P
Słodki Pan Ciastek
27.09.2014, 13:43
Podejrzana jest rowniez Chwalislawa, a ostatnie glosowanie tyko jeszcze bardziej poglebilo to przekonanie ;P
Jest podejrzana po ostatnim głosowaniu? Bo zagłosowała na ciebie? Moim zdaniem to ty z każdym postem jesteś coraz bardziej podejrzany. W tej edycji też usłyszałem ten zarzut i wtedy myślałem sobie "No tak mafios umie dawać zarzuty", ale ty naprawdę z każdym postem się pogrążasz ;) I mojej reakcji po twojej śmierci nie jestem ciekawy bo nawet jeśli jesteś niewinny to nie będę tegp żałował bo ta niewiadoma chyba nie tylko mnie "rozwala". Po prostu tracimy czas ;)
Chwalisława
27.09.2014, 13:51
Ja podejrzana? I to tylko o głosowanie? Jakbym na ciebie nie zagłosowała, to bym już nei była podejrzana? ;o
Malfurion
27.09.2014, 13:56
Chwalislawa, wczesniej bylas ale mniej :D
SPC, ja sie nie pograzam tylko racjonalnie tlumacze zaistniale sytuacje a ze ktos nie rozumie tego co pisze... Na to nic nie poradze :D
Ale masz racje to strata czasu, nie ma sensu sie tu produkowac. Swoj obowiazek jako mieszkaniec wykonalem, teraz tylko czekac do 19 ;P
Pink Panther
27.09.2014, 14:23
Słuchajcie, może lepiej nie piszmy, na kogo głosujemy? Żeby znowu remisu nie było. Bo mafia może zadbać o to, żeby był :|
Tak, wiem, sam niedawno napisałem. Ale tego już się nie cofnie :v
mystically_mad
27.09.2014, 14:47
a ja idę spać :D
Słodki Pan Ciastek
27.09.2014, 15:38
Już mnie to irytuje. Nie ma fabuły. Dobra wytrzymam. Ale nie mówmy o Cattanim, nie mówmy o mafii, nie mówmy na kogo głosujemy, nie mówmy kogo podejrzewamy. To po co jest ten temat? Na pewno nie po to, żeby tylko Libby się tu udzielała. Wprowadźmy tu coś nowego.
EDIT: Nie wprowadzamy tu nic. Mafia tylko korzysta na tym, że jesteśmy niezgrani i głosujemy na kogo popadnie, nie wyciągając z tego wniosków.
Jezu, nie mówmy na kogo głosujmy, niech będzie za każdym razem remis, bo skąd mamy wiedzieć, kto na kogo głosował. (jak by ktoś nie wyczuł, to jest srakazm)
Ja zagłosowałem na Genezisa, ale coś czuje, że zamiast na niego powinienem zagłosować na Pinkiego. Niestety, za późno. Ale na pewno zagłosuję na pinkiego jutro (jeżeli dzisiaj nie odpadnę)
Ok, więc na kogo głosujecie dzisiaj? zastanówmy się razem i napiszmy dlaczego;)
Ja chyba zagłosuję na Wieloryba, nie udziela się i zachowuje tajemniczo.
Wątpię żeby był Cattanim.
mystically_mad
27.09.2014, 15:56
ja zagłosowałam na genesis :)
Słodki Pan Ciastek
27.09.2014, 16:01
Ja również zagłosowałem na Genesis.
Powody podałem w kilku postach:
Aha xD A ja jeszcze w sprawie Ginessa. To jest troszeczkę podejrzane, że piszesz, że mafia wyeliminuje kogoś kto głosował na ciebie, bo miałeś takie same szanse na przeżycie jak Juliet. Równie dobrze mogliby zabić kogoś kto głosował na Juliet. Jaka różnica? Nie rozumiem. Dlatego dziś to właśnie na ciebie oddam swój głos :)
Jest podejrzana po ostatnim głosowaniu?
Bo zagłosowała na ciebie? Moim zdaniem to ty z każdym postem jesteś coraz bardziej podejrzany. W tej edycji też usłyszałem ten zarzut i wtedy myślałem sobie "No tak mafios umie dawać zarzuty", ale ty naprawdę z każdym postem się pogrążasz ;) I mojej reakcji po twojej śmierci nie jestem ciekawy bo nawet jeśli jesteś niewinny to nie będę tegp żałował bo ta niewiadoma chyba nie tylko mnie "rozwala". Po prostu tracimy czas ;)
Ja również zagłosowałem na Genesis.
Powody podałem w kilku postach:
Chyba zmienię zdanie i zagłosuję na Genesisa.Lepiej naradzić się i głosować grupą ponieważ potem może być remis ;/
Słodki Pan Ciastek
27.09.2014, 16:08
Też tak sądzę :)
Tylko czekam aż Genesis powie, że wszyscy którzy na niego głosowali są podejrzani i są mafią;)
Mroczny Pan Skromności
27.09.2014, 16:24
Osobiście mam wrażenie, że mafia specjalnie ściągnęła podejrzenia na Genesisa. Ja w każdym razie na niego nie głosuję, bo mam wrażenie, że to kolejne pudło. Na chwilę obecną poza moim podejrzeniem jest właśnie Genesis, a poza tym Everlasting i wieloryb. Szerzej na temat podejrzanych przez mnie osób wypowiem się po głosowaniu miasta (i proponuję Wam też codziennie pisać taki obszerniejszy post na temat aktualnej listy podejrzanych, bo może się przydać innym w przypadku "kropnięcia" przez mafię).
Słodki Pan Ciastek
27.09.2014, 16:28
Tylko czekam aż Genesis powie, że wszyscy którzy na niego głosowali są podejrzani i są mafią;)
haahahah dokładnie xD :D
konformistyczny lodzik
27.09.2014, 16:46
Ktoś jeszcze nie głosował?
Mroczny Pan Skromności
27.09.2014, 16:50
jej zapytaj xD
Malfurion
27.09.2014, 17:22
haahahah dokładnie xD :D
Jestescie w mafii!
Słodki Pan Ciastek
27.09.2014, 17:25
Jestescie w mafii!
[ironia] taki los xD :D [ironia]
mystically_mad
27.09.2014, 17:46
hahah, ja od zawsze jestem mafozem i to ja was wszystkich zabijam ! :D
Jestescie w mafii!
co za akt desperacji xd
Jestescie w mafii!
Chciałabym :>
Czarna Wdowa walczyła z kosmicznym wrogiem, gdy z wieżowca zeskoczył Hulk, pod którym aż zatrzęsła się ziemia. Zielony demon destrukcji zobaczył, co się dzieje i ruszył z pełnym impetem na stwora walczącego z kobietą.
- UWA…! – wrzasnął Everlasting, wyskakując zza rogu.
Niestety było już za późno i Genesis, którego odrzucił od siebie inny kosmita, został rozdeptany przez Hulka.
Miasto zlinczowało Genesisa, który był... niewinny. W grze nadal 4 mafiosów.
Wyniki głosowania:
1. Lepkie Paluszki23 – konformistyczny lodzik
Genesis - konformistyczny lodzik
2. Ktoś - Genesis
3. Rainbow Dash - Genesis
4. Kontrowersyjna kaczuszka - Genesis
5. Skromny Pan Mroczności - Chwalisława
6. Luna - Genesis
7. konformistyczny lodzik - Genesis
8. Nix - Nix
9. Pink Panther - Genesis
10. Diana – konformistyczny lodzik
11. Everlasting - Everlasting
12. Słodki Pan Ciastek - Genesis
13. Fallen – Ktoś
14. Mystically mad - Genesis
15. Chwalisława – Genesis
LepkiePaluszki23
27.09.2014, 18:10
Wiedziałem, że Genesis jest niewinny :((
Pink Panther
Że co :O
O cholera :|
Teraz to już nie wiem. Poczekam na ruch mafii, a tak, jak proponował Skromny, za chwilę wrzucę listę moich podejrzanych.
Tak myślałam, że Genesis jest niewinny, a pewnie i tak zginie. Nie głosowałam na niego ani razu, wcale nie byłam do tego pomysłu przekonana. :/
mystically_mad
no jak to niewinny?
cos mi tu ściemniacie!
Genesis wybacz nam!
świeć panie nad Twą duszą
o-O
Myślałam, że Genesis był mafiosem.Liczyłam na to że wyeliminujemy chociaż jednego:(
Słodki Pan Ciastek
27.09.2014, 18:13
Niestety. Straciliśmy czas. też przeze mnie, ale Genesis musi przyznać, że wprowadzał nas trochę w błąd ; ) Ale mimo wszystko
Teraz tylko czekać na werdykt mafii. Przewiduje, że dziś zginie Reinbow :( Jeśli jest niewinna...
Chwalisława
27.09.2014, 18:14
NO JAK TO?! Byłam święcie przekonana, że trafię!
mam nadzieję, że następnym razem pozbędziemy się jednego
Moim zdaniem w mafii są:
Ktoś, Renibow, Luna i Pinki, choć nad tym ostatnim się poważnie zastanawiam i nie jestem co do niego przekonany.
W jutrzejszym głosowaniu głosuję na Lunę.
mystically_mad
27.09.2014, 18:16
Moja lista podejrzanych:
LepkiePaluszki23
Luna
SPM
Ktoś, Renibow, Luna i Pinki
Poza nimi zastanawiam się jeszcze nad LP i Dianą. (i nie, nie dlatego, że głosowali na mnie)
LepkiePaluszki23
27.09.2014, 18:22
kontrowersyjna kaczuszka nie głosowałem na ciebie :)
Słodki Pan Ciastek
27.09.2014, 18:23
Lista podejrzanych:
Diana: Strasznie dziwnie się zachowuje. Pisze tylko jak ktoś o niej wspomina, a kiedy o niej zapomnimy znów ucicha. Na bieżąco kontroluje temat nie udzielając się i nie dając żadnych wskazówek kto może być mafiozem. Podobnie zachowywała się w drugiej edycji, gdzie była mafiozem ;)
PP: Nietypowy przeciwnik. Raz nam pomaga, a raz zgrywa z siebie jedną wielką niewiadomą. Kiedyś ucichł, gdy wspomnieliśmy, że może być cattanim. Przypadek?
Ktoś: Odzywa się tylko, kiedy ktoś ginie. Nie daje ŻADNYCH postów, które mogłyby nam pomóc. Jej posty tu są takie, jakieś "fałszywe". To tylko moje przeczucie?
Luna: Nie wiem czemu, chyba przeczucie. Z tego co wiem nie tylko ja ją podejrzewam.
SPM: Również zachowuje się nietypowo i też zachowuje się jak typowy mafioz.
RB: Jedna wielka NIEWIADOMA. Nie mam pojęcia jak ona to robi, ale raz daje nam poczucie, że jest mieszkańcem, a raz przeciwnie. Podobnie jak Pink.
Mroczny Pan Skromności
27.09.2014, 18:24
W odróżnieniu od większości z was, ja już wcześniej byłem przekonany o niewinności Genesisa. Teraz moje oczy kierują się w stronę Chwalisławy, na którą to oddałem swój głos. Dzisiaj miasto było wyjątkowo jednomyślne, więc można przypuszczać, że większość (jeżeli nie wszyscy) mafii zagłosowała na Genesisa, jednak trudno jednoznacznie stwierdzić, kto jest bardziej podejrzany spośród tej grupy. Wciąż bacznie przyglądam się Juliet. Do grona osób poza podejrzeniem dołącza za to Nix, który po raz kolejny nie oddał głosu. Jak już mówiłem wczoraj, mafia zawsze głosuje, bo chce mieć największy wpływ na rozgrywkę.
kontrowersyjna kaczuszka nie głosowałem na ciebie :)
Jezusie, no też racja. Przepraszam. Ale i tak wydajesz mi się podejrzany :D
Poza nimi zastanawiam się jeszcze nad LP i Dianą. (i nie, nie dlatego, że głosowali na mnie)
Przecież ja na ciebie ani razu nie głosowałam ;o
Moja lista:
- Luna. Trudno mi to wyjaśnić, po prostu jak czytam czasem jej posty, to przypominają mi moje z drugiej edycji FM, kiedy byłam w mafii. ;P Takie niby luźne, ale czasem mam dziwne wrażenie :|
- Chwalisława. Powód jak wyżej + to, co wcześniej pisał Mroczny w temacie.
- Juliet. W tym przypadku nie będę tłumaczyć, bo wiele razy o niej wspominano...
Zastanawiałam się też nad Rainbow i LP23, ale to już mniej, nie jestem do nich do końca przekonana.
LepkiePaluszki23
27.09.2014, 18:26
kontrowersyjna kaczuszka: Dlaczego? Dlatego, że nie piszę zbyt wielu postów?
kontrowersyjna kaczuszka: Dlaczego? Dlatego, że nie piszę zbyt wielu postów?
nie wiem, na pewno nie dlatego. tak po prostu wydajesz się podejrzany :D
A co do Luny, mam takie samo wrażenie co Diana :D
Pink Panther
27.09.2014, 18:29
PP: Kiedyś ucichł, gdy wspomnieliśmy, że może być cattanim. Przypadek?
Nie żeby coś, ale nie siedzę 24/7 przed kompem. Nawet nie wiedziałem, że zostałem wytypowany jako potencjalny cattani xD
Poza tym gdybym nim serio był, to chyba dobrze, że bym ucichł? Nie wiem czy wiesz, ale cattani to ten dobry :|
Moje typy:
Juliet - udaje wielce wyluzowaną, jakby próbowała odciągnąć od siebie uwagę.
Krewetka - pisałem o tym wcześniej, "zagłosuję na Shivera, mimo że nie mam dowodów na jego bycie w mafii, ale głos przecież trzeba oddać". Nakłanianie do głosowania na niewinnego to typowa zagrywka mafii, tak myślę.
Renibow - tu akurat zgadzam się z SPC.
Luna - cichutka, a jak już coś napisze, to oskarża :| I nic więcej. No nie wiem. Podejrzana.
SPC - nic nie robi tylko oskarża, ciągle nowe osoby, aż nagle wraca do tych starych :| Wydaje mi się, że może robić jako taki, przepraszam za stwierdzenie, "mafijny błazen". Swoim zachowaniem utwierdza nas w przekonaniu, że jest niewinny i podkłada nam niewinne osoby, żebyśmy marnowali swoje głosy.
Aczkolwiek SPC podejrzewam najmniej.
e: Jeszcze mystically podejrzewam, po prostu jej posty są dziwne i podejrzane.
LepkiePaluszki23
27.09.2014, 18:33
@up. Mam dokładnie takie samo zdanie o Juliet
Chwalisława
27.09.2014, 18:33
Teraz moje oczy kierują się w stronę Chwalisławy, na którą to oddałem swój głos.
- Chwalisława. Powód jak wyżej + to, co wcześniej pisał Mroczny w temacie.
No ale dlaczego na mnie!? :)
mystically_mad
27.09.2014, 18:37
Jeszcze mystically podejrzewam, po prostu jej posty są dziwne i podejrzane.
Przepraszam bardzo, ale w czym dziwne i podejrzane bo Cię nie rozumiem.
Jestem mieszkańcem, mafiozem i cattanim. 3w1!
Cytryśnia
27.09.2014, 18:37
Ciastku, ja już mówiłam - nie siedzę tu cały dzień i nie piszę teorii spiskowych rodem z mody na sukces. Aktualnie mam bardziej interesujące mnie (a wcale nie pożyteczniejsze :D) zajęcie. Wchodzę przeważnie na egzekucje, przeglądam też trochę w ciągu dnia, żeby zobaczyć jak gra przebiega, bo po prostu uwielbiam wszelkie konkursy na forum. Ale ta gra jest trudna .___.
Co do moich typów <zbiera resztki sił>, to sądzę, że ktoś z kaczek, chwalisław i innych lodzików. To kółeczko wzajemnej adoracji, nie wykoluczone, że któremuś z nich się poszczęściło. A z drugiej strony wykluczyłabym ich po wczorajszym zabójstwie Aty. Może Ciastek - na początku zachowuje się jak mafioz, nawet za bardzo jak mafioz, więc odrzucamy tezę, ze jest mafiozem, bo to zbyt oczywiste, a on nas po cichu zabija. Poza tym posty Luny wydają mi się dosć sztuczne, jak zauważyła Diana. I może LP, zwykle jest bardziej aktywny.
@down: no to czytaj dalszą częśc posta, napisałem te przemyślenia na bieżąco :D
Co do moich typów <zbiera resztki sił>, to sądzę, że ktoś z kaczek, chwalisław i innych lodzików. To kółeczko wzajemnej adoracji, nie wykoluczone, że któremuś z nich się poszczęściło.
No tak, zabilibyśmy Agatę. <3 gdybym był w mafii, nigdy bym jej nie zabił ani nie pozwoliłbym na jej zabicie. </3
Pink Panther
27.09.2014, 18:41
No tak, zabilibyśmy Agatę. <3 gdybym był w mafii, nigdy bym jej nie zabił ani nie pozwoliłbym na jej zabicie. </3
A może to taki sposób, żeby Was nie podejrzewano? ;P Wiesz, mafia nie ma skrupułów... :P
A może to taki sposób, żeby Was nie podejrzewano? ;P Wiesz, mafia nie ma skrupułów... :P
są rzeczy ważne i ważniejsze :)
Nie będę się bronić, bo jak mam potwierdzić, że jestem niewinna jeśli wy mówicie inaczej?;)
Oskarżam tylko dlatego, że nie wiem do czego innego może służyć ten temat.Chyba nie do popijania biosoczków :P
Mroczny Pan Skromności
27.09.2014, 18:44
Chwalisławo:
Tutaj post z wczoraj z tłumaczeniem - KLIK (http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1834104#post1834104)
tutaj wypowiedź sprzed kilku dni, do której odnoszę się we wczorajszym poście - KLIK (http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1833620#post1833620)
Nie będę się bronić, bo jak mam potwierdzić, że jestem niewinna jeśli wy mówicie inaczej?;)
Oskarżam tylko dlatego, że nie wiem do czego innego może służyć ten temat.Chyba nie do popijania biosoczków :P
po prostu jest w Twoich postach coś takiego, że mnie to przekonuje do Twojego mafiostwa.
LepkiePaluszki23
27.09.2014, 18:48
Nie udzielam się zbytnio w fm, bo jak ktoś wie lub nie to byłem w szpitalu z wyrostkiem robaczkowym. Potem w domu z 2 tygodnie siedzenia i mam teraz dużo zaległości. Przepisywanie zeszytów itp. Forum mam włączone i od czasu do czasu zajrzę.
konformistyczny lodzik
27.09.2014, 20:05
Jak sądzicie, kogo dziś zabiją?
mystically_mad
27.09.2014, 20:23
Rainbow, SPC albo mnie.
Zabiją lodzika, Spc albo Evera
Słodki Pan Ciastek
27.09.2014, 20:40
Dlaczego mnie mają zabić xD Jesteście okrutni :( :D
Myślę, że mnie nie zabiją, a poczekają, aż wy to zrobicie ;) A jeśli mnie zabiją to....
Żegnam :-(
Ja też się pożegnam ponieważ czuję, że mafia zabija losowe osobyXD
Mroczny Pan Skromności
27.09.2014, 20:52
Była już ofiara z nickiem na A, na B i na C :D Może to jest ich system xD
Słodki Pan Ciastek
27.09.2014, 20:53
Ja też się pożegnam ponieważ czuję, że mafia zabija losowe osobyXD
Nigdy nie uwierzę w to, że mafia zabija losowe osoby. N I G D Y :)
szczerze to juz nie mam siły, po tylu rozkminach nie mam juz pojecia na kogo głosować :P nawet sobie na karteczce rozpisałam i co? :D
w sumie zastanawiałam sie między Genesisem, a Juliet [konformistyczny lodzik?], potem jeszcze nad Chwalisławą noale moze źle strzeliłam
napisze to trzeci raz bo widocznie przynosi mi to szczęście: żegnajcie. pragnę po smierci świeczuszki w profilu :P
edit:
Była już ofiara z nickiem na A, na B i na C :D Może to jest ich system xD
dobrze, ze pierwsza literka mojego nicku jest pod koniec alfabetu... a moze zaliczą mnie jako "Dash Rainbow"? :D
Pink Panther
27.09.2014, 21:00
Dobra, z góry się żegnam xDD
W testamencie - zabijcie Juliet pls <3
Ale ja myślę, że dziś mafia wyeliminuje kogoś, na kogo nikt z miastowych nie ma zamiaru głosować :| Bo po co mają zabijać kogoś, kogo prędzej czy później my zabijemy.
Dobra, z góry się żegnam xDD
W testamencie - zabijcie Juliet pls <3
Ale ja myślę, że dziś mafia wyeliminuje kogoś, na kogo nikt z miastowych nie ma zamiaru głosować :| Bo po co mają zabijać kogoś, kogo prędzej czy później my zabijemy.
Może mafia będzie zabijać osoby, które potencjalnie są Cattanim.
Pink Panther
27.09.2014, 21:07
Wątpię, żeby cattani się wychylał. Więc to wg. mnie byłyby takie trafienia na ślepo.
Cytryśnia
27.09.2014, 21:08
lol, to raczej jeden z celów mafii przecież :|
jeśli mnie zabiją chcę świeczkę :-( ostatnia wola umierającego
lol, to raczej jeden z celów mafii przecież :|
jeśli mnie zabiją chcę świeczkę :-( ostatnia wola umierającego
Pytanie kto nie chce świeczki;)
Diana, Luna, Nix i Fallen robili nocny obchód miasta.
- Ktoś (=/=CW) wyraźnie przerzedza nasze szeregi… - mruknęła Luna.
- Damy radę – zapewnił Nix.
- Patrzcie, to mnie dziś kropną – zaczęła się wygłupiać Fallen, która została parę metrów za nimi. – Ratunku! Ratunku! – wołała lekko chichocząc.
- Oj, przestań – machnęła ręką Diana. – To nie jest śmieszne.
- Pomocy! – krzyknęła Fallen, po czym dało się słyszeć mocne uderzenie o wodę. Po chwili zapanowała cisza, która przykuła uwagę agentów.
- Fallen zniknęła! – wrzasnął Nix i podbiegł do balustrady mostu, na którym stali.
- Stracić człowieka przez taką głupotę – jęknęła Diana…
- Nikt z zewnątrz nie wiedział, że tu będziemy...
Dziś mafia kropnęła Fallen.
Pozostali przy życiu:
1. Lepkie Paluszki23
2. Ktoś
3. Rainbow Dash
4. Kontrowersyjna kaczuszka
5. Skromny Pan Mroczności
6. Luna
7. konformistyczny lodzik
8. Nix
9. Pink Panther
10. Diana
11. Everlasting
12. Słodki Pan Ciastek
13. Mystically mad
14. Chwalisława
co oni ubijają osoby które sie nie udzielają? O.o
LepkiePaluszki23
27.09.2014, 21:10
I znów żadnych poszlak. Zwariuję zaraz :|
Pink Panther
27.09.2014, 21:10
I znowu ktoś, kto się nie udziela.
Tylko Ata nie pasuje do tego schematu :|
Myślę, że to cisza przed burzą.
co oni ubijają osoby które sie nie udzielają? O.o
Jeśli zabijają osoby, które się nie udzielają to trudniej zebrać wskazówki.
Fallen tak samo jak Bjork nie udzielała się, więc w jutrzejszym głosowaniu będziemy musieli strzelać.
Mafia chce żebyśmy się pozabijali nawzajem;/
Słodki Pan Ciastek
27.09.2014, 21:14
A ja nwm czy to pomyłka, czy wskazówka od Libby. Przy liście żywych było "Pink Panther-". Jako jedyny miałeś pauzę. Wskazówka ostatnim życzeniem Aty... xD :D
Pink Panther
27.09.2014, 21:15
A ja nwm czy to pomyłka, czy wskazówka od Libby. Przy liście żywych było "Pink Panther-". Jako jedyny miałeś pauzę. Wskazówka ostatnim życzeniem Aty...
Ej sorry, ale:
AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH xDDDD
Bardzo się mnie uczepiłeś, ok. Ale literówki to też są już dla Ciebie poszlaki? xD
Mroczny Pan Skromności
27.09.2014, 21:17
Hmm... A może mafia wzięła się za wyeliminowanie paczki wodnych zwierząt? W sensie orka, wieloryb, krewetka? Tylko że jaki miałoby to związek z grą xD
To ofc nie jest poważna teoria ;P Na tę chwilę nie wiem co napisać. Kolejne morderstwo, które niczego nie wniosło do naszych rozważań.
Słodki Pan Ciastek
27.09.2014, 21:17
Ej sorry, ale:
AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH xDDDD
Bardzo się mnie uczepiłeś, ok. Ale literówki to też są już dla Ciebie poszlaki? xD
Jezu nawet sarkazm mam w nawiasie kwadratowym zaznaczać xD
Pink Panther
27.09.2014, 21:19
Jezu nawet sarkazm mam w nawiasie kwadratowym zaznaczać xD
Myślałem, że piszesz poważnie. Przepraszam więc ;)
Słodki Pan Ciastek
27.09.2014, 21:21
Nic się nie stało xD Ale teraz przedstawmy osoby na które będziemy głosować jutro + oczywiście argumenty ;)
mystically_mad
27.09.2014, 21:23
Jutro będę strzelać na kogo zaglosuje. Ot tak wypisze numerki od 1 do 15 i kogo wylosuje ten otrzyma mój glos.
LepkiePaluszki23
27.09.2014, 21:25
Ja dalej głosuję na Juliet, bo na początku gry taka wyluzowana, rozmowna, a teraz taka nagle cicha. Może to przez to, że ma mniej czasu dla gry niż na początku.
Mroczny Pan Skromności
27.09.2014, 21:29
Jutro będę strzelać na kogo zaglosuje. Ot tak wypisze numerki od 1 do 15 i kogo wylosuje ten otrzyma mój glos.
Nie bierz tego do siebie, ale to chyba najgłupsza rzecz, jaką tu przeczytałem, włączając rozkminy Ciastka. Zabijanie drogą wyliczanki? Rozumiem, że swój nick też umieścisz w tym losowaniu? ;P
Pink Panther
27.09.2014, 21:30
Ja dalej głosuję na Juliet, bo na początku gry taka wyluzowana, rozmowna, a teraz taka nagle cicha. Może to przez to, że ma mniej czasu dla gry niż na początku.
Dokładnie. Też zagłosuję na Juliet. Albo na mystically. Nie umiem wyjaśnić, czemu ona. Wydaje mi się po prostu podejrzana :|
Im dalej zachodzimy w grze tym bardziej mam wrażenie, że Ciastek i PP są niewinni.
Muszę się zastanowić na kogo zagłosuję, zastanawiam się nad Everlastingiem, nie głosuje i jest bardzo cichy.Może nie ma czasu itd ale moim zdaniem jest podejrzany.
Takie wspólne głosowanie "bo jest podejrzany" chyba nic nie daje, przykład z Genesisem, w zasadzie to mam wrażenie, że został wywalony w akcie ochrony własnej, a mafia na tym skorzystała.
Może lepiej się skupić na kimś, kto był podejrzany ale się od podejrzeń wykręcił.
edit: i boże, co to za osoby, jakaś kaczuszka, jakiś lodzik, kto zmienia nicki w czasie gry no omg xd nie wiem kto to są ;c
mystically_mad
28.09.2014, 07:32
Nie bierz tego do siebie, ale to chyba najgłupsza rzecz, jaką tu przeczytałem, włączając rozkminy Ciastka. Zabijanie drogą wyliczanki? Rozumiem, że swój nick też umieścisz w tym losowaniu? ;P
To był sarkazm, Skromny Panie Mroczności :)
Dokładnie. Też zagłosuję na Juliet. Albo na mystically. Nie umiem wyjaśnić, czemu ona. Wydaje mi się po prostu podejrzana :|
Kobiecie z własnego miasta nie ufasz? :( Jak Cię dorwę, to Cię zabiję! :D
PS. Głosuję na Lunę.
konformistyczny lodzik
28.09.2014, 08:55
Jakie poważne dyskusje, jejku ; o
Po wczorajszych wynikach głosowania całkowicie zostałam spłoszona z tropu, dlatego teraz mam mętlik w głowie.
Podajcie jakieś swoje argumenty, dlaczego chcecie na kogoś głosować itp, przemyślę wtedy wszystko xd
Cytryśnia
28.09.2014, 09:05
To był bardzo nieudany i zły sarkazm.
Jak dla mnie najbardziej podejrzana jest Juliet na tę chwilę + mistycally po poście powyżej. Jednak dziś mój głos pójdzie raczej na Juliet
konformistyczny lodzik
28.09.2014, 09:07
Jak dla mnie najbardziej podejrzana jest Juliet na tę chwilę + mistycally po poście powyżej. Jednak dziś mój głos pójdzie raczej na Juliet
Jak dla mnie to Juliet też jest bardzo podejrzana, głupia laska z niej :x
Zabić ją, co ona sobie wyobraża!
Słodki Pan Ciastek
28.09.2014, 09:25
To był bardzo nieudany i zły sarkazm.
Właśnie udany :* To miało pokazać, że każdy głosuje na kogo chce i nic z tego sensownego nie wynika + Że zabijamy nie mając jasnych sensownych podstaw. =)
Cytryśnia
28.09.2014, 10:04
Właśnie udany :* To miało pokazać, że każdy głosuje na kogo chce i nic z tego sensownego nie wynika + Że zabijamy nie mając jasnych sensownych podstaw. =)
Hm... Nigdy nie lubiłam pytań "co autor miał na myśli" :P
edit: i boże, co to za osoby, jakaś kaczuszka, jakiś lodzik, kto zmienia nicki w czasie gry no omg xd nie wiem kto to są ;c
jestę krewetkię, a raczej byłę.
a lodzik to Juliet.
PS jest temat na temat zmiany nickow, a raczej kto kiedy na jaki zmienil :)
Ja glosuje na Lune.
może jednak tym razem spróbujmy i napiszmy kto głosuje na kogo? zobaczymy jak nam sie to uda ;P
ja głosuje na Chwalisławę, tak jak Skromny :P
LepkiePaluszki23
28.09.2014, 10:33
kontrowersyjna kaczuszka- szybko zmieniasz zdanie. Wczoraj powiedziałeś, że jutro głosujesz na Pinkiego. Dziś głosujesz na Lunę. Szybko typy zmieniasz.
gllos na lune, poniewaz wiekszosc jej postow jest bardzo podejzana, glosuje z tlumem, co robi pewnie wiekszosc mafiozow. nie probuje sie wychylac, chce zostac niezauwazanla piszac niekiedy (tu nie ma nic zwiaznego z iloscia postow, luna pisze posty pomiedzy waznymi postami, rozkminami innych, przez co tak na prawde wwiekszosc nie zwraca uwagi na jej posty)
up: tak, wczoraj mowilem, ze glosuje na pinkiego, ALE wspomnialem tez, ze sie zastanowie jeszcze. bylo to przed glosowaniem i przed zabiciem mafii.
Chwalisława
28.09.2014, 10:50
ohoh... coraz więcej ludzi mnie podejrzewa! ja chcę jeszcze grać xddd jeśli mnie zabijecie... kiedyś, to będzie kolejna strata mieszkańca i mafiozi będą szczęśliwi :)
ja się waham między Pinkim, a Luną... chociaż bardziej przeważa jednak Luna, której posty faktycznie wydają się lekko podejrzane. jeśli znów nie trafię, to niestety, ale Pinkuś - mój głos będzie leciał na ciebie, przepraszam :( chyba że coś się zmieni
Chwalisława - jak to coraz wiecej chce głosować? ja zauwazylam dopiero dwie osoby ;) wiec przyznać sie, kto tez chce oddać głos na Chwalisławę? :P
Chwalisława
28.09.2014, 11:22
Chwalisława - jak to coraz wiecej chce głosować? ja zauwazylam dopiero dwie osoby ;) wiec przyznać sie, kto tez chce oddać głos na Chwalisławę? :P
haha, no tak, ale wcześniej jeszcze Diana mówiła coś o mnie i Genesis xd może nie głosować, ale coraz więcej ludzi mnie podejrzewa :)
czyli razem trzy, bo Genesis nie żyje :P a dlaczego mielibysmy nie głosować na ciebie? :P
a dlaczego mielibysmy nie głosować na ciebie? :P
może dlatego, że niewinna Ata mówiła, że ona nie jest w mafi, po czym ją mafia kropnęła? Ludzie otwórzcie oczy. Myślicie, że jak byśmy byli w mafi, zabijalibyśmy osoby, które uważają, że w niej nie jesteśmy? Albo jesteście w mafi, i robicie to specjalnie, albo po prostu tego nie widzicie, nie wiem dlaczego.
Chwalisława
28.09.2014, 11:33
czyli razem trzy, bo Genesis nie żyje :P a dlaczego mielibysmy nie głosować na ciebie? :P
haha, bo nie jestem mafiozem? xddd a tak na serio, to nie sądzę, żebym zachowywała się jakoś podejrzanie... fakt, moze piszę mało postów, no ale w tygodniu to szkoła i każdy wie jak jest ;)
konformistyczny lodzik
28.09.2014, 11:45
I tak wszyscy zginiecie
Słodki Pan Ciastek
28.09.2014, 12:10
Ja dziś głosuję na Lunę jutro na Dianę, jeśli nie zagłosuje jutro na Diane to na Pinkusia, ale w sprawie PP, myślę, że to znów nie będzie celny strzał :/
Ja zastanawiam się nad Luną, Juliet i Chwalisławą. Muszę jeszcze pomyśleć, ale na pewno oddam głos na jedną z nich.
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego moje posty są podejrzane?o-O
Trochę sztywnie piszę, ponieważ jestem nowa na forum i muszę się przyzwyczaić;)
Chwalisława
28.09.2014, 12:55
gllos na lune, poniewaz wiekszosc jej postow jest bardzo podejzana, glosuje z tlumem, co robi pewnie wiekszosc mafiozow. nie probuje sie wychylac, chce zostac niezauwazanla piszac niekiedy (tu nie ma nic zwiaznego z iloscia postow, luna pisze posty pomiedzy waznymi postami, rozkminami innych, przez co tak na prawde wwiekszosc nie zwraca uwagi na jej posty)
Luna, dlatego :) Ja się tutaj zgadzam z kaczusią...
Chwalisława - każde z nas moze powiedziec, ze nie jest w mafii :P
moje typy do głosowań to Chwalisława, kaczucha, Ktoś. mam powody czemu, jednak póki co nie chce ich ujawniać :P
mystically_mad
28.09.2014, 12:58
Luna, dlatego :) Ja się tutaj zgadzam z kaczusią...
A ja się zgadzam z Wami :)
mam powody czemu, jednak póki co nie chce ich ujawniać :P
No tak, niech cię zabiją i się nie dowiemy, jakie powody tobą kierują.
Chociaż ja stawiam na to, że powody są takie, że mówimy prawdę i chcesz nas uciszyć. -_-
No dobra:D
Rzeczywiście moje posty wyglądają dość sztucznieXD
Ja muszę się szybko zastanowić na kogo głosować, szczerze to nie mam zielonego pojęcia.
Zastanawiam się nad Ktosiem, Juliet i Everlastingiem.
No tak, niech cię zabiją i się nie dowiemy, jakie powody tobą kierują.
Chociaż ja stawiam na to, że powody są takie, że mówimy prawdę i chcesz nas uciszyć. -_-
to mnie nie zabijaj, mafio :D
powód jest taki, ze strasznie krzyczycie z Chwalisławą, zeby zabić np. taką Lunę. pewnie jest niewinna, a miastowi nie wiedząc na kogo głosować idą za waszym głosem. a to wam jest na rękę ;) oto jeden z powodów ;)
pozatym - nie chce was uciszac, to jest tylko moja opinia i przeczucie, moge sie mylią, a moge tez miec racje :P
Luna - na Everlastinga nie ma co głosować, bo on sie w ogóle nie udziela i nie głosuje. a mafia właśnie chce mieć jak najwiekszy wpływ na rozgrywkę ;)
i ludzie wezcie sie tak nie spinajcie, to tylko gra :P
Ja w końcu zdecydowałam się mimo wszystko oddać głos na Juliet. Nie mogłam się zdecydować między nią a Luną i Chwalisławą, w końcu zrobiłam wyliczankę i padło na lodzika. :P Myślę, że to dobra decyzja, głosuję na nią już od dwóch dni.
konformistyczny lodzik
28.09.2014, 13:43
Myślę, że to dobra decyzja, głosuję na nią już od dwóch dni.
Ja to samo, niezle z niej ziolko!
mystically_mad
28.09.2014, 13:48
a ja dzisiaj na Lunę :)
Słodki Pan Ciastek
28.09.2014, 14:04
Ja też dzisiaj oddaje głos na Lunę i nie Reinbow nie idę za większością. Luna jest od dawna w moim Death Note :)
Chwalisława
28.09.2014, 14:38
powód jest taki, ze strasznie krzyczycie z Chwalisławą, zeby zabić np. taką Lunę.
no tutaj to się akurat uśmiałam... nigdy nie pisałam, na kogo będę głosować, a o Lunie napisałam tylko teraz.
powód jest taki, ze strasznie krzyczycie z Chwalisławą, zeby zabić np. taką Lunę. pewnie jest niewinna, a miastowi nie wiedząc na kogo głosować idą za waszym głosem. a to wam jest na rękę ;) oto jeden z powodów ;)
krzyczę, bo ją podejrzewam. Mogę to samo powiedzieć, że krzyczysz, żeby głosować na mnie lub Chwalisławe. :)
Pink Panther
28.09.2014, 15:09
A ja oddałem swój głos na mystically.
mystically_mad
28.09.2014, 15:26
@up, myślisz, że jestem mafiozem?
myślisz, że przypadłby mi ten zaszczyt podczas pierwszego grania w FM? ;)
Słodki Pan Ciastek
28.09.2014, 15:33
A ja oddałem swój głos na mystically.
Tak marnujmy swoje głosy :/ Wierzę w niewinność KK, Chwalci i mystacily. Jakie mamy podstawy na oskarżanie ich? Odpowiem. Żadne.
mystically_mad
28.09.2014, 15:35
@up, mystically. M Y S T I C A L L Y :)
Głos na Lunę. :)
Byłoby zabawnie gdyby i Rainbow i kaczucha się sprzeczali na pokaz, a tak naprawdę byli w mafii.
Byłoby zabawnie gdyby i Rainbow i kaczucha się sprzeczali na pokaz, a tak naprawdę byli w mafii.
Tak, oczywiście. Jestem w mafi... -_-
Mroczny Pan Skromności
28.09.2014, 16:17
No, przyznał się :D To problem z głowy :P
No, przyznał się :D To problem z głowy :P
Żebyście potem nie żałowali, że mnie wyeliminujecie :)
Mroczny Pan Skromności
28.09.2014, 16:22
Jeśli o mnie chodzi, to nie zamierzam na Ciebie głosować. Przynajmniej na razie nie widzę ku temu powodów. Swoje typy podałem już wczoraj, przedwczoraj (i tak dalej), więc nie będzie trudno się domyślić, na kogo dzisiaj poszedł mój głos.
mystically_mad
28.09.2014, 16:22
Ja tam krewetce ufam, że nie jest w mafii :)
Pink Panther
28.09.2014, 16:43
@up, myślisz, że jestem mafiozem?
myślisz, że przypadłby mi ten zaszczyt podczas pierwszego grania w FM? ;)
Profesjonalna linia obrony, nie ma co.
Mroczny Pan Skromności
28.09.2014, 16:53
@up - dobrze, że ten argument nie padł w trakcie pierwszej edycji <OK>
Słodki Pan Ciastek
28.09.2014, 16:55
@up - dobrze, że ten argument nie padł w trakcie pierwszej edycji <OK>
Już się ogarnijcie. Ciśniecie tymi ripostami jak mrówka z okresem :P
mystically_mad
28.09.2014, 16:58
Drogi Ciastku, a niech sobie cisną mnie ile chcą.
Co mnie to obchodzi, jak mnie to nie obchodzi :D
Mam wy***ne na takie gadanie :)
edit: Będą żałować, że nie zabili mafioza, a zwykłego, szarego mieszkańca :)
edit 2: Bo tak naprawdę nie potrafimy się zgrać. Nie wytypujemy konkretnej osoby. Tylko każdy de facto działa w pojedynkę.
Słodki Pan Ciastek
28.09.2014, 17:06
Up: czekaj coś im odpowiedziałaś. Teraz tylko czekać, aż cię oskarżą <3
Everlasting
28.09.2014, 17:06
To na kogo głosować?
Słodki Pan Ciastek
28.09.2014, 17:10
To na kogo głosować?
Wow! Kolejny post Everlastinga! Braaaaaawo! Ja głosuje na Lunę ;)
Wow! Kolejny post Everlastinga! Braaaaaawo! Ja głosuje na Lunę ;)
WOOOW, brawo ciastek, nie każdy ma czas żeby pisać posty :D
To na kogo głosować?
Niektórzy chcą na mystically inni na Rainbow, ale większość na mnie:D
więc oto kandydaci.
mystically_mad
28.09.2014, 17:15
Everlasting - proponuję na Lunę :)
LepkiePaluszki23
28.09.2014, 17:18
Everlasting - proponuję na Lunę :)
Typowe dla mafii nakłanianie kogoś, aby głosowali na tę osobę, której chce się pozbyć mafia :)
Typowe dla mafii nakłanianie kogoś, aby głosowali na tę osobę, której chce się pozbyć mafia :)
Pytał się, to odpowiedziała. Jezu, ludzie. Chcesz głosować na nią, zagłosuj. Ręczę Ci, że głos będzie zmarnowany. Ja stawiam na Lunę. Zresztą, nie tylko ja.
Słodki Pan Ciastek
28.09.2014, 17:24
WOOOW, brawo ciastek, nie każdy ma czas żeby pisać posty :D
Ale skoro się zgłasza to niech chociaż coś pisze albo robi tak, żeby nie dostawać autogłosów :P
mystically_mad
28.09.2014, 17:26
Jeszcze 40 minut i będą wyniki <3
LepkiePaluszki23
28.09.2014, 17:26
Ja już głos oddałem, więc wracam do nadrabiania zaległości :)
Ale skoro się zgłasza to niech chociaż coś pisze albo robi tak, żeby nie dostawać autogłosów :P
A co jeśli wybuchł mu komputer i nie miał dostępu do internetu przez dwa/trzy dni?
mystically_mad
28.09.2014, 17:32
Toż to chemiczny komputer! Wybuchowy! :D
Słodki Pan Ciastek
28.09.2014, 17:33
A co jeśli wybuchł mu komputer i nie miał dostępu do internetu przez dwa/trzy dni?
Nie sądzę :P
mystically_mad
28.09.2014, 17:35
Pszypadeg? Nje sondze!
Poproszę świeczkę:D
Będę śledzić grę;)
mystically_mad
28.09.2014, 17:47
Kupię Ci gromnicę na targu dla porzuconych :(
Kupię Ci gromnicę na targu dla porzuconych :(
Dziękuję zawsze coś:D
mystically_mad
28.09.2014, 17:55
I dam Ci wirtualnego znicza! :D
- Tony, Luna jest zdrajcą! – uparła się kontrowersyjna kaczuszka.
- On ma rację – zapewniał Słodki Pan Ciastek.
- Tak, tak – konformistyczny lodzik tylko zawzięcie kiwał głową, gdy dwaj pierwsi trzymali Lunę, żeby Stark załatwił sprawę.
- Macie dowody? – Tony spojrzał na nich.
- Jest zdrajcą! – zaperzyła się kontrowersyjna kaczuszka.
- Dobra, potem się tym zajmę – rzucił Iron Man, dostając właśnie wezwanie i startując.
- Ale…! - Kaczuszka i Ciastek tak blisko podeszli, że praktycznie wepchnęli Lunę pod strumień ognia wydobywający się spod nóg Starka.
- Ups… - uśmiechnął się przepraszająco Tony. – Muszę lecieć! – machnął im ręką i zniknął na niebie.
Dziś miasto zlinczowało Lunę, która była... winna. Gratulacje! Kropnęliście mafiosa. W grze pozostało 3 mafiosów.
Pozostali przy życiu:
1. Lepkie Paluszki23 – konformistyczny lodzik
2. Ktoś - Luna
3. Rainbow Dash - Chwalisława
4. Kontrowersyjna kaczuszka - Luna
5. Skromny Pan Mroczności - Chwalisława
Luna – Rainbow Dash
6. konformistyczny lodzik - Luna
7. Nix - Nix
8. Pink Panther – mystically mad
9. Diana – konformistyczny lodzik
10. Everlasting - Luna
11. Słodki Pan Ciastek - Luna
12. Mystically mad - Luna
13. Chwalisława
mystically_mad
28.09.2014, 18:24
i co?! mówiłam, że mam rację!
O, zagłosuję na kaczkę i chwalcię, uczepili się biednej, niewinnej Luny...
Coś jeszcze?
LepkiePaluszki23
28.09.2014, 18:25
Nareszcie jeden mafios z głowy. Nigdy bym nie podejrzewał Luny :O
Ha, tym razem się udało! :D Jednak miałam dobre wrażenie co do niej.
Cytryśnia
28.09.2014, 18:27
haha, udało nam się :D
jeszcze tylko 3!
mystically_mad
28.09.2014, 18:27
Daiana, to dlaczego na nią nie głosowałaś? :)
Daiana, to dlaczego na nią nie głosowałaś? :)
Nie głosowałam, bo zastanawiałam się zarówno nad nią, jak i dwoma innymi osobami. W końcu wybrałam Juliet, bo wydawała mi się na równi podejrzana, co Luna. Później zastanawiałam się nad zmianą głosu, ale nie chciałam już mieszać Libby. Doszłam do wniosku, że i tak na pewno Luna zginie.
Jutro jestem skłonny co do głosowania na Ranibow. (oczywiście, jak mnie nie sprzątną)
Słodki Pan Ciastek
28.09.2014, 18:41
Hahahha WIEDZIAŁEM! zdechła....
Z całym szacunkiem Luno. Proszę o to zniczyk
Hahahha WIEDZIAŁEM! zdechła....
Nie zdechła, tylko umarła... -_-
Słodki Pan Ciastek
28.09.2014, 18:44
Nie zdechła, tylko umarła... -_-
Kurde, żarty xD Zresztą samą Lunę lubię, choć się za bardzo nie znamy. Po prostu jako mieszkaniec cieszę się z braku zagrożenia :P
Kurde, żarty xD Zresztą samą Lunę lubię, choć się za bardzo nie znamy. Po prostu jako mieszkaniec cieszę się z braku zagrożenia :P
Dobrze, ale jest różnica między słowem "zdechła" a "umarła".
Słodki Pan Ciastek
28.09.2014, 18:47
Kaczuszko o zwierzęciu się mówi , że zdechło, a liczebnie są bardziej wrażliwe i są bardzo inteligentne. Więc jeśli mówisz, że zwierze zdechło, mam prawo powiedzieć tak o człowieku :P
mystically_mad
28.09.2014, 18:50
Lunałkę
btw. dobrze, że kropnęliśmy mafioza.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.