Zobacz pełną wersję : magiczna fasola
Jak długo rośnie magiczna fasola?
Akselandra
25.08.2004, 12:19
Raczej długo. Codziennie dorasta jej kawałek, Ale mi jeszcze nigdy nie urosła taka wielka, żeby można było się po niej wspiąć.
Ale pytanie!Rośnie cały czas!Aż do pewnego momentu!Potem możesz siępo niej wspiąć!Żeby rosła musisz czarować!NIE MA OKREŚLONEGO CZASU ROŚNIĘCIA FASOLI!!!!Raz rośnie a raz przestaje!
Akselandra
26.08.2004, 10:47
To mi się ciągle zacina i nie chce rosnąć, to ja ją sprzedaje i czekam aż wyrośnie nowa, ale sytuacja się powtarza...
kolczasta
26.08.2004, 10:55
O co chodzi z ta fasola? Mam abrakadabre, ale jeszcze czegos takiego nie widzialam ... Mozna ja gdzies kupic, czy co?
Piczekaj trochę i czaruj to urośnie.Raz miałam rodzinkę co to se raz na ruski rok czrowała,a fasola nie rosła.Za to gdy zaczeli czarować na codzień to w 4 dni urosła.
kolczasta
26.08.2004, 11:04
Ta fasola to to sa normalne nasionka ktore mozna kupic???
Nie.To jest magiczna nagroda za czarowanie na własnej parceli.Jak dużo czarujesz pojawia się albo ona,albo pelargonia,albo korzeń,albo kryształ.
Akselandra
27.08.2004, 21:27
anulka28, a ile ty czarowałaś?? Tzn. jakie czary codziennie używałaś??
Koteczek
28.08.2004, 08:24
Glupie pytanie.... <_< No poprostu czary!!!! :lol: Ale ją można ściagnąć,i wydaje mi się,że gdzieś był taki temat....Albo to ten! :lol: A chcecie stronke,czy jest oczywista?
Akselandra
28.08.2004, 10:32
Ja nie mam zamiaru nic ściągać, bo to tylko psuje zabawę !! :angry:
Originally posted by Akselandra@Aug 28 2004, 11:32 AM
Ja nie mam zamiaru nic ściągać, bo to tylko psuje zabawę !! :angry:
Nikt Ci nie każe -_-
Mi osobiście fasola nie urosła do takiego stopnia, żeby móc się po niej wspinać. A po czasie... Ściągnęłam fasolę z neta... Od razu była wysoka i można było się po niej wspinać. Na górze był śpiący Will Wright ( :P ). Była też, duża puszka magicznych fasolek (nie pamiętam nazwy, ale chyba dobrze napisałam). Ale chyba to wiecie?! A więc nie będę dalej pisać, co się dzieje jak się wyda polecenie 'Dodaj magiczne fasolki'. A tak pozatym, to nie mam Abrakadabry na kompie ;)
Akselandra
28.08.2004, 14:22
wiesz co Elun? Chyba mnie jakoś tak lekko przekonałaś do ściągnięcia fasoli z neta, bo tamta nie chce mi rosnąć :angry:
Z jakiej to strony?? i gdzie to wgrać??
Originally posted by Akselandra@Aug 28 2004, 03:22 PM
wiesz co Elun? Chyba mnie jakoś tak lekko przekonałaś do ściągnięcia fasoli z neta, bo tamta nie chce mi rosnąć :angry:
Z jakiej to strony?? i gdzie to wgrać??
Fasolę ściągniesz bodajże z tej strony (http://sims.kelsha.net/magic4.html). A gdzie wgrać dowiesz się tutaj (http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=6045) :)
Miłego ściągania :D
Pozdrawiam :)
Akselandra
28.08.2004, 20:39
Wielkie dzięki Elun !! Zaraz ją wgram do gry i wypróbuję :)
Ja wole nie ściągać z internetu, bo to całą zbawę mi niszczy. ;) Ale jak ktoś chce to prosze bardzo!
A ile dni rośnie pelargonia? Chodzi mi aż do momentu jak bedzie można zbierać z niej pył chochlików. :)
Ho ho ho i jeszcze trochę!Ja moimi Simami ,oczywiśćie przedstawię ich bo jakżeby inaczej.Starly Stacy(gwiazdo-mag),StarlyMichael(gwiazdo-mag),Starly Claudia(dziecio-gwiazdo-mag),Nancy Starly(Sprzątaczko-mag),żyję jakieś 100 dni i nic.
Akselandra
29.08.2004, 16:24
100 dzni?? To ja mam simówkę 6?? prawie siedemset, ale mi się znudziła, teraz gram inną. Mogę ją nawet przedstawić :) : Edyta Miś, Black Miś (pies), Lamia Miś (sunia) i dziecko (adoptowane) Patrycja Miś. Gram nimi około 300 dni.
Poprzednia rodzinka to Ola Kola, pies Elvis Kola i Krystian Kola. Było jeszcze sporo dzieci, ale "zapomniałam" kupić drabinki do basenu i się wszystkie potopiły...
Ja to bardziej w Ts buduję niż żyję.
Odpowie mi ktoś na pytanie? <_<
Jakaś dziewczyna miała 1999 czy jakoś tak podobnie.No i u niej przy pelargonach zaczeły latać pszczoły no i mogła zebrać.
Akselandra
30.08.2004, 20:51
No to trzeba będzie sobie trochę pograć i wychodować pył chochlików. Ale czy to na pewno prawda, że on tam będzie??
Ja jej wierzę.Do czegoś te nagrody muszą służyć.
Akselandra
30.08.2004, 21:12
A korzeń do czego może być??
Tego jeszcze nie wiem <_< ale wydaje mi sie że on ma coś wspólnego z nieznanymi składnikami
a co jest na końcu tej fasoli??? :o bo nie wiem :P
Na końcu fasoli jest takie powyginane... zakończenie. ^_^
A tak na poważnie-
Widzę, że macie duże wątpliwości, to jako osoba poinformowana :P postram się je rozwiać. Fasolka rośnie cały czas, ale pomalutku :lol: i niezależnie od czarów. Pamiętam, że raz, jak się nie mogłam doczekać, aż urośnie, to włączyłam maksymalną prędkość i posprzedawałam Simów. I czas leciał, a ona w nocy sobie rosła. Jak już napisałam- posprzedawałam Simów- i nikt w tym czasie na działce nie przebyał i nie czarował. W pewnym momencie fasola jest wysoka i rosnąć przestaje- ale nie można się po niej wspiąć. Wtedy na działce szukamy drugiej fasoli. Musi wyrosnąć, z tym, że będzie bardzo mała. I znowu czekamy, aż urośnie. Urośnie odrobinkę więcej niż pierwsza i też przestaje rosnąć. Wtedy Sim będzie mógł wspiąć się po drugiej fasoli (bo jest trochę wyzsza, jak już pisałam) i wejść na ukrytą parcelę. Rozczaruję może, ża ta parcela to nic ciekawego, ale za to można zabrać sobie "darmową" magiczną fasolę.
Aha, fasola rośnie chyba 30 dni. nie wiem dokładnie i nie pamiętam, ale podaję tę liczbę, żebyscie wiedzieli mniej-więcej i nie nastawiali się na 500 dni czekania.
Zresztą, nie wiem, po co ten temat, na forum o tym już było, wystarczyło przejrzeć tematy. ^_^
O fajnie wiedzieć, ja nie wiedziałam ^_^
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.