![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Raczej długo. Codziennie dorasta jej kawałek, Ale mi jeszcze nigdy nie urosła taka wielka, żeby można było się po niej wspiąć.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ale pytanie!Rośnie cały czas!Aż do pewnego momentu!Potem możesz siępo niej wspiąć!Żeby rosła musisz czarować!NIE MA OKREŚLONEGO CZASU ROŚNIĘCIA FASOLI!!!!Raz rośnie a raz przestaje!
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
To mi się ciągle zacina i nie chce rosnąć, to ja ją sprzedaje i czekam aż wyrośnie nowa, ale sytuacja się powtarza...
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
O co chodzi z ta fasola? Mam abrakadabre, ale jeszcze czegos takiego nie widzialam ... Mozna ja gdzies kupic, czy co?
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Piczekaj trochę i czaruj to urośnie.Raz miałam rodzinkę co to se raz na ruski rok czrowała,a fasola nie rosła.Za to gdy zaczeli czarować na codzień to w 4 dni urosła.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ta fasola to to sa normalne nasionka ktore mozna kupic???
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie.To jest magiczna nagroda za czarowanie na własnej parceli.Jak dużo czarujesz pojawia się albo ona,albo pelargonia,albo korzeń,albo kryształ.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
anulka28, a ile ty czarowałaś?? Tzn. jakie czary codziennie używałaś??
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Glupie pytanie.... <_< No poprostu czary!!!! :lol: Ale ją można ściagnąć,i wydaje mi się,że gdzieś był taki temat....Albo to ten! :lol: A chcecie stronke,czy jest oczywista?
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|