Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Maginomony: odp

Angeo
03.09.2004, 10:19
Te grzybki nie dzialaja mi tzn. Nie wchodza na polska wersje gry bo musialam instalowac od nowa.
Macie moze jakis kod? Albo pomozcie mi z grzybkiem :unsure:

Ira
03.09.2004, 16:18
MI tez naie działaja musiałam zrobic to samo! NIEmartw sie sprubuj znów!!!!

Akselandra
03.09.2004, 17:20
A o jakie grzybki wam chodzi?? To może ja pomogę

Mithra
03.09.2004, 19:29
O grzyby uzupełniające składniki magimony i inne takie...

Lillian
04.09.2004, 10:00
Też grzybka mam i nie działa.Wolę ładowarkę i księgę co to składniki,zaklęcia i magimony daje.

Pinia
05.09.2004, 19:20
ja mam i mi działa po angielsku. Mam polską grę i angielskiego grzybka ale i tak z niego nie korzystam. Dla ciekawych mam go zainstalowanego w Downals i GameData\Objects ;)

Angeo
06.09.2004, 08:04
Niestety u mnie jest inaczej a masz orginal? Bo ja tak, a wiec robi mi sie nastepujaco:
-Wszystko jest po angielsku i po zaledwie 3 minutach gry, gra sie wylacza.
Zainstalowalam ponownie i bylo ok. A moze ktos poda kod? Bardzo bym chcialamiec mroczna dzialke w abrakadabrowie i w ogole chce kupowac skladniki potrzebne do zaklec. No i smoki... A czy wzystko co znajduje sie w abrakadabrowie jest platne maginomonami np. wata cukrowa, przejazdzka roller caster itp.? Nie wiem wlasnie czy zaryzykowac i przejechac sie :) Bo musze oszczedzac na czas otrymania kodu. Podobno jest kod, znacie go? :blink: :unsure:

Kr0nica
06.09.2004, 08:28
Kod jest, ale niestey nie działa... jak nie grzybek, to spróbuj to:
http://sims.enorth.com.cn/obj/zip/4501.zip

To jest pudełko (takie samo jak dostajesz od Tajemniczego Gościa, kiedy wprowadzasz się na nową parcelę), dostępne jest w trybie kupowania za, chyba, 6000 Simoleonów.

Pinia
03.10.2004, 12:45
Może masz jakiś błąd w grze? Ja mam orginalne TS Abrakadabra, a gdzie mam zainstalowane to już mówiłam.

kasia
24.12.2004, 19:20
Niestety u mnie jest inaczej a masz orginal? Bo ja tak, a wiec robi mi sie nastepujaco:
-Wszystko jest po angielsku i po zaledwie 3 minutach gry, gra sie wylacza.
Zainstalowalam ponownie i bylo ok. A moze ktos poda kod? Bardzo bym chcialamiec mroczna dzialke w abrakadabrowie i w ogole chce kupowac skladniki potrzebne do zaklec. No i smoki... A czy wzystko co znajduje sie w abrakadabrowie jest platne maginomonami np. wata cukrowa, przejazdzka roller caster itp.? Nie wiem wlasnie czy zaryzykowac i przejechac sie :) Bo musze oszczedzac na czas otrymania kodu. Podobno jest kod, znacie go? :blink: :unsure:
macie kod do roller caster 3

Cocaine
24.12.2004, 20:00
A ja nie wiem w ogóle o jakie wam chodzi grzybki...he?

Adus
25.12.2004, 11:05
Kara, ja też właściwie nie wiem, ale domyślam się, że chodzi o grzybki, które są dostępne w Internecie i po ściągnięciu można za darmo i bez wychodzenia z domu mieć składniki, magimony, o ile mnie pamięć nie zawodzi to można było również dodawać simoleany jak i je sprzedawać, mieć bez zbędnego robienia wszystkie czary, które są w różdżce, bardzo przydatne była również funkcja, dzięki której sim miał wszystkie potrzeby na maxa zielone.

Maga
25.12.2004, 17:57
macie kod do roller caster 3

To calkowicie nie ten dzial na to pytanie!

Grzybek uzupełnaia składniki i magimony.

Ametyzd
25.12.2004, 18:32
Dziewczyno! Wata cukrowa i roller coaster za MAGIMONY?? Przecież te normalne rzeczy (także cukier itp.) są za simoleony!
Kod na simoleony: rosebud !;!;!;!;!;...!;!;!;

Maga
26.12.2004, 12:28
Do kogo ty to piszesz?Jezeli do mnie to ja nigdy nie powiedzialam ze wata i kolejki sa na magimony.

Diddlina23
30.12.2004, 15:43
[QUOTE=Maga]To calkowicie nie ten dzial na to pytanie!

Grzybek uzupełnaia składniki i magimony.[/QUOT

Maga, prosze powiedz, co to za grzybki i skad mozna je sciagnac (podaj link) ;(

Ametyzd
30.12.2004, 17:30
Nie, mówiłam do Adziczki! W ogóle to o ile pamiętam, kolejka jest za darmo albo tania... Ale wystarczy pomyśleć...za watę to normalnie chyba płacisz kilka złotych! Więc w Simsach też nie jest za magimony. :P
PS: Kasia, ty chyba nie wiesz, na jakim forum jesteś... Część o innych grach jest w Off Topicu!