![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
MI tez naie działaja musiałam zrobic to samo! NIEmartw sie sprubuj znów!!!!
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A o jakie grzybki wam chodzi?? To może ja pomogę
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
O grzyby uzupełniające składniki magimony i inne takie...
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Też grzybka mam i nie działa.Wolę ładowarkę i księgę co to składniki,zaklęcia i magimony daje.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ja mam i mi działa po angielsku. Mam polską grę i angielskiego grzybka ale i tak z niego nie korzystam. Dla ciekawych mam go zainstalowanego w Downals i GameData\Objects
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Niestety u mnie jest inaczej a masz orginal? Bo ja tak, a wiec robi mi sie nastepujaco:
-Wszystko jest po angielsku i po zaledwie 3 minutach gry, gra sie wylacza. Zainstalowalam ponownie i bylo ok. A moze ktos poda kod? Bardzo bym chcialamiec mroczna dzialke w abrakadabrowie i w ogole chce kupowac skladniki potrzebne do zaklec. No i smoki... A czy wzystko co znajduje sie w abrakadabrowie jest platne maginomonami np. wata cukrowa, przejazdzka roller caster itp.? Nie wiem wlasnie czy zaryzykowac i przejechac sie ![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Kod jest, ale niestey nie działa... jak nie grzybek, to spróbuj to:
http://sims.enorth.com.cn/obj/zip/4501.zip To jest pudełko (takie samo jak dostajesz od Tajemniczego Gościa, kiedy wprowadzasz się na nową parcelę), dostępne jest w trybie kupowania za, chyba, 6000 Simoleonów. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Może masz jakiś błąd w grze? Ja mam orginalne TS Abrakadabra, a gdzie mam zainstalowane to już mówiłam.
|
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|