Wróć   TheSims.PL - Forum > Blogi > Meryam
Zarejestruj się Blogi FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Oceń wpis

life just sucks then we all die

Napisane 15.06.2017 23:44 przez Meryam

6 lat na forum.
Na tych rozkładających się szczątkach społeczności, obecnie będących zjadanymi przez robale i śmierdzących rozkładem tak bardzo że wszyscy boją się podejść. A ja w tym wszystkim chyba jestem nekrofilem.
Spędziłam tu ponad 1/3 swojego dotychczasowego życia. To trochę przerażające jak o się o tym pomyśli w ten sposób. Spędziłam 1/3 życia w czeluściach internetu, na forum o, o zgrozo, simsach. A potem się dziwię, że moje życie to jedna wielka kupa...
Sama nie wiem co chcę powiedzieć. Happy birthday to me.
Napisane w Bez kategorii
Odwiedzin 49833 Komentarze 2 Edytuj tagi
« Poprzednia     Główny     Następny »
Komentarzy 2

Komentarze

1. Stary komentarz
    Mi w tym roku minie pięć lat na forum, no, prawie 1/3 mojego życia. Ale mnie to nie przeraża; poznałam tu wielu fajnych ludzi, z niektórymi z nich mam stały kontakt, ponadto gdyby nie działy OJSG i Fotostory z opowieściami użytkowników to nie wiem, czy kiedykolwiek zaczęłabym pisać sama, a obecnie to moja największa pasja. Tak, ciągle żałuję, że nie przyszłam tu wcześniej.
    Wytrwaj z nami jeszcze
    Napisane 16.06.2017 15:38 przez Diana Diana jest offline
  2. Stary komentarz
    10 lat w grudniu. Ponad połowa życia, w tym calutka młodość, teoretycznie najlepsze lata życia Ale nie uważam tego czasu za zmarnowanego. Po prostu teraz przekonuję się, że w życiu są lepsze rzeczy do roboty niż granie w simsy. Nie ma co się dołować, Mery - ciesz się, że jeszcze się załapałaś na te "fajne" czasy
    Napisane 08.07.2017 20:24 przez Liv Liv jest offline

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:12.