Wróć   TheSims.PL - Forum > Blogi
Zarejestruj się Blogi FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

stare

Czy ktoś może mi pomóc w znalezieniu tych póz?

Napisane 03.12.2016 09:59 przez Genius_Sims19
Tagi sasaas

Przeszukałam już chyba cały internet i nie mogę znaleść tych trzech póz do sims 4. Pomóżcie błagam
http://imgur.com/a/JjvWD
Napisane w Bez kategorii
Odwiedzin 45267 Komentarze 0 Genius_Sims19 jest offline Edytuj tagi
stare

Liczba karier podstawa 3 vs podstawa 4

Napisane 19.11.2016 12:49 przez miłośniczka zwierząt

w podstawie 3 mamy 9 głównych karier i kilka miejsc gdzie simy mogą podjąć karierę dorywcza, co nam daje ok 13 możliwości pracy.

Za to w 4 łącznie z karierami, które doszły w aktualizacji mamy ok 7-8 karier. Także jest ogromna różnica i jakby nie patrzeć 3 jest pod tym względem lepsza.
Po mimo słabej optymalizacji 3 i tak sporo osób wraca do tej części ponieważ, to ona daje nam najwięcej możliwości opowiadania historii naszych simów.

Kreator stylu też jest...
Napisane w Bez kategorii
Odwiedzin 31712 Komentarze 0 miłośniczka zwierząt jest offline Edytuj tagi
stare

#3 Likwidacja gimnazjum

Napisane 03.10.2016 01:19 przez Laselight

Znowuż, długo mnie nie było bo nie znalazłam tematu do napisania. Jeden mi się już sam nasunął - ustawa o aborcji, o czym pisanie w trakcie i wkrótce się pokaże cokolwiek. Jednakże dzisiaj napiszę nieco o likwidacji gimnazjum, z czego się niezmiernie tak cieszę, że gdybym miała wybór - wyciąć nerkę czy pójść do gimnazjum, wybrałabym to pierwsze.

Przedtem była 8 letnia (?) podstawówka i 4-letnie liceum/zawodowa lub 5-letnie technikum. No i nic nie było, był spokój, dzieci się grzecznie...
Napisane w Bez kategorii
Odwiedzin 22251 Komentarze 2 Laselight jest offline Edytuj tagi
stare

mama, we all go to hell

Napisane 24.09.2016 17:27 przez Meryam

Wczoraj minęła 10. rocznica wydania przez My Chemical Romance albumu The Black Parade. Dla części osób ta informacja to pewnie tylko informacja, ot, dziesiąta rocznica wydania albumu, pikuś. Dla części osób reakcją zapewne będzie "o kurde, to już dziesięć lat, wow, pamiętam jak Welcome To The Black Parade leciało w radiu..."
A są pewnie tacy jak ja, którzy od wczoraj słuchają tego albumu non stop i po cichu płaczą w kącie.

Jestem fanką muzyki. Od zawsze mówiłam, że słucham...
Archeolog Renesansu
Napisane w Bez kategorii
Odwiedzin 23631 Komentarze 2 Meryam jest offline Edytuj tagi
stare

Problem z the sims 3

Napisane 11.09.2016 12:54 przez Marti007

Ostatnio gdy weszłam w moją rodzinkę to stało się coś dziwnego. Mam kilka simów w rodzinie. Jak normalnie są takie okienka z głowami simów po lewej stronie, to teraz zniknęły. Nie mogę też przełączać simów. Cały czas mam panel tylko jednego sima. Nie mogę nim wykonywać żadnych czynności, a on stoi w miejsu jakby się zaciął. Nie mogę też otworzyć paska po prawej stronie o simologii, pracy, umiejętnościach itp. Wskaźnik nastroju zamiast być zielony jest niebieski. Fundusz rodziny wynosi zero simoleonów,...
Napisane w Bez kategorii
Odwiedzin 16001 Komentarze 0 Marti007 jest offline Edytuj tagi

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:16.