Wróć   TheSims.PL - Forum > Lubie
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Lubie i Panna Lawenda
Wiadomości odwiedzających od 91 do 100 z 218
  1. Lubie
    08.04.2012 19:15
    Lubie
    Hah, ambicje. ^^ Kto ich nie ma. xd

Więc, mam zamiar zrobić FS na podstawie Mam Talent.
    Później (w tygodniu) wyślę ci na PM i ocenisz, okey ??

Wstawiaj, Wstawiaj swoje prace. :3

Wiesz, zaoferowałbym ci moją pomoc w zdjęciach, lecz w domu również nie mam ts2/ts3

Co takiego babcia ci zrobiła, że tak ją kochasz ?? ^^

(ps. Ocenisz mój nowy projekt. ?? http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63203 )
  2. Panna Lawenda
    08.04.2012 19:11
    Panna Lawenda
    Oj tam, trzy to również dobra ocena : D
    Tym razem mam większe ambicje i nie wiem czy to dobrze, czy źle
    I założę się, że wcale nie marne. Każdy od czegoś zaczynał. Oho, może zostanę wtajemniczona? Tak uwielbiam czytać czyjeś prace!

Ja też myślałam nad jakimś FS, ale niestety po pierwsze - nie mam talentu do robienia zdjęć, po drugie - mój lapek by nie przeżył zainstalowania simsów. Więc zostało mi tylko udzielanie się w twórczości pisanej. Ahah, ale rzadko coś tam umieszczam, gdyż zwykle nie jestem zadowolona ze swoich prac. Choć może powinnam to zmienić? Im więcej krytyki, tym lepiej. Przynajmniej dla mnie. Wiesz co robisz dobrze, co źle, nad czym powinieneś popracować, co szlifować i tak dalej.

Właśnie wróciłam od babci ^w^
    Muszę do niej częściej jeździć, jest cudowna
  3. Lubie
    07.04.2012 22:09
    Lubie
    Wiesz, ja to jak kupię czekoladki mamie, to później sam je muszę zjeść. (muffinkę również. ^^)

Wiesz, pisałem... Marne prace klasowe z polskiego. (zawsze 3. )

Ale.. hm. Zastanawiam się nad napisaniem FS, mam już 1 odcinek, wysłałem go do korekcji. :3
  4. Panna Lawenda
    07.04.2012 21:43
    Panna Lawenda
    Ojej, to takie słodkie i kochane! Musiała się cieszyć!
    To miło jak ktoś tak o tobie pamięta, aw
    Ja tacie zwykle kupuję jakieś czekoladki, to taka słodka dziurka (dobrze powiedziałam, czy coś przekręciłam? XD) SŁODKA DZIURKA, no, nie wydaje mi się aby to tak się mówiło, ale niech będzie XD Najwyżej wymyśliłam coś nowego, ahah
    A mama nie lubi słodkości, w sumie, nawet kawę pije bez cukru, co jest dla mnie nie do pojęcia
    Za to lubi biżuterię i problem rozwiązany ^w^

Oho, a ja dziś zaczęłam pisać coś nowego. Wena mnie jakoś naszła. Ot, chciałam poćwiczyć opisy, więc zaczęłam opisywać mniej więcej okolicę pewną a potem z tego wyszła pewna historia.
    Trudno mi opisywać uczucia, zawsze mam wrażenie, że nie umiem dostatecznie ich przekazać, tak, że tekst jest wyprany z emocji i nie wzbudza nic w czytelniku.
    Ale cóż, może to tylko moje wygórowane ambicje.
    A ty? Pisałeś coś kiedyś?
  5. Lubie
    07.04.2012 17:30
    Lubie
    Rano szedłem do TESCO w deszczu po głupie świeczki. Zmarzłem, przemokłem, bo blisko nie mam. Gdzieś 0,7km. w jedną stronę... W lodówce miałem muffinkę, włożyłem w nią świeczkę i śpiewałem 1oo lat. ^^
  6. Panna Lawenda
    07.04.2012 17:22
    Panna Lawenda
    Och, no wiadomo, czego się spodziewałeś?

Ale to dobrze, że wszystko się ułożyło. Kupiłeś jej coś? Czy może stwierdziłeś, że bycie miłym, grzecznym synkiem wystarczy? :>
  7. Lubie
    07.04.2012 17:18
    Lubie
    Tydzień temu wróciła... Ma straszną "ranę" (?) na szyi. Obrzydliwie wyglądało, jak miała jeszcze szwy. (ble)
    Ma 2 sztuczne kręgi szyjne ()
    Teraz dobrze, dziś ma Urki. () i ją lekko głowa boli, ale poza tym to jest super.
  8. Panna Lawenda
    07.04.2012 17:09
    Panna Lawenda
    Oho, i to się ceni!

A co u Ciebie tak w ogóle? Jak mama?
  9. Lubie
    07.04.2012 16:54
    Lubie
    Ja jestem takim kimś, co żyje tylko chwilą. Nie obchodzi mnie to, co było i to, co będzie. "CARPE DIEM." ^^
  10. Panna Lawenda
    07.04.2012 16:50
    Panna Lawenda
    według moich zasad to znaczy, że zmarnowałam aż połowę wolnego! XD
    ahah, ale ja jestem pesymistką, więc spoko XD
    ty możesz mówić, że jeszcze połowa ci została! 8D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:24.