![]() |
#1 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]() Ah... Jak mnie tu dawno nie było. <wyciera łezkę>
Powróciłem z nowym projektem. Come Back. by Lubie Zamieszkuje go pisarz, którego w przyszłości poznacie, kochający naturę. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję za uwagę, zapraszam do komentowania tego domku, jak i pozostałych moich projektów. ^^ Zrzuty dodam później
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 08.04.2012 - 18:54 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 12
|
![]()
Emmm... Gdzie napisik, że inspiracja mną!?
![]() Dom mi się nawet podoba, tak 8,5/1o ![]() Ale mogłeś dać inny płoteczek... :<
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Domek jest bardzo ładny.. Nie podobają mi się tylko meble w kuchni. Wydaje mi się, że salon powinien być większy..
Do reszty pomieszczeń nie mam zastrzeżeń. Dodam, że bardzo podoba mi się miejsce z basenem ![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Dziękuję za śliczne komentarze. ^^
Salon.. Hm... Tam mieszka singiel, w dodatku jest samotnikiem, więc po co mu większy salon ? ![]() Ktoś jeszcze ? ![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ogólnie projekt jest nawet udany, tylko znów zbyt przesycony złymi dodatkami z internetu. Powoduje to wrażenie sztuczności, co mi się nie podoba.
Nie mam dużych zastrzeżeń, tak jak Einarrowi, nie podobają mi się meble w kuchni. Te drzwi są takie białe, czy to zasługa obróbki zdjęć? ![]() Reszta jest ładna, szczególnie podoba mi się salon, tylko mógłby być faktycznie nieco większy, jak słusznie znów zauważył Einarr ![]() 7/10 Proponowałbym też zmniejszenie podpisu na zdjęciach w przyszłości. Ostatnio edytowane przez hellraiser : 09.04.2012 - 13:52 |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dla mnie bomba
![]() W zasadzie całe wnętrze mi się podoba. Poprawiłabym tylko jakość zdjęć i zdecydowanie ich kolor. Ta biel przeraźliwie razi, ciężko się na to patrzy. Do tego zmieniłabym te ciężkie mury w okół domu w lżejszy płot. Miejscami niech te cegły sobie będą, ale niefajnie to wygląda, jak otaczają caluteńki dom. Ode mnie niech będzie 9/10. I czekam na rzuty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ten napis na dachu jest bardzo naturalny, wcale nie wygląda jak dodany w Paincie.
![]() Mi się właśnie bardzo meble w kuchni podobają, weź mi je daj. I odstająca trawa! ![]() Rzeczywiście, biel mnie boli, ale domek i tak piękny. ![]()
![]() |
#8 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Dziękuję wszystkim za ciepłe komentarze. :3
Wiem, biel ( ![]() Ahh, to nie Paint. To FotoSzkapa. ![]() Okey, to ktoś jeszcze ? cx
![]() |
#9 |
|
![]()
Niektóre meble wyglądają sztucznie imo, choć może ja się nie znam. Jest całkiem nieźle. Jedynie nie podoba mi się ogrodzenie w ogródku z basenem. Wolałabym zdecydowanie więcej zieleni. 7/10
![]() |
#10 |
Creator
|
![]()
Bardzo ładny dom. Szczególnie upodobałam sobie łazienkę. Ogród również bardzo mi się podoba.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|