![]() |
|
Odp: The Residence
No na reszcie!!
Nie wiem jak długo można czekać na Twoje odcinki, ale wiem, że warto ;) Uwielbiam tą historię i sposób w jaki piszesz :) Czekam na dalsze losy Velveta :) |
No bosko! Warto było czekać!
A ten Yuno to fajny jest. Jedna uwaga: powtózenie pierwszego akapitu... Świetnie się czytało, ale nie było Nightmara! Już nie moge się doczekać kolejnego odcinka...:) |
Bardzo się cieszę, że Wam się podoba ^^ Nightmare oczywiście się pojawi, w końcu skoro szlaja się za Dante musi należeć do elity, nie? xD Dodam jeszcze, że w Rezydencji przebywa jego brat, o którym była mowa, i którego niebawem poznacie w kolorach ^^
Dzięki za wyłapywanie błędów, bardzo to przydatne ^^ A po co są kadeci w Rezydencji? Wyjaśnię ^^ Jeżeli czegoś nie łapiecie, to po prostu piszcie xD Staram się przekazywać wszystko jasno i przejrzyście i dla mnie to jest zrozumiałe (może dlatego, że wiem, jak potoczą się ich dalsze losy), ale jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości - czekam na pytania x3 Dzięki za komentarze x3 |
wiecie co ?
możnaby zrobić z tego fotostory film :) założe się, że byłby jednym z mych ulubionych no i jeszce jedno pytanko: jestem ciekawa dlaczego kadeci zamieszkują Rezydencje |
hej, ja musle, ze zumzool ma switny pomysl z tym videostory :)
no Ruder, jeszcze troche i doczekasz sie ekranizacji :P |
Właśnie! Też popieram pomysł z videostory! Ale ja myśle, że zumzool chodziło o taki normalny film, z aktorami i wogóle...
A tego brata i Nightmara to nie moge się już doczekać. Ruder! Gdzie jesteś???? |
Sory za post pod postem, ale muszę to napisać!
RUDER!!!!! GDZIE JESTEŚ???!!! |
Kurcze, Ruder kiedy będzie następna część?
tyle czasy czekamy że aż brakuje mi Velveta :( |
Będzie next ??? :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:03. |
|