TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Zdjęcia z gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=241)
-   -   Opowiadamy jak sobie gramy (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53425)

eyvee 11.01.2012 16:07

Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

@catti - ooo Shaiden blondynka :P? widze ma 10 swiatow z Chantelle i Vincentem xd a teraz jak juz mloda dorosla hmm ciekawe co ja czeka ;]
@lady sims - a jak ! ja juz mowilam dawno niech da sobie spokoj z Alanem ;D niech Mike bierze poki wolny xD
@Marl 89 - ooooo jezusiu, ale tok wydarzen ;D wreszcie Joel i Juliet sa razem <3 Felixa troche mi bylo zal koniec koncow,ale....trzeba wybierac ;) Jak ja lubie takie zdjecia w chwilach wolnych w parku, placu zabaw, na pikniku :) Natasha wcale nie taka brzydka ;)
@suomii - hehe Brian prosto z mostu walnal Adrienne ze ja rzuca xD bidulka, ale....Amy lepiej do niego pasuje ^^

@@ dzieki wszystkim za mile komentarze dla moich simow :) Kenji bedzie buntowniczy, ale na swoj sposob ;) ide sie wziasc za swoj nowy domek....

M3Lcik 11.01.2012 16:15

@Stephenowa-ja mam szatanski wobec niej i Joela:D

ginsei 11.01.2012 16:30

Marl
No nie, no nie... niby szara gęś ze wsi, a faceci walą do niej drzwiami i oknami, a co więcej - jeszcze do domu za nią latają xD
Miałam nadzieję, że właśnie Felix zobaczy siostrę Juliet i będzie to miłość od pierwszego wejrzenia, albo coś w tym stylu... a tu on sobie pojechał... Szkoda, że ojciec Juliet nie wyszedł i nie pogonił chłopaków ze strzelbą xD

Suomii
Szkoda Adrie, zwłaszcza, że jest z domu dziecka... Zadbaj tam o nią w przyszłości ;)

Miscellaneous 11.01.2012 16:35

eyvee - Niee, jednak nie będzie blondynką. A z tymi dwoma, to dopiero będzie miała po ślubie i wyprowadzce, bo coś odwalą i zostaną wyrzuceni z domu. Tylko tyle mogę zdradzić :D
Lady Sims - Uwielbiam Twoją rodzinkę :D Z tego co widzę, to Shaiden i Vanilia mają takie same fryzury ;)

A tak wogóle, to miałam w planach zabicie caałej rodzinki cośtam. (Nie pamiętam nazwiska) Czyli chciałam rostrzaskać ich jak jechali na swój własny ślub, ale jakoś ich za mocno polubiłam :D

suomii 11.01.2012 17:37

ginsei - zadbam... niebawem znowu się pojawi ... :P w ogóle to mam ochotę na jakąś tragedię, może kogoś zabiję... sama nie wiem.

shotshe 11.01.2012 17:46

suomii Brain kobieciarz :D

eyvee rudy i maślany rządzi :D

ginsei tak ale ciiicho :)

LadySimsliczę, że Vanilia się ustatkuje i będzie miała wspaniałego męża Mike'a i dzidziusia :D :)

Catti. Shaidi jest śliczniuchna! Czekam na ślub :)

Rosemarie dziecko ma włoski po mamusi :) A mamusia fryzure Cass stephenowej :D

Niedługo dalsze lody mojej rodzinki, ale najpierw muszę sobie poradzić z własnym życiem :D Ogólnie zaplanowane mam dużo. Więc niedługo dużo będzie się działo.

Rosemarie 11.01.2012 17:56

@up kolor oczu też ma po mamie, tylko mama ma internetowe soczewki, jak córce chcialam dac takie same to za jasne byly :P

M3Lcik 11.01.2012 17:57

@Ginsej-jakby to powiedziec...sama zauwazylam,ze troche pospieszylam akcje.Wogole na poczatku mialo byc inaczej.Kati miala pracowac w telewizji i wkrecic tam kuzynke,miala chodzic z Felixem,a on mial zainteresowac sie Juliet tylko pod wzgledem seksualnym a potem do niej cos poczuc,ale ze z przyczyn mnie tylko wiadomych musialam zmienic akcje.Teraz planuje jeszcze bardziej ja skomplikowac,ale obiecuje ze dzieciaki beda mialy bardziej przejrzysta historje:)

inseparable 11.01.2012 18:57

ehh, nie nadążam już za wami xd ale obiecuję że w weekend się ogarnę i dowiecie się w końcu co się stało z Harlow : D

Stephenowa 11.01.2012 19:10

Cytat:

Napisał shotshe (Post 1490392)
Rosemarie dziecko ma włoski po mamusi :) A mamusia fryzure Cass stephenowej :D

Nie prawda! Cassiel ma troszkę inną fryzurkę. ;) Bardziej rozczochraną, bo i krótszą.
Rosemarie słodka mała. I fajna sesja, Twoi ludzie strasznie mi się podobają!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:37.