![]() |
Cytat:
|
Cytat:
albo cały folder the sims 2 z moich dokumentów albo foldery Storytelling, Neighborhoods i Downloads z Moich dokumentów > the sims 2... |
Chcesz przegrać dobra dam ci dobrą podpowiedź użyh Nero
Nero jest najlepszy |
Odp: Jak przegrać na płytę i zachować savy z gry??
Przepraszam, że odświeżam temat, ale sądzę, że nie warto tworzyć innego. Więc chcę zrobić reinstalację the sims 2 i chciałabym zachować wszystkie simki itp. Co zrobić??
|
Skopiować folder 'characters', ale ja wolałabym nie ryzykować i postawiłabym na całe 'ea games' wraz z 'downloads'.
@down: tak, dobrze.;) Nie ma za co. |
Dzięki Luthiee (mam nadzieję, że dobrze napisałam) :-)
|
A ten folder 'characters' gdzie się znajduje??
|
Ja też mam pytanie .
1. Czy jesli skopiuje cały folder ts2 to na pewno będzie wszystko działać w nowej grze? 2. Czy sćiągagnięte dodatki z netu co są już rozpakowane w fol. downloads także będą działać? Czy trzeba od nowa sćiągac te zapakowane w winrarze ? |
Cytat:
2. Tak jak wyżej. Nie musisz ściągać dodatków od nowa, tylko po reinstalacji zazwyczaj domyślnie gra nie pokazuje zawartości zmodyfikowanej, więc czeka Cię ponowne uruchomienie gry, by rzeczy z internetu się pokazały :) |
Ale jak bede wklejać te stare foldery to najpierw musze usunąć te "czyste" z tej nowej gry ? Czyli mówicie ,że najlepiej cały folder skopiować niz pare pojedynczych folderów?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:56. |